Saç Bakım Yarıdan ayrılıp boyanmış saçlar komik mi yoksa tarz mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Yarısı bir renk, diğer yarısı başka renk saçlar komik mi, yoksa tarz mı?TIKLA üşenme 💙❤️#EdamedaİleTarzSaçlar 😬 Yarıdan ayrılıp boyanmış saçlar komik mi yoksa tarz mı? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #SelamGençlik ⭐🍀💛⭐Amaaaan, bana ne kim naparsa yapsın, umurumda değil, benim tarzım bana ait, herkesinki kendilerine özgü. Net.. #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐ 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Pek yakıştırmıyorum. Dikkat çekici ama haricinde kullanışlı değil 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Kimine göre marjinallik olsada ben sevmiyorum kadında bu görüntüyü 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sevgiye ve ilgiye aç insan tipi olarak görüyorum o tarzi. 0 0 Yorumla
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Onu herkes taşıyamaz belirli bi seviyede tarz sahibi ve modern olmalısın yakışması için. 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bu bir tek Sia’ya yakışıyor diğerlerinde hiç güzel durmuyor. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence oldukça hoş 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. 101 dalmaçyalıdaki curuellaya benziyor canım 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öylelerini görünce kahkahayı basıyorum 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bana saçma geliyor. ne öyle palyaço gibi 1 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Cesaret farklılık güzeldir ama göreceli 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl ne komik ne tarz. gayet gereksiz bir akım. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pek hoşuma gitmiyor 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Komik. 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu kişilik 1 1 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Önce gıcık olurdum sonra birini tanıdım çok tatlı biri. Òn yargı yok renkli kişiliklere evet😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐
Amaaaan, bana ne kim naparsa yapsın, umurumda değil, benim tarzım bana ait, herkesinki kendilerine özgü. Net.. #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Pek yakıştırmıyorum. Dikkat çekici ama haricinde kullanışlı değil
Kimine göre marjinallik olsada ben sevmiyorum kadında bu görüntüyü
Sevgiye ve ilgiye aç insan tipi olarak görüyorum o tarzi.
Onu herkes taşıyamaz belirli bi seviyede tarz sahibi ve modern olmalısın yakışması için.
Bu bir tek Sia’ya yakışıyor diğerlerinde hiç güzel durmuyor.
Bence oldukça hoş
101 dalmaçyalıdaki curuellaya benziyor canım
Öylelerini görünce kahkahayı basıyorum
Elif Kaya'ya yakışıyor
Bana saçma geliyor. ne öyle palyaço gibi
Cesaret farklılık güzeldir ama göreceli
Kel seviyorum seni, ısrar etme😆😆😆
Saçma ve ergence geliyor bana.
ne komik ne tarz. gayet gereksiz bir akım.
#EdamedaİleSıkıcıSaçSoruları 😬
enteresan ama itici değil
Pek hoşuma gitmiyor
Güzel değil
Komik.
Bu kişilik
Önce gıcık olurdum sonra birini tanıdım çok tatlı biri. Òn yargı yok renkli kişiliklere evet😊
Ergence
Ben beğenmiyorum
Tarz
ben çok beğeniyorum
Komik değil
Iconic
Bazılarında cidden komik duruyor
Yo çok libido artırıcı
cesaret gerek
İyi işte
Güzel değil
bana komik geliyor..