Aklımızdan görsel istatistik yapalım.. Avrupa ve balkan ülkeleri genelde sarı oluyor. Ve doğal hallerinde kalmayı seviyorlar. Diğer yandan çoğunluk olarak sarışın çinliler, sarışın hintliler vs görmedim. İlk sırayı bence Türkler alıyordur. Stresi saç rengi değişikliği vede alışverişle atan ülkeler sıralamasında ilk sırayı alabiliriz hatta.
==========Türkiye ✌========= Çünkü stresten, sinirden herkesin saçı beyazliyor 😑 her gün sınır, stres, korku sanki Allah su koca dünyada sadece turkiyede yaşayanları sınıyor gibi 😤
Tebrikler 👏👏👏 Şahsen ben akşam 10da dışarı çıkmaya gerçekten korkuyorum. Bağımlısı, sapığı, hırsızı, ayyaşı, katili, takıntılısı, eşkıyayı, bitmiyor! Geceleri kaç kişi vuruyor kaç kişi kaçırılıyor sayamam. Türkiye hiç güvenli bir yer değil. Ben güneş batınca yanında en az 2 kişi olmadan bir yere çıkamam...
Hatanın en güzellerini yemişsin 😂 ben de gömüyorum. İki kat toprak atıyorum. Bana mısın demiyor vucudum. Canavar gibi kilo almıyorum yemekten. Sporu abartırsam kilo alıyorum. Oda kas oluyor. Fit olmak şu an yetiyor bana😁
Baya kararlısın. Helal olsun. Kardeşin yok mu, pi ç lik yapsın. Önünde yalaya yalaya çikolata, sevdiğin şeyleri, sen yokmuşsun gibi bayıla bayıla yesin. 😂 İyi eğlence olurdu