Saç Bakım Toplu saçlar suratı daha küçük mü gösterir, yoksa tam tersi surat daha çok mu ortaya çıkar sizce? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Toplu saçlar suratı daha küçük ve zayıf mı gösterir, yoksa tam tersi surat daha çok mu ortaya çıkar, büyük mü görünür sizce?#EdamedaSaç🧡💛🧡💛 Toplu saçlar suratı daha küçük mü gösterir, yoksa tam tersi surat daha çok mu ortaya çıkar sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Bena çık saçı daha çok seviyorum toplu saç evet küçük gösteriyor suratı 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Daha çok ortaya çıkarır. Kahkül yoksa tabiki. 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha fazla ortaya çıkar 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet öyle zaten 1 0 Yorumla
Bayanlivaneli13 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl stikine bağlı ama genelde yüz ortaya çıkar 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ortaya cikariyor balon baligina benziyorum malsf 1 0 Yorumla
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Toplu saçlar suratı daha uzun gösteriyor bence 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yüzün sekil yapısına göre değişir bu ya 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Yüzü daha çok gösterir ve olgun gösterir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. evet aynen öyle 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Senin çene biraz büyük ama iyi kamufle ediyorsub 0 14 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çenem mi Yorumla Richardgör +1 yıl Hı hı Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim çenemin nesi büyük, bak sonra kaba diyosun, sinirli falan oluyor adım. Küçücük çenem var benim Yorumla Richardgör +1 yıl Kızıyomusun peki çenen küçücükmüş şimdi farkettim😆😆😆 Yorumla Richardgör +1 yıl Gözlüğümü takmamışım (gözlüğüm yok kki) Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🤌🏻 Yorumla Richardgör +1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla Edameda06 +1 yıl E be deli 🤌🏻 Yorumla Richardgör +1 yıl İyidir deliler😉☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Bugün hunini takmamışsın Yorumla Richardgör +1 yıl Sana ödünç verdim ya dün😉😉 Yorumla Richardgör +1 yıl Sende beni görünce, soğanı saklıyosun😉 Yorumla Richardgör +1 yıl Sopanı* Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bena çık saçı daha çok seviyorum toplu saç evet küçük gösteriyor suratı
Daha çok ortaya çıkarır. Kahkül yoksa tabiki.
Suratı daha büyük gösterir
Daha çok ortaya çıkartır.
Daha fazla ortaya çıkar
saçın toplama şekline göre değişir.
Evet öyle zaten
stikine bağlı ama genelde yüz ortaya çıkar
ortaya cikariyor balon baligina benziyorum malsf
Surat daha çok ortaya çıkar
Toplu saçlar suratı daha uzun gösteriyor bence
yüz şekline göre model belirlenmeli
Yüzün sekil yapısına göre değişir bu ya
Yüz şekline göre değişiyor.
ortaya çıkar
Yüzü daha çok gösterir ve olgun gösterir
evet aynen öyle
Ortaya çıkarır
Saçımı toplayınca dominant teyslze gibi oluyorum
Toplu saçlar güzel kadına yakışır.
Daha ufak ve şirin gösterir
Senin çene biraz büyük ama iyi kamufle ediyorsub
Çenem mi
Hı hı
Benim çenemin nesi büyük, bak sonra kaba diyosun, sinirli falan oluyor adım. Küçücük çenem var benim
Kızıyomusun peki çenen küçücükmüş şimdi farkettim😆😆😆
Gözlüğümü takmamışım (gözlüğüm yok kki)
👍🏻🤌🏻
😆😆😆😆
E be deli 🤌🏻
İyidir deliler😉☺️
Bugün hunini takmamışsın
Sana ödünç verdim ya dün😉😉
Sende beni görünce, soğanı saklıyosun😉
Sopanı*
Tamam
Nefes alsın yeter 😁