Hayır değildir aslında o topuzu yapmak bile o kadar zor ki öyle üsten ufacık top gibi toplamak ayrı güzel bir topuz yapmak çok ayrı bir kere topuz yapmak bile gerçekten emek isteyen bir şey ki kaldıki hiç bir saç modeli saç modeli kolay kolay yapılmıyor zaten ki görüldüğü kadar hiçbir şey kolay değil
Topuzdan topuza fark var. Uğraştıran topuzlar var, bir de dağınık topuz kolay şekil alan topuzlar var. Bu da demek oluyor ki, her topuz için geçerli değil. :D ama şöyle dağınık ev Topuzu için bile dakikalarca uğraşan arkadaşlarım var 🙈 hatta bende bazen belki
Kolaya kaçmak değil ki bu. :D ben saçlarıma maşa yaparken bu kadar uğraşmıyorum
Bence en zoru topuz yapmaktır. Düzgün durdurmak için insan uğraşıyor. Bir de yüzünüz benim gibi tombulsa , yandan çıkarayım biraz derken yüzümü kapatsın derken bütün topuz bozulabiliyor.
Öyle midir? Ben yaparken şekilden şekile giriyorum... Yüksek topuzu, düşük topuzu, salaş topuzu vs. vs. Gerçi kadınlar alışkın olabilir belki ama benim için hiçte kolaya kaçmak değil ya.
Herkes icin geçerli olmasa da benim icin öyle. Saç yapım gür ve dalgalı, dolayısıyla acik birakmak istiyorsam mutlaka ya birseyler sürmem ya da islem uygulamam gerekiyor.. ama her zmaan firsat olmayabiliyor.