kuaför olarak söylüyorum saçlarınızı açtırıp sağlığını yitirmektense bu çok daha mantıklı ayrıca istediğiniz zaman çıkarın istediğiniz zaman takın yani win-win
Zevkler ve renkler tartışılmaz sen nasıl istiyorsan öyle kulan saçını kimsenin ne dediği pekte önemli değil bence ergen işi falan değil şahsen bir ay önce aktı saç boyam gece mavisiydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır değildir
Keşke takınca da böyle dursa şuna bak keratinli saça postiş takınca jilet gibi birde gel benim hafif dalgalı saçlara tak nasıl bok gibi duruyor 😄
hayır sadece ergenler saçlarını renklendirmez şimdi
hafif bir renk iyi olur aslında değişiklik :)
Ergen işi değil, kimi insanda marjinal duruyor. Kullandığım zamanlar oldu
Çocuk işi edacım.. ilgi cekmiyor.. benim eski sevgilime soylerdiim inadına takardı
Yani nasıl kullanıldığına göre değişir. Burada hoş durmuş.
kuaför olarak söylüyorum saçlarınızı açtırıp sağlığını yitirmektense bu çok daha mantıklı ayrıca istediğiniz zaman çıkarın istediğiniz zaman takın yani win-win
Kesinlikle evet kötü duruyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz sen nasıl istiyorsan öyle kulan saçını kimsenin ne dediği pekte önemli değil bence ergen işi falan değil şahsen bir ay önce aktı saç boyam gece mavisiydi
Ergen işi diye bir şey yok zevk diye bir şey var herkesin zevki ayrı bi insan sevebilir diğeri sevmrz
Ay evet ergen işi o ne öğk
Bence Güzel Ergen işi değil 👍🏻😊
Yoo neden öyle olsun ki kullanırım
Yapay duruyor
çok güzel görünüyor
Fondöten mi önce sürülür yoksa kapatıcı mı? ↗
Sarışınların ve esmerlerin parfümü var mı? ↗
görüş yapmak istersen buyur eda
Yoo niye ergen işi olsun.
Hayır
Cokda kötü durmuyor
Bence öyle