Saçım erkenden beyazlamaya başladı, daha 28 yaşındayım ve baya moralim bozuk. Ertelemek için ne yapmam lazım? Bilgisi olan varsa yazsın.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Genelde bu kadar erken oluyorsa bu genetik sonuçlardan kaynaklanıyor dur yani senin anne tarafında ya da kapı tarafında herhangi birisi böyle bir kere tektaş ya aynı saçlar ya da vücudun herhangi başka bir yerindeki kıllar erken beyazdamaya başlıyor ya da sen gerçekten o kadar fazla sinir stres yapıyorsun ki kendini onlar ister istemez artık kendi pigmentleri koruyamıyor.
#reda
Cevap
3Cevap
Yapacak bişey yok benim de beyazlarım var boyatıyordum 2 haftada tekrar beyazlar belli oluyor dip boyası istiyor sıkıldım artık boyatmıyorum beni seven böyle sevsin
Evet boyalan bende uğraşmak istemiyorum çok sinir bozucu
İlerde çok beyazlarsa öyle boyatırım artık saç da yıpranıyor sürekli kuaföre gitmek lazım saatlerce kuaförde oturuyorsun baya sinir bozucu
Aynen bende öyle yapcam şimdi yeni yeni çıkmaya başladı ve gittikçe çoğalacak, çoğalınca bende boyatırım
Ertelemek için stresten uzak durman lazım. Kimi insanda o da fark etmez genetik olarak çıkar zaten. Tek çözüm boyamak veya kesmek
evlenmemekle saçının beyazlaması arasındaki bağlantıyı kuramadım?
Senin yine iyimiş benim 25 te beyazlamaya başladı
hepimiz aynıyız merak eyme
denk birisi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?