arkadaşlar bu aralar değişikliğe ihtiyacım var ve uzun süredir saçımı uzun kullanıyorum şu an belime geliyor uzun saçı kullanamıyorum herkes diyor böyle çok güzel ama kullanmayı bilmiyorsun açıkçası maşa ya da düzleştirici sayılı kullanmışımdır sağlıklı ve gür bir saçım var ne yapıcağımı bilmiyorum şu modeli düşünüyorum sizce nasıl
Uzun saçtan sıkıldıysan tamamen kısa kestirmek yerine, eğer alnın genişse kakül modeli uygulayabilirsin. Kakül insanı çok değiştiriyor ve saçlara farklı bir hava katıyor. Kakül modelini de istemezsen, saçlarının ön kısmına perçem modelini de yaptırabilirsin. Saçların çok dolgun ve uzun olduğuna göre kısa model kestirip de, saçlarını boşuna mahvetme. Ya kakül, ya da perçem modelini deneyebilirsin.
Rica ederim. Belini biraz geçti mi güzel durmuyor. Benim de az kaldı kestirmeme çünkü benim de sacim belimde. Ben ne duzlestiriyorum ne de maşa yapıyorum. Benim de saçlarım kabarık. Ben de koltukalti hizasında arkası v kesim katlı kestirecegim.
Ben uzun süredir uzun kullanıyorum saçımı ama yıkaması ayrı Bi ızdırap kurutması ayrı şu an tam belimde benimde hafif kabarıyor kabarmıyan yoktur herhalde 🤣
En İyi Cevaplar