Saclarin güzel kokar tabiki kozmetik ürünler ile şampuan krem sac parfümü ama her insan da bu kokular ayni olmaz bsjs bu yuzden sesin kokunla birlesince değişik bir koku çıkabilir kendi kokuna güvenir misin?
Güzel kokan saçlarının sırrı kendi kokunda mı saklı kozmetik ürünlerde mi?
Kozmetik malzemeleri çok önemli ama bir kişinin kendi kokusu da kesinlikle çok önemli hormonlarla alakalı diyebiliyorum bir kadın vücudunda östrojen hormonu ne kadar çok sağlanırsa cildi saçları o kadar güzel kokar ama tabii ki kozmetik malzemelerini kokusu da çok önemli Hindistan cevizi de kullanıyorum mesela bayadır bayağı iyi kokuyor
Benim kizlarim saclarimla uyuyor uyurken illa bir tutam sacimdan tutup uyucaklar anne çok güzel kokuyoe gül kokuyor diye 😂😂 gül kokulu bir şey kullanmadım ki diyorum
Tabiki sırrım bu:her gece 1 çay kaşığı bk kaslarima kirpiklerime. 3yemek kaşığı kafama bk sürüyorum ertesi gün 2 yemek kaşığı bkla yikiyom ohh bi güzel kokuyo ki..
Farmasi ürünleri doğal kimyasal değil güvenilir ve hem farmasi kozmatik ürünleri ve kendi kokunda saklı not:bütün kadınlar güzel kokar bence yeterki saygılı olalım