Evet saçlarım kumral eskiden daha çok sarı gibiydi ama şu an ki rengin ide seviyorum ben zaten kıvırcık ve dalgalı olduğu için de saçlarımı genelde yapmam dağınık bırakırım bu şekilde seviyorum. ama daha çok sarı olmasını isterdim ben.
Memnun muyum hiç bu soruyu kendime sormadım daha önce. Saçımın rengi siyah galiba hep böyleydi beyazlamaya başladı ama belki ilerde beyaz olarak bırakırım bilmiyorum çok kafam karışık ne güzel bu soru hayatıma girmeden önce böyle bir derdim yoktu
Memnunum şimdilik kendi doğal renginden değiştirmeği düşünmüyorum ama ani gelen bir kararla değiştire de bilirim, kadın kafası) ve saç rengin güzel olmuş, herkese yakışan bir renk değil
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, kadınlara arada uğrayan saç boyatma perileri gerçektir 🧚🏻♀️
İki ay önce falan kırmızımsı bir kızıla boyamıştımda tahminimden erken aktı, normalde kullandığımdan farklı bir marka denemiştim muhtemelen ondan ama sevdim yinede rengini, daha çok sevdiğim renkler de olmuştu tabi.
Ben hemen henen bütün renkleri denedim en son siyah ta sabit kaldım şu an seviyorum saç rengimi siyah olduğu içinde evde kendim boyuyorum hem kullanması daha kolay bir renk
Kelimelerle tarif edemem. Beyaz ve gri tonlara bayılırım ve saçım natural olarak beyazlarla dolu boya etkisi veriyor. Masrafsız olarak tutkumu yaşıyorum🥰
Hiç memnun değilim daha açık sarı istiyorum ama saçım mahfolur diye bir şeyde yapamıyorjn koyu zaten yakışmıyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçlarına olabildiğince bakım yap yumuşak kalmalarını sağla biraz dinlendir kırıkların falan varsa aldır daha sonrasında boyadığında yıpranma olasılığı daha da azalır ben mesela boyamadan önce bakım yapıyorum ilk bir ay daha sonra boyadıktan sonra da bakım yapıyorum aynı şekil bu zamana kadar hiç yıpranmadı.
Daha önce çok açıcı kullandım saçlarım bir ara mavi renkteydi o dönem benim saçlarımda ki açıcının verdiği hasarı yaptığım bakımlar çok güzel toparlıyordur demek ki saç tipiyle alakalı
Hayır benim saçlarım aşırı kalın tellidir boya ile yıpranmaz da açıcı içinden geçti 😂 her açıcı değil mavi açıcı beter etti onun üstüne yıllar sonra beyaz kyllandım o mavi kadar hasar vermiyor , sarı dışında renk yakışmıyor bana koyu renk saçta kendime yakıştırmıyorum mecbur yani 😂