Ben sanırım azıcık bir mavilik katmak isterim
Saç renginizden memnun musunuz? Boyamak isteseniz bu ne renk olurdu?

Şu an kızıl gibi ama ben simsiyah istiyorum
Yakışır eminim
Boyatma stalker
Görüş
8Görüş
Rengini seviyorum ama çok sıkıldım sarı gibi bir rengi var mesela böyle güneşte parıl parıl parlıyor çok güzel ama sıkıldım yani bir kere boyarsam eskisi gibi olmayacak sürekli boya yapmam gerekecek saç yıpranırcak bunuda biliyorum şu an saçlarım mesela çok güzel formunu koruyor yumuşak ama gerçekten bu renkler o kadar sıkıldım ki kırmızı yapmak istiyorum ama saçlarımı aşırı yıpratacak bunuda biliyorum
Ne güzel memnunsan
bir daha töbe boyatmam. Saçı mahvediyor ya... saç tipime göre şampuan ve saç kremleri bir de yağlar kullaniyorum gerçekten saçım rahatladı. boyamayı hiç düşünmüyorum.
Bencede bende boyamıyorum 1 senede yeni yeni canlanıyor saçlarım
maalesef beyazlar çıktı mı mecbur
Çok sık dğeiştiriyorum keskin renkleri seviyorum, sarıydı, 3 gün önce neden kızıl olmasın dedim ve dediğim gibi boyalarımı kaptım boyadım 😌😌
Süper 🤩
Saçlarım şu an doğal renginde ve siyah. Memnunum saçlarımdan ve renginden. Fakat kızıla boyatmak istiyorum. Belki deneyebilirim kızılı.
Kızılın bakımı zor derler
Evet zor haklısın ama hoşuma gidiyor rengi. Büyük ihtimalle deneyeceğim uzun zamandır istiyorum. Belkide hiç boyatmam. Saçlarımı yıpratmak istemem.
Fazlasıyla seviyorum kendi rengini sırf bu yüzden boyamadım hiç
Ne güzel beyazlar ne durumda
saçlarım maviydi ama mor yaptım pişmanım saçlarım biraz rahatlasın yine mavi yapacağım
Güzel olur mavi en sevdiğim
Kahveydi 3 aydır kızıl renkte ama baya zor yaa değişmeyi düşünüyorum eski rengime dönebilirim
Kızılın bakımı zor
Sacimi hic boyatmadım eger bir renk sececek olsaydım kesinlikle gece mavisi olurdu
Ben denedim siyaha çok benziyor
Sen kırmıZı yap ben beyaz olsun Türkiye gurur verir😂😂😂
Olur
Sarıya dönük saçlarım memnunum
Değişik şanslısın
şu an memnunum, değişiklik düşünmüyorum.
Ne güzel
Memnunum kumral rengi ve boyamak istemem
Beyazlar çıkınca boyanıyor illa ki
Boyadım da istediğim gibi çıkmadı
Ne renk oldu
Boyadım da beklediğim gibi olmadı
Ne renk
Kumral ve memnunum.
Güzel 👍
Mor veya yeşil 💚
Oo :)
Saçlarım kestane rengi, ben siyah yapmak isterdim