Havalı görünmek için saç rengi ya da saç modeli olmasına gerek yoktur. Havalı olmak için sağlıklı bakımlı saçlara ihtiyaç vardır. Eğer ki insanın saçlarında kırıklar yıpranmalar yoksa zaten saçları hemen dikkat çeker.
Göz rengine ve 'ten rengine uygun bir sac rengi , model olarak yüze uygun olmalı. Bu dönemde doğal olan , yani boyanmamış sac bana göre çok havalı kesim olarak ense trasi ile uzun saçlı olan kadınlar, uzun saçlı erkekler mesela ya da afrika orgusu yaptıranlar bence çok havalı duruyolar👍
Havalı görünmek için sadece saçın modeli ve renginin yeterli olduğuna inanmıyorum.. Renk ve modeli kimin taşıdığı ve yakışması önemli olan.. Keyifli günler..
Hey Siri edamedaya söyle fotoğraftaki kız kankasimi çabuk yazsın Siri nereye kayboldun yine kesin sensin değil mi fotoğraftakı Siri bana oyun oynuyorsun ben Android kullanlara cevap vermiyorum benimle konuşmak istiyorsan cadının elmasini yemen şart o zaman ölürüm Siri bensiz kalırsın senden başka erkek mi yok baş git işine 😂😂😂
Uzun, kısa veya renk fark etmez önemli olan onu taşıyabilmek. Ben saçın parlaması ben burdayım demesi gerektiğini düşünüyorum ister kıvırcık ister düz fark etmez. Saç parlamalı capcanlı durmalı.