Saç Bakım Kısa saçlar suratı daha kilolu mu gösterir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Kısa saçlar suratı daha kilolu mu gösterir?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Sebamed Güncellemeler1 yıl Güncels Kısa saçlar suratı daha kilolu mu gösterir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% 1 yıl Tombalak gösterir belki evet belki hayır belki bazlama belki buğday ekmeği🤣🤣 1 9 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣🤣 IAmarPresterAen 1 yıl Yap bir gözleme yiyelim 🤣 Edameda06 1 yıl Ben hastayım sen yap 😂🤕🤣 IAmarPresterAen 1 yıl Zehirlenirsin dixem de şu an boğazından gözleme geçmez senin. Sen yaparsan benjnkjnden geçer 🤣 Edameda06 1 yıl Geçiyor geçiyor 🤣 yine de yiyebiliyorum IAmarPresterAen 1 yıl İlla yaptıracan demi 🤣🤣tamam buluşunca gözleme ısmarlayacak aşkım Edameda06 1 yıl Evet bu sefer de gözleme yiyelim 🤣 IAmarPresterAen 1 yıl Gözlerine teslim olurken gozlemeyi çatallayacam 🤣😍 Edameda06 1 yıl 🤣🤣🤣😘😘😘 ..
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bunu gösterir zaten poğaça yanaklı kadın. Sert ve keskin yüz hatlarına sahip kadınlara innaılmaz yakısıyor 1 0 Yorumla
Gizemlii-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Evet yani yüzü yuvarlak olanı poğaça surata çeviriyor 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Evet genelde gösteriyor ama bu yüz tipine ya da saça göre de değişiyor 1 0 Yorumla
Mhmt6666 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Bende tam tersi saçlarım uzayıp kabarık olunca çok büyük ama kısa olunca kafam dik duruyor aşırı fark var 😅 1 0 Yorumla
Nisakeskin6 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Evet bence öyle uzun saç uzun olduğu için yüzü de uzun gösteriyor ben öyle görüyorum 1 0 Yorumla
isimmibırakmışsınız Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl yüz tipine ve saç tipine bağlı ya.. ben uzun saçı yakmıştıramıyorum kendime. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tombalak gösterir belki evet belki hayır belki bazlama belki buğday ekmeği🤣🤣
🤣🤣
Yap bir gözleme yiyelim 🤣
Ben hastayım sen yap 😂🤕🤣
Zehirlenirsin dixem de şu an boğazından gözleme geçmez senin. Sen yaparsan benjnkjnden geçer 🤣
Geçiyor geçiyor 🤣 yine de yiyebiliyorum
İlla yaptıracan demi 🤣🤣tamam buluşunca gözleme ısmarlayacak aşkım
Evet bu sefer de gözleme yiyelim 🤣
Gözlerine teslim olurken gozlemeyi çatallayacam 🤣😍
🤣🤣🤣😘😘😘 ..
Bunu gösterir zaten poğaça yanaklı kadın.
Sert ve keskin yüz hatlarına sahip kadınlara innaılmaz yakısıyor
Evet yani yüzü yuvarlak olanı poğaça surata çeviriyor 😅
Evet genelde gösteriyor ama bu yüz tipine ya da saça göre de değişiyor
Bende tam tersi saçlarım uzayıp kabarık olunca çok büyük ama kısa olunca kafam dik duruyor aşırı fark var 😅
Evet bence öyle uzun saç uzun olduğu için yüzü de uzun gösteriyor ben öyle görüyorum
yüz tipine ve saç tipine bağlı ya.. ben uzun saçı yakmıştıramıyorum kendime.
Sanmıyorum bazı yüze çok güzel oluyor
Bilmiyorum bence öyle değil ya
Daha tatlı bence
Güzel bu iyi
sanki
Evet öyle
Evet
Alakası yok bence
Biraz öyle.
Alakası yok
Evet öyle
Evet