Bakımı tabii ki. Çünkü bakımı iyi olmadığı sürece modeli de kendini pek iyi göstermez. Bakımsız saçlar zaten daha zor şekil alır. Parlamaz bile. Mat, sönük, cansız, biçimsiz bir şey olur. Önce bakım, sonra modeli de tabi ki önem arz ediyor.
Mesela saçlarım eskisine göre daha cansız ve kalitesiz durumda. Bu yüzden modeline ne kadar özen göstersem de çok güzel görünmüyor. Eskiden daha iyiydi saçlarım, modeli de kendini daha iyi gösteriyordu o yüzden...
Saçların güzel gözükmesi için bakımı da önemlidir modeli de. Aslında bu ikisi bir bütündür biri diğerini tamamlar bakımsız saç göze hoş gelmez ayrıca herkes kendine yakışan saç şeklini tercih etmelidir. Herkese her saç modeli yakışmaz daha doğrusu aynı durmaz kişi kendine yakıştırdıysa bize diyecek bir söz düşmez. Saçın dalgalı olması bazı kadınlara gerçekten çok yakışıyor ben böyle düşünüyorum düz saçın da yakıştığı bir çok kadın gördüm. Saç temizliğine dikkat ediyorlar renk tercihini iyi yapıyorlar böylece göze daha güzel geliyor.
Saçlarda bakım benim için şekilde daha önemli, bakımsız saçlar zaten kolay kolay şekil almaz, hoş da görünmez, o yüzden bakımlı saç her zaman tercih sebebi :)