Moda & Stil Burada güzel olan saç modeli mi, küpe mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Görselde güzel olan sizce saç modeli mi, yoksa küpe mi?#Edameda ✨🎀🌜💫🌛🎈 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor Burada güzel olan saç modeli mi, küpe mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 49% 1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. Kesinlikle küpe. Saç modelini ben günlük yapıyorum zaten 5 dk da. Gayet klasik ve kolay bir model 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Küpeyi beğenen biri çıktı sonunda 🥳😆 aynı küpeden bende de var da kimse beğenmiyor 😂 Yorumla Bikız99 1 yıl Ay keşke benim olsa ya aşık olsum😍 Yorumla Edameda06 1 yıl Yaa 🤗 Trendyolda çok uygun fiyatlı Yorumla Bikız99 1 yıl Ay linki varsa atar mısın haftasonu arkadaşımın nişanı var ben de incili takılar bakıyorum Yorumla Edameda06 1 yıl Buradan hiç Trendyol linki atılmıyor ki öyle bir saçmalık var 🤦♀️ Yorumla Bikız99 1 yıl 😳 aaa sebep Yorumla Edameda06 1 yıl Ben de bilmiyorum valla :( Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Bence ikisi de ya, bir bütün olarak şahane duruyor ⚜️ 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Bence de 🌝 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi birbirini tamamlamış bence ikisi de coksellAaayyyyhhhhhhh 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Bence de Yorumla Ladylu 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saçlar güzel o küpe ne ya kulağı sarkar ablanın. Bilekliği küpe diye takmış ablamız 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Saç modeli küpeyi sevmedim, daha lüçük bir şey zarif ve şık gösterirdi. 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kadının kendi benve bdjdjb 1 11 Yorumla Edameda06 1 yıl O da var xjjsjs Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Baya zayıf bir kız ya Yorumla Edameda06 1 yıl Evet kuğu gibi Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Zayıflasam ben de böyle olur muyum acaba 0 beden mi olmak gerek dnjej Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır ya sıfır bedenle alakası yok, kadının boynu uzun. Boynu uzun ve ince olup kilolu olanlar da olabiliyor 😀 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ama bu çok zayıf da neden her zayıf böyle güzel durmuyor kemik yapısı galiba Yorumla Edameda06 1 yıl Evet olabilir, her fizik farklı yapıda oluyo işte Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Aynen Yorumla Edameda06 1 yıl Keşke benim de boynum uzun olsaydı 😐 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Senin kısa mi çok da değil yav Yorumla Edameda06 1 yıl Biraz kısa 😀 Yorumla
Selena_00 Takip Et Yoda Yaş: 27 1 yıl Saç modeli küpe kaba duruyor 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Tüh ya, küpenin aynısından bende de var ama seviyorum ✨ Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 557 cevap paylaştı. Kadın bence ve saçı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% 1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Bence saç rengi 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçlar :) 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 3 ü de güzell. 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl 3. Hangisi? Yorumla Bischocolata 1 yıl Kadının kendisi çok iyi taşımış diğer 2 sini. Yorumla Edameda06 1 yıl Evet doğru, boynu güzel Yorumla Bischocolata 1 yıl ❤️.. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% 1 yıl Moda & Stil konusunda 430 cevap paylaştı. Her ikisi de güzel 1 0 Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Bayanda güzel saç modeli ve küpesi de güzel 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% 1 yıl Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Saç küpe olmamış 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,1b cevap paylaştı. saç modeli 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. Saç. 1 0 Yorumla
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. Saç modeli 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 23 , eic 82% 1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. Saç bence çok iyi 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Saç modeli 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur heralde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kesinlikle küpe. Saç modelini ben günlük yapıyorum zaten 5 dk da. Gayet klasik ve kolay bir model
Küpeyi beğenen biri çıktı sonunda 🥳😆 aynı küpeden bende de var da kimse beğenmiyor 😂
Ay keşke benim olsa ya aşık olsum😍
Yaa 🤗 Trendyolda çok uygun fiyatlı
Ay linki varsa atar mısın haftasonu arkadaşımın nişanı var ben de incili takılar bakıyorum
Buradan hiç Trendyol linki atılmıyor ki öyle bir saçmalık var 🤦♀️
😳 aaa sebep
Ben de bilmiyorum valla :(
Bence ikisi de ya, bir bütün olarak şahane duruyor ⚜️
Bence de 🌝
İkisi birbirini tamamlamış bence ikisi de coksell
Aaayyyyhhhhhhh
🤣 🤣 Bence de
🤣🤣🤣🤣
Saçlar güzel o küpe ne ya kulağı sarkar ablanın.
Bilekliği küpe diye takmış ablamız
Saç modeli küpeyi sevmedim, daha lüçük bir şey zarif ve şık gösterirdi.
Kadının kendi benve bdjdjb
O da var xjjsjs
Baya zayıf bir kız ya
Evet kuğu gibi
Zayıflasam ben de böyle olur muyum acaba 0 beden mi olmak gerek dnjej
Hayır ya sıfır bedenle alakası yok, kadının boynu uzun. Boynu uzun ve ince olup kilolu olanlar da olabiliyor 😀
Ama bu çok zayıf da neden her zayıf böyle güzel durmuyor kemik yapısı galiba
Evet olabilir, her fizik farklı yapıda oluyo işte
Aynen
Keşke benim de boynum uzun olsaydı 😐
Senin kısa mi çok da değil yav
Biraz kısa 😀
Saç modeli küpe kaba duruyor
Tüh ya, küpenin aynısından bende de var ama seviyorum ✨
Kadın bence ve saçı
Küpe. Saçlar dağınık.
Saç çok güzel bence.
Bence saç rengi
Saçlar :)
Güzel olan bence saç modeli.
3 ü de güzell.
3. Hangisi?
Kadının kendisi çok iyi taşımış diğer 2 sini.
Evet doğru, boynu güzel
❤️..
Her ikisi de güzel
İkiside güzel
Bayanda güzel saç modeli ve küpesi de güzel
Saç küpe olmamış
saç modeli
Saç.
Saç modeli
Çok güzel
Saç bence çok iyi
saç modeli