Mesela keratin bakımı yaptirmak mi, etkili bir şampuan kullanmak mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Taşınmak. Normalde düz olan saçlarım ergen dönemde dalgalı ve kıvırcık olmaya başladı, sonra tekrar düz oldu, taşındım yine dalgalı kıvırcık oldu. Yani dışarıda çok olunca iklim şartlarıyla beraber saç şekil değiştirdi. Saç dalgalı kıvırcıkken nasıl ki düz olsun düzgün dursun derdine girebiliyorsanız, dümdüz olunca da biraz hareket ve o eski halini arıyorsunuz. Başka bir şey söylemem gerekirse de yine ergen dönemde kıvırcık saçlara özel krem kullanmıştım. Süreç biraz onunla da başladı.
01 Yorumla- +1 yıl
Saçın maksimum versiyonu anlamında yazdım, başka bir şey yazacak olursam da, kendi halini sevsem de boyamaya ve kesmeye başlamak oldu.
- +1 yıl
aslında hem şampuanın iyi olacak hem de iyi bir saç maskesi alacaksın. Arada bir de keratin bakımı iyidir. Benim sarı ombre oldugu için örneğin arada bakıma gidiyorum. Sarı bakım istiyor biraz maalesefki. . Hani bakıma gitmekten kaçmak adına bir ara kızıl yaptım 1 sene kadar kullandım. Saçım daha çok yandı :D sonra tekrar sarıya döndüm ama 1 senede anca döndüm ufak ufak.
00 Yorumla
- +1 yıl
Etkili bir şampuan etkili bir saç kremi ve süper saç kremi kullanmak her zaman en iyi seçim olacaktır bence güzel bir şampuan saçlara hem güzel temizler hem yıpratmaz hem de onarır saç kremi yine aynı şekilde daha kolay şekil alması için en büyük yardımcılardan bir tanesidir süper saç kremi aynı şekilde yine mükemmel yumuşatır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
23Cevap
Bilmiyorum çok fazla saçımın harika olduğundan emin değilim. Ama sağlıksızda değil bunda en iyi seçimimin dp’nin çörek otlu şampuanını kullanmam olduğunu düşünüyorum. Çünkü içinde hem B7 hem keratin var tek tek uğraşmak yerine direk bu şekilde bakım yapıyorum saçına başkada bir şey kullanmıyorum. Saçım çok düz olduğun için.
00 Yorumla- +1 yıl
Genetik olarak saçlarım çok yumuşak ve düz, ekstra bakım olarak sadece güzel bir saç maskesi kullanıyorum ve elimden geldiğince ısıya maruz bırakmamaya çalışıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Parami Olaplex ürünlerine yatiriyorum. Nem ve Protein dengesini korumaya calisiyorum. Haftada 2 kere arindirici sampuan kullaniyorum. Bunlarin toplami benim icin.
00 Yorumla - +1 yıl
hayatımda hiç kimyasal sürmedim saçıma (jöle- wax vs.) sanırım bu olsa gerek. yaşıtlarımın hepsi kel geziyor. Benim saçların maşallahı var :)
00 Yorumla - u+1 yıl
Sağlıklı bir diyet uygulamak ve düzenli bakım yapmak
00 Yorumla - +1 yıl
Keratin bakım yani keratin fön ve tuzsuz yani sülfatsız şampuan ve saç kremi kullanmak
00 Yorumla - +1 yıl
Şoktan 10 lira üstü alışverişe elsive şampuan 30 yerine 15 liraydı 😂😂
00 Yorumla Keratin bakımı aşırı iyi geliyor saçlara birde gratisin kendi markası olan bi saç kremi var yuvarlak pembe bi kapta keratin den sonra duşta onu kullanınca yanmış saçlarım yumuşacık oldu ve çok uzadı 🥰
00 Yorumla- +1 yıl
devamlı sarıya boyatıyom baya para gidiyo o da bi yatırım bence djbdjsjs ve yağlar kremler spreyler kullaniyom
00 Yorumla - +1 yıl
Pantenin çok etkili bir yağı var. Ben onu aldım kullandım, sonuç çok güzel.
İsmi pantene yağ terapisi. Argan yağlı.
Saçın hiç karışmıyo, kolayca taranıyo saçı parlak gösteriyo00 Yorumla - +1 yıl
Bence en iyi yatırım ısı kullanmamak.
İyi bi şampuan, saç bakım kremi ve arada bir saç bakım yağı kullanılıyorum ama ısı kullanmamak en önemlisi diye düşünüyorum.00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Vitamin ve sprey alıyorum dökülmemesi için yinede dökülüyor
00 Yorumla - u+1 yıl
Bakım yağları ödüllendirmek.
00 Yorumla Doğru şekilde ve bakımlı kullanmayı öğrenmek! Saçlarımdan nefret ederdim sürekli ağlardım doğru kullanmayı öğrenince her şey çok değişti gerçekten:)
00 YorumlaBen Yaklaşık bir senedir olaplex’ın Şampuanlarını ve Saç maskesini kullanıyorum ve gayet memnunum. Denemeni tavsiye ederim :)
00 YorumlaSağlıklı beslenme ve saç vitamini kullanmak aynı zamanda haftada bir iki kez doğal yağlarla bakım yapıyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
En iyisini bilmem ama en kötüsünü çok iyi biliyorum bı keresinde çok kestirmistim benim gibi can sıkıntısına çok kestirmeyim
00 Yorumla - +1 yıl
Yeşil sabun
bu yatırımın ileride çok faydası olacak bana kel kalmayacam00 Yorumla - +1 yıl
Az sonra saç toniği siparişi vericem.
Kullanan var mı? Marka önerisi vs. Olan00 Yorumla - +1 yıl
Hic kimyasal degdirmedim sampuan haricinde gelecege en iyi yatirim bence saglikli saclarrr
00 Yorumla - +1 yıl
2,5 saatlik süren bakım yaptırmıştım.. değmişti en azından
00 Yorumla - +1 yıl
Kendi yağıyla beslemek👌 Kirlenmesine izin vermek👌 İşte o zaman uzamaya başladı
00 Yorumla - +1 yıl
Bence sampuan sac kremide saci yumusatir ve gzl gosterir
00 Yorumla - +1 yıl
Kazıtmaktı, aşırı derecede dökülüyordu kazıttıktan sonra kendine geldi canım saçlarım...
00 Yorumla - +1 yıl
Keratin bos ben yaptim gecti hemen dogru sampuan cok daha iyi
00 Yorumla Toz kolojen kullanıyorum. Her sabah suyuma bir ölçek atmam yeterli.
00 YorumlaAhahhaha en komiği benim olacak sanırım djjdjd sütle yıkamıştımmdmdm
00 YorumlaBir akşam bir çok yere sordum hepsi kapatıyoruz dedi bende eve gidip sıfıra vurdum para cepte kaldı
00 Yorumla- +1 yıl
Banyo sonrası kullandığım saç güzelleştirici krem
00 Yorumla berbere gidip kıslatırmak sanırım :D
00 Yorumla- +1 yıl
Şampuan ve bakım yağları.
00 Yorumla - +1 yıl
Saçlarıma yatırım yapicak param yok?
00 Yorumla Kolajen kullanmak.
10 Yorumla- +1 yıl
kazıtmak
10 Yorumla - +1 yıl
kısa kesmek
00 Yorumla - +1 yıl
Stres yapmamak
00 Yorumla - +1 yıl
Şampuan kulanıp doğru bakımı yapmak
00 Yorumla - +1 yıl
Elma sirkesi mucızesı
00 Yorumla Bakım yağları ve yaptırdığım bakımlar
00 Yorumla- +1 yıl
Kahkül kestirmek ve normal kestirmek
00 Yorumla - +1 yıl
Kendi haline bırakmak ve zarar vermemek
00 Yorumla - +1 yıl
Keratin harikaaa
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Keratin yaptırmıştım
00 Yorumla- +1 yıl
Saç kremine başlamak ve boyatmak
00 Yorumla - +1 yıl
Keratin yaptırfım ama etkili olmadı
00 Yorumla - +1 yıl
Gelecekte saç ektirmek olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Şampuanı bırakıp sabuna döndüm çok memnunum
00 Yorumla - +1 yıl
Yatirm degilde sacimi mahvetmisligim var 😥
00 Yorumla 6 bine kaynak yaptırdım
01 Yorumla- +1 yıl
Keratin botox sombre
00 Yorumla Keratin yaptırdım yatırım mıydı yaptırım mıydı
00 Yorumla- +1 yıl
Arada yıkıyorum falan, adam olana çok bile.
00 Yorumla - +1 yıl
Keratin
00 Yorumla Dalin kullanmak :)
00 Yorumla- +1 yıl
Kullandığım şampuan
00 Yorumla Hergün saçımı yıkamak oldu
00 YorumlaAsla sacimi boyamamak,
00 YorumlaKeratın bakimi yaptırmak
00 YorumlaOnun kokusuydu
00 YorumlaKeratin daha sağlıklı hayırlı geceler
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Saçlarınıza yapacağınız en iyi yatırım aslında daha saçınız çıkmadan önce yaptıklarınızdır.
Bunları yaptıktan sonra saçınıza yaptırdığınız boya, balyaj, perma vb. İşlemlere göre düzenli ve istikrarlı bakım yapmanız gerekir. Bir de şekillendirme durumu var. En iyi şekillendirici bile maalesef saçınıza sandığınızdan çok daha büyük zararlar verir. Özellikle saç spreyi ve jöle kullanımı hem baş derisini tahriş eder, gözenekleri kapatır hem de saç tellerine yapışarak havadaki tüm tozu ve kiri saçınızda toplar. Tüm bunlara baktığınızda saçınıza yapacağınız en büyük yatırım neleri yapmadığınızdır.
Saçlarınıza yapacağınız en büyük yatırımdır.