Saç Bakım Annemin saçını boyamak istiyorum küllü kumrala ama beyazlar var nasıl yapacağım? başakkızı21 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor lütfen bana yardımcı olun nolur? Güncellemeler+1 yıl hangi boyayı almam lazım hangi markayı uygun fiyatlı olsun ama yumusatsında sert yapmasın saçı kaç dakika bekletmem lazım Annemin saçını boyamak istiyorum küllü kumrala ama beyazlar var nasıl yapacağım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annenin saçı eğer koyu ise ilk önce saçı açıcı ile aç koleston al beyazları kapatır ama koleston boyaları genelde köyü çıkıyor bir numara açık al 0 0 Yorumla
полночь Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyazları kapatır o boya. şu an annenin saç rengi ne? 0 2 Yorumla başakkızı21 +1 yıl tipler full beyaz uclarda sarı Yorumla полночь +1 yıl Boya yapmayı biliyorsan mukemmel bir sac ortaya çıkarırsın bilmiyorsan hic bulasma 200 tl versin kuaföre yaptirsin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Beyazlar kapanır sorun etme 0 1 Yorumla başakkızı21 +1 yıl koleston 7.1ve 8.1 aldım karıştıracağım Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kuaföre git zor olur 0 1 Yorumla başakkızı21 +1 yıl para yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annenin saçı eğer koyu ise ilk önce saçı açıcı ile aç koleston al beyazları kapatır ama koleston boyaları genelde köyü çıkıyor bir numara açık al
Beyazları kapatır o boya. şu an annenin saç rengi ne?
tipler full beyaz uclarda sarı
Boya yapmayı biliyorsan mukemmel bir sac ortaya çıkarırsın bilmiyorsan hic bulasma 200 tl versin kuaföre yaptirsin
Beyazlar kapanır sorun etme
koleston 7.1ve 8.1 aldım karıştıracağım
bence en iyisi kuaföre sor
Önce saçları açacaksın
Beyazları kapatır zaten boya
Kuaföre git zor olur
para yok