catious hero diye geçiyo yazsan bulursun aslında surat ifadesi benim ifadelerime benzediği (saçları falanda ) benzediği için öyle yaptım (şu an kestirdim çok kırık olmuştu dedim biraz kendine gelsin şu an seventeen grubundan the 8 den hallice bişey)
anladım anime seven birini görmek de güzel oldu bu resimden önce sasuke nin kini kullanıyordum ama bu çocuğun saç modeli benim eskiye daha çok benziyor benimki dimdik dışarı doğru değildi daha çok bunun ki gibi 2 tarafa doğruydu
İnsan vücudunda ki negatif enerji saçla uçlarında ve tırnaklarda birikir. Bu enerjiyi atmak için ve daha sağlıklı saçlar için 3 ay da bir uçlarından kendim kesiyorum. :) 🙃
Bazen Çok uzun Rahatsız ederse o zaman Kestirme İhtiyacı Duyuyorum Ama bu kerez Hedefim kesin uzatacam 😅 19 Eylül 2021 komple 3 numara kestirmiştim en son o günden beri kestirmedim
rahatsız ediyorsa çok dökülüyorsa uçları kırılıyorsa hatta saç düğümleniyor ve çok karışıyorsa bu durumlardan dolayı saçın kesim zamanı gelmiş diye düşünülebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önceden hep kısa saçı tercih ederdim sürekli kestirirdim ama bence doğru bakım yaptıktan sonra bol su tükettikten sonra kestirmeye ihtiyaç kalmıyor belki ucundan azıcık ama artık düşünmüyorum kestirmeyi