Güzellik & Bakım Şu tarz saç modeli nasıl? CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Böyle yapmak istiyorum kızlar hoşunuza gidiyor mu bu tür saç modelleri Şu tarz saç modeli nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fatoshatun Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl itici geliyor bana. ergen saçma sapan tipleri hatırlatıyor. 0 5 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Tahmin etiğim fatoşsan sana her şey itici gelir Yorumla fatoshatun +1 yıl tahmin ettiğin kim acaba Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Beni tanıyorsan o kişisindir Yorumla fatoshatun +1 yıl değilim demek Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam böyle olacaksa güzel ama yüz hatlarının keskin olması lazım. Bu arada alakasız olacak ama rica etsem birinin Instagram hesabına bakabilir misin kapatmış mı engellemiş mi anlayamadım 0 1 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Knk instayı kökten sildim :( Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel model... Bunu mu yaptırmayı düşünüyorsun? 0 0 Yorumla
wonderrita Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tam at hırsızı saç stili 0 4 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Bir s1ktr Yorumla wonderrita +1 yıl Senin de onlardan biri olduğunu kanıtlar nitelikte bir yorum yaptın tebrik ederim. Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Moruk her türlü saç modellini yaptım hepsine bir kılıf uydudurdunuz a q Yorumla wonderrita +1 yıl Sensin :) Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yüz yapın önemli bence herkese yakışmıyor 0 1 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Obezim
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaz dizisi berkecan 1 1 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Kızların çoğu bu tipe bakıyor Yorumla
Yarrayemis Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sahsen Ben uzun tercih ediyorum 0 2 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Saçı uzatıyorum kes diyorlar kısaltıyorum uzat diyorlar Yorumla Yarrayemis +1 yıl Kimsenin begenisine gore hareket etme kendi tarzini kendi zevklerine gore olustur Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl iğrenç 0 1 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl En beğendiğin saç modeli hangisi Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl yakışmış 0 1 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Fotoğraf bana ait değil Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Yakışmış gardaş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
itici geliyor bana. ergen saçma sapan tipleri hatırlatıyor.
Tahmin etiğim fatoşsan sana her şey itici gelir
tahmin ettiğin kim acaba
Beni tanıyorsan o kişisindir
değilim demek
Evet
Tam böyle olacaksa güzel ama yüz hatlarının keskin olması lazım. Bu arada alakasız olacak ama rica etsem birinin Instagram hesabına bakabilir misin kapatmış mı engellemiş mi anlayamadım
Knk instayı kökten sildim :(
Güzel model...
Bunu mu yaptırmayı düşünüyorsun?
Tam at hırsızı saç stili
Bir s1ktr
Senin de onlardan biri olduğunu kanıtlar nitelikte bir yorum yaptın tebrik ederim.
Moruk her türlü saç modellini yaptım hepsine bir kılıf uydudurdunuz a q
Sensin :)
Yüz yapın önemli bence herkese yakışmıyor
Obezim
Bence gayet güzel
Yaz dizisi berkecan
Kızların çoğu bu tipe bakıyor
Sahsen Ben uzun tercih ediyorum
Saçı uzatıyorum kes diyorlar kısaltıyorum uzat diyorlar
Kimsenin begenisine gore hareket etme kendi tarzini kendi zevklerine gore olustur
iğrenç
En beğendiğin saç modeli hangisi
yakışmış
Fotoğraf bana ait değil
Güzel
Güven vermio
İyiymiş
Yakışmış gardaş