Saç Bakım Bu saç modeli nasıl? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Sizce bu şelale saç modeli nasıl?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🧡 Güncellemeler+1 yıl Günceld Bu saç modeli nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bı ara baya takmıştım bu modele çok şeker 🤍 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Böyle saç yaptıran 1 ay filan saçını yikamamasi lazım. Onca emek var. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel , önde duran 2 örgüyü arada yaparım bende. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence güzel fakat her kadında hoş duracağını sanmıyorum 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Çok kötü.. Serpil çakmaklı modifiye edilmiş gibi 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu saçların önlerinde iki tutam duran saçı hiç sevmiyorum onun dışında güzel 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzel ama fazla sık örgü olduğu için saçlarına zarar verir 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Çok abartı sade bi at kuyruğu güzel olurdu 2 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır beğenmedim herkese yakışmaz bu model 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen yapacaksan güzel yapmayacaksan kötü. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bı ara baya takmıştım bu modele çok şeker 🤍
Böyle saç yaptıran 1 ay filan saçını yikamamasi lazım. Onca emek var.
Güzel , önde duran 2 örgüyü arada yaparım bende.
Bence güzel fakat her kadında hoş duracağını sanmıyorum
Çok kötü.. Serpil çakmaklı modifiye edilmiş gibi
Şu saçların önlerinde iki tutam duran saçı hiç sevmiyorum onun dışında güzel
Güzel ama fazla sık örgü olduğu için saçlarına zarar verir
hoş duruyor ama bakımı zor oluyor diye biliyorum
Çok abartı sade bi at kuyruğu güzel olurdu
sevmedim, çok abartı duruyor
Bence güzel değil çocukça duruyor
Tümü örgülü olsa havalı olur
Hayır beğenmedim herkese yakışmaz bu model
Güzel bir model ama benim tarzım değil
Hiç beğenmedim 🤔
Sen yapacaksan güzel yapmayacaksan kötü.
vuuu çok havalı
Ilk okula giderken yapardim😒
İnsan içine çıkılmadığı sürece güzel..
Çirkin
Havalı
çirkin
abartı bence
Beğenmedim
Güzel bir model 🤔
Bj gibi
bı kıza yakışmış...
Güzel canim