Merhaba gadası 🙃 Böyle bir durum karşısında vereceğim ilk tepki vay anasına demek olurdu. Onun dışında yapacağım ilk iş bir doktora görünmek olurdu. Eğer ki doktorumla yapabileceği herhangi bir şey yoksa, kel olarak hayatıma devam etmek isterdim. Çünkü kafaya taktığım zaman stres yapardım. Stres demek yaşam kalitesinin düşmesi demektir. Yaşam kalitem düştükten sonra saçlarımın olması bir şey ifade etmezdi. Onun için kel olarak yoluma bakardım.
Valla erkekleri bilmem ama kadınlara cidden kel bile olsa fazlasıyla yakışıyor ne olursa olsun yine de her türlü çekiciler böyle bir şeyi ben yaşasam sorun etmezdim saçım fazla uzun olunca başım ağrıyor ve nedense güneşin yoğun olduğu zamanlarda çok sıkıntı yaşıyorum
Bir hastalığım olduğunu düşünüp üzülürüm hatta aşırı üzülürüm 🙁 görünüm o an umrumda olmaz daha çok sağlığım için endişe duyarım İlk tepkim ağlamak olurdu😢 Rabbim tüm hastalara şifa versin, sağlık çok önemli.
Durun bunu bana birakin ben cvb vericem karsi bir soruyla🤓🤓 bir sabah kalkiyorsun evinin bahcesinden volkan patlamis veya arabana Ay' dan bir parca kopmus kocaman üstüne düsmüs ne yaparsin🥲🥲
ben bir garip keloğlanım eşşeğimin yok palanı işim gücüm doğruluktur hiç de sevmem ben yalanı şarkısını söylemeye başlardım :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
El-faiha okurdum ağlardım bağrırdım tessetür giysisi alıdım ve giyerdim ALLAH tüm bu iğrenç hastalığa yakalananlara acil şifa ve tez zamanda saöları çoğalıp uzar ami yarabbim
samuray harakiri yaptıgı zaman en yakın arkadaşı canı çok yanmasın diye karnına bıçağı sokup yukarı çektiği zaman başını keser bu işi yapana kaishakunin denir