Bayanlar saçı en çok hangi renk boya yipratir ? Ve neden ? Yoksa yipratmazmi ?
Sarı
Kızıl
Siyah
Karamel
Kahverengi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızıl..Yıllarca sevdalandım o renge ve kullandım ama başa dert, yıldım artık kurumalarından ..Araba gibi paso yağlamaktan bakım yapmaktan masrafından helak oldum ve döndüm sıradan kumrala:)Şİmdi kendim evde boyuyorum.
İçinde ki amonyak miktarı mı ne fazlaymış kırmızının o neden oluyormuş diyor kuaförler.
Boyamak beyaz saçı artırır onu da dip not söyleyeyim gizli beyfendi..
sarıya boyamadan önce renk açma işlemi uygulanıyor ve en çok sarıda yıpranır saç
kızıl da çabuk aktığı için sık boyamak gerek ve bu da yıpratır
Kızları ilk defa bir soruda bu kadar açık ara önde sayıyla cevapladıklarını gördüm,
Efferim gizli oğlan sana :)
:)
sarı coleston 301 ırıspı sarısı en çok o yıpratır:D
Cevap
9Cevap
aslında sarı dedim ama saçının altında kızıl veya siyah yapmışsan şayet sarı yıpratıyor çünkü sarıya dönmek için açma işlemi uygulanıyor ama ana renk olursa saçın sarı boya tutuyor hemen açtırmadan (saçın çok koyu degilse tabi ) asıl yıpratan açtırma ve bence kızıl renk :D
Tabi ki sarı! sarı bir renk ve boyama işlemi değildir saçın yapısıyla oynuyorlar tıpkı perma gibi. ve güzel bir ton elde etmek için birkaç kez yapmak gerekiyor. kızıl ton ise rengi koyu olmadığı için kırıklar daha göze batıyor ve çabuk aktığı için hoş bir görüntü olmuyor o kadar. yani diğer boyalar kadar yıpratır kızıl da. ama sarı boya değildir en çok o yıpratır
Sari yipratiyor. Cunku sari boyalarda digerlerine nazaran daha cok acici bulunur. Ve bide kizil tabi surekli akar tekrar tekrar boyama gerektirir. Sactaki kalintisi gitmez. O yuzdrn bugune kadar hic boyamadim. Hepsi zararli aslinda.
Kızıl... 2 haftada bir akar ve tekrar boyamak zorunda kalırsın... Yanlış anlama meraktan soruyorum, bir erkek olarak bu soruyu sorman çok ilginç geldi ve neden gizlisin?
kızıl diyorum .çünkü 15 günde bir boyamak gerekiyor çabuk akan bir renk olduğu için. bu nedenlede saç daha çok yıpranıyor
kızıl çok çabuk akıyor rengi bide çok yıpratıyor saçı
Sarı ve açık kızıl tonları yıpratır saç açılıyor çünkü
Saç rengini açmaya çalıştıkça ve çok sık boyadıkça yıpranır. Renkle alakalı bir durum değil.
Renkle alakası yok :) boya boyadır saçı yıpratır diye biliyorum .
Kızıl tabii ki. Ben kızıla bir boyattım, o gün bugündür saçım milim milim uzuyor her ay :))
kızıl yaptırınca bir daha başka bir renge boyatmak çok zor
hangi renk yaparsan yap alttan kızıl geliyor diye biliyorum
sarışınlıkla alakası olmayıp saçı sarıya boyayanlar, saçlarını bilmem de beni yıpratıyorlar :((( sarışın olunca madonna filan olacağım zannediyorlar ama kolin kazım olup çıkıyor gariplerim :(((
Boyası değilde rengi diyeydin iydi. Saçın rengine göre değişir.
sarı saçım rengini açarken yıpratır, kızıl 2 günde akar geriye turuncu bir renk kalır kurtulmaya çalışırken yıpratır ve siyahında saçı beyazlattığına dair iddaalar var
Hepsi yıpratır.Ama kızıl boyanın daha yıpratıcı olduğunu duymuştum.
Sarı, saç.
Renk açma işlemi yapılırken çoğu bayanın saçı yanıyor boyadan.
Baya'da yıpratıyor...
kızıl çok çabuk akar hatta her yıkamada,sürekli boyayı tazelemek gerekir en iyisi hiç boyatmamak
Sarı saç rengi saç açıcılar tarafından açıldığı için saça zarar veriyor ve kuruyor yıpranıyor
Siyahtan dönen herhangi bir saç çok yıpranır. Sarı daha fazla galiba.
Bunun renkle alakası yok bence, içeriğindeki maddelerle alakalı
Saçımı sakın boyama boyuycaksanda açıcı kullanma çok pişman olursun
Sanırım başına gelmiş bu dilin yanmış demi.
Sarı diye biliyorum
Hepsi aynı derecede yıpratır bence..
acık renkler daha cok yıpratır bilhassa sarı
sarı kızıl daha cok tabi ama hepsi yıpratıyor
Bir erkek bunu neden merak eder ? :)
belkı karısı veya sevgılısı ıcındırr:)
azı çoğu yok her boya saçı yakar
Hiç boyatmadığım için bilmiyorum.
sac rengı acıldıkca yıpranıyo benım bıldıgım
bi defa saçı boyamak yıpratıyor ki saçları...
Açık renkler daha çok yıpratır
renkle bir alakası yok ki hepsi yıpratıyor
BENNNNN YA NE DİYON SEN AMK SENİ DÖVERİM
aklı olan boyatmaz
Kızıl mahfeder.
hepsi yıpratıyor renkle alakası yok
Sarıdır.
sarı
Sarı tabikide
Sarı çok fena.
Sarı.
Bana Göre Kızıl