Sen bilirsin tabiki ama omuz bitiminde kestirsen daha havalı durabilir. Perçemleri ise çok kısaltma, sadece uçlarından kırık aldırcak kadar kestir derim
Saçların cılızlaşmış, evet. Dört ayda bir iki cm kesilmeli düzenli olarak. Bence ön taraftan saçının ucuna kadar kat verilse yakışabilir. Saçın fazla dökülüyorsa aile hekimine danışıp kan değerlerini bir kontrol ettir bence. B12, demir eksikliği, d vitamini vs etkileyebilir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim vitamin eksikliğim yok, saçlarım sadece duştan sonra tararken biraz dökülüyor onun dökülmez, önceden dökülüyordu biotin kullandım dökülmesi durdu
Canım, saçların dipten uca çok sağlıklı görünüyor ama ucundan biraz kestirmen kesinlikle ferahlatıcı olur. Hem bakımlı görünümün kalıcı olur hem de saçların daha canlı ve hacimli durur. Yaz yaklaşıyor, saç uçlarındaki kırıkları aldırmak kendini de taze hissettirecek! Perçemlerine gelince, yüzüne gerçekten çok yakışmış 😍 Biraz daha kısaltırsan enerjin daha taze ve havalı olur ama şu anki haliyle de çok doğal ve cool durmuş. Yeni bir görünüm denemek istersen cesur ol bence! Sonuçta saç uzuyor ve değişiklik her zaman iyi gelir. ✂️✨
Kime nasıl yakışıyorsa öyle olmalı doğru kuaför tercihi yapmak gerekir ben kendim kesiyorum
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kuaförüm saçlarımı biraz kestirmem gerektiğini söylüyor saç konusunda hiçbir kuaföre güvenemiyordum bende saç uzmanına gitmeyi tercih ettim percemi biraz kısaltıp saçı da uçlarından keselim dedi ama kıyamıyorum da ağlarım diye düşünüyorum cesaretim yok😂
Kuaförler ruh hallerine göre kesim yapıyorlar hiç mutlu çıktığım olmadı bıraktım onlara gitmeyi senin saçların çok güzel biraz ucundan kestirmende fayda var uç kısımları incelmiş sanki
Evet sanıyorum ki 2 seneye yakındır kestirmiyorum kendim kesmeye cesaret edemediğim gibi kuaföre gitmeye de cesaret edemiyorum ya çok keserse o zaman eski fotoğraflara bakar bakar ağlarım garii😂