Ben bi krem kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı olsada olsun. Cildime çok iyi geliyor. Cildim pamuk gibi oluyor. O yüzden de çok ama çok seviyorum 😂 Kremi soranlar için hemen söyle diyim bu bi sır 😂😂
Sizin cildiniz için yaptığınız en büyük yatırım nedir?
🎈Cildim için elbette bir yatırımım var. Bunu herkesin yapması gerekiyor. Ne olursa olsun beden sağlığının önemi kadar, cilt sağlığıda hepimiz için önemlidir. Yaptığım yatırım, aslında bilindik șeyler farklı vaov denilecek uygulamalar, yapmıyorum.
Öncelikle, aylık medikal cilt bakım tedavisi görüyorum. Düzenli şekilde, her ay gidiyorum.
Beslenme düzenime aşırı dikkat ederim. Hayatımda bol yeşillik, sebzeler ve meyveler mevcut. Yanı sıra, bol su tüketimi ile yemek düzenimi tamamlarım.
Nemlendirici asla eksik etmem. Özellikle benim gibi cildi karma ve hassas olan kişiler, nemlendiriciyi hayatının en baş köşesine koymaları lazım. Bunun içinde kullandığım ürün simple.
Son olarak lavanta kokusu benim favori yağımdır. Her zaman haftada bir sürmeye dikkat ederim. Oda gereken vitamini ve canlılığı cilde kattı. ❤️
En İyi Cevaplar