Kıvırcık saç insanları daha genç mi gösteriyor? Selena gomez 23 yaşında olmasına rağmen birinci resimde sanki 12 yaşında bir çocuk gibi duruyor. İkinci resim de ise yaşını gösteriyor. Bunun sebebi kıvırcık saç mı? Perma düşünüyorum da ondan sordum.
Sacla alakasi yok selananin yuzu minyon minik cocuksu duruyor yaslansada bu bole durur :) sacla ilgisi yok ben kivircik yaptigimda daha kadinsi oluyorum aksine
Birincisi soru doğru ama bu fotoğraflarda makyaj ve shop gibi ayrıntılar da var yanıltabiliyor. Asıl nedeni bukleli kıvırcık saçın yüz hatlarını tam belli etmemesi yani gizlemesidir. Ben de iri dalgalı kıvırcık saçlıyım. Yaşım 25 ama gören 20 diyor. Bazı yerlerde hala kimlik soruyorlar. Düşünsenize 18 miyim diye kimlik soruluyor. 7 yaş oynuyor arada. Bu bana özgü değil gen falan değil yani. düz saçlı olunca bir o kadar yaşımı gösteriyorum. Herkes söyler bunu. Hatta bebe kıvırcığı diye bir şey var çoğu kişinin saçı küçükken kıvırcık olur sonra düzleşir. Yani bu çıkarım yüzde yüz doğru. Kendinizde deneyin. Ünlülerin fotoğraflarına bakın anlarsınız.
En İyi Cevaplar