En İyi Cevaplar
- +1 yıl
kahkül dalgalı veya kıvırcık saçta zor olur bide kısa kalır asıl boyundan, benimde dalgalıydı biraz düzleştirttim ve hayatımın çoğunda kahküllerim vardı (öyle alnın üstünde düz kahkül değil, böyle uzun gözümün altına veya burnumun ucuna gelecek boyda sivri sivri) saçın düzse kahkül en iyisi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- +1 yıl
Bence kesinlikle evet çünkü saçlar sürekli olarak uzuyor onlar göze giriyor daha sonra oldu sürekli düzeltmek gerekiyor her saç modelini yapamıyorsun çok güzel duruyor ama bunu yaptığın zaman da güzel durmama gibi de bir olasılık var yani aslında en garanti saç modeli gibi duruyor ama aşırı tehlikeli bir şey
00 Yorumla Kahkül saç kullanıyorum ve çok da seviyorum. Çok ayrı bir hava katıyor, bazı zamanlarda kahkülsüz kullanmak da imkanımız olabiliyor. Tel tokalar, saç jelleri, jöle vs saç bakım ürünleri ile. Yani gayet kullanıma elverişli bir saç modeli kahküllü saç, herhangi bir zararı ile karşılaşmadım hiç. (;
00 YorumlaHayır en zahmetli saç modeli cornrow dediğimizdir:
04 Yorumla- +1 yıl
@sesizbiri adı da öyle. Ben güzel ya çirkin demiyorum soru sahibi de bunu sormuyor. Zor olanları kıyaslıyoruz.
- +1 yıl
@sesizbiri söz konusu zahmetli olup olmamaları diğer konuda zevkler tartışılmaz
Kıvırcık saç daha zor gibime geliyor benim saçlarım düz ama kıvırcık saçın bakımı vs zor duruyor özellikle bukleler konusunda
10 Yorumla- +1 yıl
En zorlu saç modeli uzun saç ve kıvırcık saç bence
Kahkülün zorluğu %0,1 bile değil bence tarak değdiriyorsun taranıyor 😃 ( kahküllüyüm )00 Yorumla - +1 yıl
evet ya kahkül ve uzun saç kahkül düzgün durmuyor ne yaparsaj yapalım uzun saçda acele bir iş olunca düzeltme sorunu oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
o kadar da değil kdoskdkkdkd
en zahmetli saç bana kalırsa dalgalı saç ne düz durur ne kıvırcık hal alır saç dolaşır durur
10 Yorumlasaça bağlı mesela ben saçımı kurutuyorum geçiyorum dümdüz kalın telli misssss
10 YorumlaSaçlarını iyi tanıman gerekiyormuş Çiçek sen iyi tanıdıysan zorluk kalmıyormuş.
00 YorumlaGenellikle kısa saç modelleri sorunlu olur. Çabuk yağlanır, fön çekilmezse kötü durur. Baya zahmetli
00 Yorumla- +1 yıl
yakisana cok yakisiyor. Bence sivilce yapabildigi icin özellikle sonbahar ve kis aylari icin uygun.
00 Yorumla - u+1 yıl
Evet kakül ve kısa saç modelleri, uzun saçlardan daha fazla bakım istiyor bence
00 Yorumla Saçın düzsse kahkül kolay ama benim saçım dalgalı yapınca sapa sola kalkıyo
07 YorumlaKahkül yaptırmak pişmanlıktır...
Rüzgarda kahkünüz sürekli şekil değiştirir düzenli olarak kestirmen gerekir aksi takdirde gözünüzün içine girip görüş açınızı engelleyebilir kahkül bence en zahmetli saç modeli00 YorumlaEvet , çekilmez. Çok bakım gerekiyor. Eğer her sabah dakikalarca uğraşıp kahkül yapıcak zamanın ve enerjin varsa yapabilirsin. Ve saçın çok düz değilse kestirmeni önermem.
00 Yorumla- +1 yıl
Ya evet lanet bi şey. Geçen hafta kestirdim şekle sıkamıyorum. o gördüğüm kızlarda duran hoş görüntü olmuyor. Alnıma siyah eşarp bağlamışım gibi duruyor uzaktan dndndndn
00 Yorumla - +1 yıl
Kahkül vallaha sabah bi kalkıyorum allah katına bakıyor böcek anteni gibi havada hergün düzleştirmen lszım
10 Yorumla bence evet çünkü gözüne gelmesini çekebilmek bile ayrı bi sabır.
20 Yorumla- +1 yıl
En zorlu saç modeli uzun saç ve kıvırcık saç bence
Kahkülün zorluğu %0,1 bile değil bence tarak değdiriyorsun taranıyor 😃 ( kahküllüyüm )00 Yorumla - +1 yıl
Bence kahkül çünku duştan sonra kuruyunca kabarabiliyor duzenli bir sekildi boyutunu ayarlamak gerekiyor
00 Yorumla Afrika Örgüsü En öncesinden yaptırdığın zaman gerçekten çok zahmetli oluyor.
10 Yorumla- +1 yıl
En zahmetlisi mi bilemem ama en tatlısı o olduğu kesindir :)
00 Yorumla Zahmetli değil bence ya sadece herkese yakışmayabiliyo
00 Yorumlaen zahmetli benim saç modeli kuaför 1 saat uğraşıyo yapmak için
00 Yorumla- u+1 yıl
Bukleli saçları seviyorum ben
10 Yorumla Hayır dazlak modeldir
10 Yorumla- +1 yıl
Bence katlı kesim çok zahmetli
00 Yorumla - +1 yıl
kıvırcık saç ve kahkul
00 Yorumla - +1 yıl
Evet uğraşması zor oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Zahmeti bilmem ama yakışıyor genelde kadınlara
00 Yorumla Kıvırcık saç sanırım direkt
00 Yorumla- +1 yıl
Sıfır saçtır zırt pırt uzar çok gıcıktır
01 Yorumla - +1 yıl
bence en zahmetli saç perma saç
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 461 cevap paylaştı. Yani özen isteyen her saç modeli zahmetlidir.
00 Yorumlakah ağlatır kahküldürür.
00 Yorumla- +1 yıl
açıkçası yaptırmadığım için bilmiyorum
00 Yorumla bence afrika örgüsü daha zor ve komplike
00 YorumlaEvet öyledir hele saçlar kıvırcık ve ya dalgaliysa
10 Yorumla- +1 yıl
Şahsi görüşüm hayır aksine kurtarıcıdır.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet kakül çok zor oluyor
00 Yorumla hiç wolfcut kesim yaptın mı?
00 Yorumla- +1 yıl
Kahkül ve kıvırcık saç
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır bence değildir
00 Yorumla Açıkçası kahkülü çok seviyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Kahkül güzel ama zahmetli
00 Yorumla - +1 yıl
Evet ya en zahmetlisi kahkül
00 Yorumla - +1 yıl
Alakası yok diye yorum atan erkek olmuş 😳👏👏
00 Yorumla - +1 yıl
Alakası yok
00 Yorumla - +1 yıl
Evet çabuk yağlanıyor kahkül
00 Yorumla hem kakül hem de kıvırcık saç
00 YorumlaEvet her sabah fön çekmek çok zor
00 YorumlaSevgiliarıyankız gelsin
00 YorumlaBence yok ondan zorlari vardır
00 Yorumlayo ne zahmeti pratik baya
00 YorumlaBence en zahmetli saç modeli kahkül değildir..
00 Yorumla- +1 yıl
Topuz olabilir
00 Yorumla Topuz en lanet saç modeli
00 Yorumla- +1 yıl
aynn öyle
00 Yorumla Bence kıvırcık saç + kahkül çok zor. Yaşandı..
00 YorumlaBana göre zahmetsiz
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
En zahmetli saç aslında saçınızı tanımadan yaptırdığınız kesim, renklendirme ve şekillendirme işlemlerinden çıkan sonuçtur. Yani düz ve uysal saçları olan birisi kakül kestirir çok da rahat kullanır ama asi ve dalgalı saçı olan biri aynı kakülden kestirir ve hayatı kabusa döner.
Aslına bakarsanız ilk önce saçlarınızı iyi tanımanız tabi bir de tarzınızı belirlemeniz gerekir. Bundan sonraki aşama iyi bir profesyonelden yardım almaktır. Bunları yaptıktan sonra saçınızda yapacağınız her türlü kesim, şekillendirme ve renklendirme gibi değişiklikler sizi mutlu edecektir. Bu konuyu daha iyi anlatmak için yıllar önce bir kesim eğitiminde yaşadığım bir olay anlatayım.
Eğitimde saçını keseceğim model çok sıra dışı bir tarza sahipti ve bana da kesime başlamadan önce ne kadar sıra dışı bir kesim yapabileceğimi söyledi. Ben de saçlarının kakül kısmını üç numaraya vererek kesime başladım ve ilk tepkileri tahmin edersiniz. Bütün eğitim salonu buz kesti ama bunu bilerek yaptım çünkü modelin tam tepesinde öyle bir sakar vardı ki tepesindeki tüm saçlar öne doğru gidiyordu aslında hayatında hiç kakül kullanamayacak bir saça öndeki saçları kesince tepesindeki saçlar kakül görevi görüyordu ve kesim bittiğinde modelin ağzı kulaklarında hayatında ilk defa kakül kestirebildiğini söyledi. Tabi bu çok sıra dışı bir örnek ama saçınızı iyi tanımak veya iyi tanıyan bir profesyonele emanet etmek tüm saç modellerini zahmetsiz hale getirir.
Teşekkürler.