Renkli saçlar ile yeni bir tarz yapsanız çevreden nasıl bir tepki alırsınız? Elalem size ne söyler? Yoksa elalem çok da fifi mi sizin için?❄️🤍#EdamedaSaçBakım 𝔈𝔡𝔞𝔐𝔢𝔡𝔞
Saçınızı renkli yapsanız elalem size ne der, yoksa elalem çok da fifi mi?
Çok ilgilenmezler. Eskiden saçlarımı mavi siyah boyatmıştım öyle de dershaneye falan gittiğimi hatırlarım ne hocalar ne de arkadaşlarım bir şey demişti hatta tam zıttı beğenmişlerdi saç rengimi. Işıkta mavi renk belli oluyordu mesela ama kapalı alanda siyah gibi duruyordu. Böyle aman aman rahatsız edici bir görünümü de yoktu.
//Örnek fotoğraf atıcam.(fotoğrafta ki kişi ben degilim örnek olması için attım)
Birkaç ay önce saçımı mora boyamıştım. Ailem, arkadaşlarım falan hep beğendiler, övdüler ama hocalar yerin dibine soktu. Neymiş gözlerinizi kanatma lüksünü nereden bulmuşum. Neymiş kelimeler kifayetsizmiş.
Elalemin ne dediği hiçbir zaman umrumda olmadı açıkçası. Her zaman yaptıklarımın arkasında durdum doğru veya yanlış sonuçta benim kararım. İsteyen istediğini söyleyebilir haddi aşmadıkça sorun yok. Dik duruşum sayesinde yaşıyorum.
İnsanların ne düşündüğü umurumda bile değil istersem saç boyatırım istersem cinsiyet değiştiririm istersem kadınla yatarım herkes kendi hayatıyla ilgilenmeli