Güzellik & Bakım Saç parfümleri saçı yıpratır mı? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçlarımın kokmasını çok seviyorum. Şampuanın kokusu hemen geçiyor. Saç parfümü kullanmak istiyorum sizce yıpratır mı? Saç parfümleri saçı yıpratır mı? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NoraShepley Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Her gün duş alan ben saçlarımın kokusunu seviyorum şampuan kokusu geçmiyo hiç, çok mükemmel bişey dnemdnn 0 0 Yorumla
DoğukanRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Neden böyle biseye gerek duyuyorsun amaç saçlarını ön plana çıkarmak mi milleti etkilemek mi? Hangisi olursa olsun o bahsettiğin seyin etkisi olmaz 0 0 Yorumla
NNezuukkoo-Chaann Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ben kullandım sonra bidaha elime almadım hem saçlarımı döktü hem cansız yaptı ve en kötüsü saç derime zarar verdi. 0 0 Yorumla
Asillaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Zamanla döküyor. Onun yerine kendin doğal esans yapabilirsin 0 0 Yorumla
sedaaltin0 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 5-10 cm uzaktan sıkman lazım biraz kabartabiliyor fakat sıvı saç kremi kullan ondan sonra 0 0 Yorumla
öykükasap Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl şaç parfümü kullanmayın arkadaşlar şaçları döküyor ben kullandım döktü. 0 0 Yorumla
Zeynomsu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Hayatımız yıpranmış saçlar mı yıpranmayackk 1 1 Yorumla nyanya1384 +1 yıl 🚬🚬🚬🚬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her gün duş alan ben saçlarımın kokusunu seviyorum şampuan kokusu geçmiyo hiç, çok mükemmel bişey dnemdnn
Neden böyle biseye gerek duyuyorsun amaç saçlarını ön plana çıkarmak mi milleti etkilemek mi? Hangisi olursa olsun o bahsettiğin seyin etkisi olmaz
Ben kullandım sonra bidaha elime almadım hem saçlarımı döktü hem cansız yaptı ve en kötüsü saç derime zarar verdi.
Zamanla döküyor. Onun yerine kendin doğal esans yapabilirsin
5-10 cm uzaktan sıkman lazım biraz kabartabiliyor fakat sıvı saç kremi kullan ondan sonra
şaç parfümü kullanmayın arkadaşlar şaçları döküyor ben kullandım döktü.
Hayatımız yıpranmış saçlar mı yıpranmayackk
🚬🚬🚬🚬
Yıpratır ama kullanıyorum.
Kaliteye bağlı
Bence kullanma yıpratabilir
Hiç kullanmadım bilmiyorum
Evet⁹
Yıpratır