Saçlarım aşırı yıpranmış ve kuru ve ne kullanırsam kullanayım bir türlü eski güzel haline dönmüyor. Sizin önerebileceğiniz güçlü ve etkili bakım ürünleri var mı?Saçlarım çok zarar gördü
Saçlarım Çok Zarar Gördü, Onarmak için Krem ve Şampuan Öneriniz Var mı?
Ürünlerde değil yediklerine dikkat etmelisin, vitaminli meyve sebze tarzı şeyleri çok tuket. Kırılmış yanmış yerleri kestir muhakkak, her hafta maske uygula saçlarına
Saçlarımızın çok sağlıklı olması, parlak ve göz alıcı görünmesi bence tüm kızların hayali :) Bunun için birçok yöntem deniyoruz, saçlarımıza çok iyi bakmaya çalışıyoruz ancak bazı durumlarda saçlarımız zarar görebiliyor. Özellikle kuru ve yıpranmış saçların tekrar sağlıklı görünmeleri için yoğun bir bakıma ihtiyaçları vardır. Peki hangi ürünler yıpranmış, zarar görmüş, kuru saçlara iyi gelir?
En iyi saç onarıcı şampuan hangisi?
1- Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan
En iyi saç onarıcı şampuan
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan kalsiyum, c vitamini, seramid içeren superblend formülü sayesinde aşırı zarar görmüş saçların kurtarıcısı oluyor, kısa sürede onarılmasını sağlıyor. İlk kullanımda bile farkı görebilirsiniz.
2- Pantene Pro-V Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı ve Koruyucu Şampuan
en etkili saç onarıcı şampuan
Yıpranmış saçlara ilaç gibi gelecek bir diğer şampuan ise Pantene Pro-V Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı ve Koruyucu Şampuan. Silikon, mineral yağlar ve renklendirici içermiyor. Saçlarınızın kısa sürede sağlığına kavuşmasına destek oluyor.
3- Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan
İçeriğindeki organik Jojoba Yağı sayesinde saç tellerinin onarılmasına, güçlenmesine destek oluyor. Aynı zamanda saç kırılmalarını da %92 oranında azaltıyor. Saçlarınızın hem sağlıklı hem de güçlü olmasına destek oluyor.
4- Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı
Onarıcı Bakım Şampuanı
Güçlü onarıcı formülü sayesinde saçları kısa sürede onarmakta ve güçlendirmektedir. İçeriğinde hint yağı, bitkisel keratin ve vitaminler bulunuyor. Bu sayede saçlarınız eski sağlığına kısa süre içerisinde kavuşuyor.
En iyi saç onarıcı krem hangisi?
1- Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi
En iyi saç onarıcı krem
Nutri keratin teknolojisi sayesinde saçlarınızı yumuşak bir şekilde sarar ve onarılmasına destek olur. Ayrıca çok kolay bir şekilde durulanıyor olması da müthiş bir özellik. Düzenli olarak şampuanıyla birlikte kullanmanızı tavsiye ederim.
2- Elseve Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Saç Maskesi
Onarıcı saç kremi
Kullanıp memnun kaldığım için bir de maske önermek istedim. Nemli saçlarınıza uygulayın ve 5-10 dakika beklettikten sonra saçlarınızı durulayın. Saçlarınızdaki gözle görülür farka bayılacaksınız :) Üstelik saçtaki elektriklenmeyi de tamamen alıyor.
Merhaba 🧸 Şampuan olarak Elidor onarıcı saç bakım şampuanı serisini biliyorum. Hem de yenilenen formülü ile daha iyi olmuştur. Pek şampuan bilmiyorum ama bildiğim şey her zaman söylerim yine söyleyeceğim, hem dökülen, hem yıpranan, hem de uzamayan saçların çözümü doğal saç bakım yağlarıdır. Nelerdir bu yağlar diye soracak olursan, hindistan cevizi yağı, argan yağı, tatlı badem yağı, çam terebentin, çörek otu yağı, saç bakım yağı.
Saçlarına en uygun şampuanı alabilirsin. Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi tavsiye edebilirim ayrıca Elseve Dream Long ta kullanabilirsin. ben genellikle bukleler için kullanıyorum
Tubty selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden
benim saçımda böyleydi hatta daha kötü o kadar krem filan kullandım hiç fayda etmedi birazda kıvırcık olunca kabarıyordu gram nem yoktu semsertti nişasta maskesini denemeni tavsiye ederim çok faydasını gördüm