Saçların birden fazla rengi barındırması nasıl bir görünüş sergiler?

Severim böyle yapmayı düşünüyorum bu aralar bakalım yakışır mı rendaaa
Sevmiyorum ben ya 🙄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Renkli saçlara aşığım.😍 Önceden birden fazla renk gözüme kötü gelirdi çünkü genel olarak herkesinkisi kötü oluyordu, ama Halsey yaptırdiktan sonra işinin ehli kişile. işe el atınca ortaya muhteşem görüntü çıktığını gördüm ve hoşuma gitti.
Gökkuşağı olmaya ramak kalms
- Cinsiyetsiz - Özgün - Yapay: Güdüsel çekim uyandırmasa da öğrenilmişlikleri, beğenilerinde baskın gelenler için çekici görünebilir.
- Biraz Karmaşık - Tek Düzeligin Dışında: Lise yıllarımda turkuaz renkli, tekli, takma saç takıyordum saçımın arasına. Siyah saça mavi ek saç ya da gölgelendirme beğeniyorum. "Seren Serengil meçi" de "Bratz" bebeklerini andırıyor, beğeniyorum. Kırmızı saça turuncu "ombre" yapıyorlar, günbatımı gibi duruyor. Güzel, bence...
"Hayatı bu kadar seviyor musunuz?" Düşüncesi uyandırıyor bende. Bir de her şeyle nasıl kombinliyorlar o saçı diye düşünürüm. Uyumsuz olur yani uzun vadede. Sevemiyorum ben.😂
Ben çok severim. Yolda görünce de hayranlıkla bakarım.
Tabii bu bakma olayını başka anlayıp rahatsız olabilenler de oluyor o yüzden çaktırmadan bakıyorum
Yani uyumlu ise bence güzel marjinal görünüyor ama genelde çamaşır suyuna batırılmış imaj veriyorlar
Farklı renkler çok güzel görünüyor saçta özellikle ombre ve sombre
Birbiriyle uyumlu renklerse efsane bir durum ben seviyorum. Başka birinde görünce de hayranlıkla bakıyorum saygılar.
Ben tercih etmem. Ama bazılarına yakışıyor
Ben sevemedim ya o tarzı.. Keyifli günler..
Çok güzel
Hoş durmuyor bencf
Herkes taşıyamaz
Güzelll
Evet resimdeki kadının saçlarına bakarsak evet kesinlikle saçlarına bakarsak açıkçası😅 pek yakışmamış ama belki bazılarına yakışabilir aslında iki ayrı renk olarak değilde geçiş rengi olsa daha güzel olur yani hem birbirine uyumlu renkler hem birden açık ya da kapalı olmayan tonlar daha iyi olur mesela saç siyahsa uçlara kahverengi atmak gibi
Zaman insanı Beşiktaşlı yapıyor Allahtan yanlarda. Gördükçe gülüp benimle uğraşma deyip lokal boya atıyorum :)
Güzellik görecelidir kişiden kişiye değişir beğendiniz devam et
kişiye yakışması koşuluyla itiraz etmem ama normalde çok renkli saçları kadında sevmiyorum
Bence bence güzel yakısan tarz olan var.. Ama psikolojısı bozulanlar güzel görünmek degilde dikkat cekmek için yapıyorlar... Her şey aileleden kaynaklı sevgisizlik. İlgisizlik vb
Değişik ama enerjik insanlar olduğunu düşünüyorum güzeller
En İyi Erkek Görüşü