Çok soğukkanlı şekilde en kısa zamanda düzeltmek üzere berbere giderim. Ardından intikam denen o güzel yemeğin çok daha iyisini yemek için buz gibi olana dek bekledikten sonra çıtayı iki katına çıkaracak hamleyi yaparım (mesela saç ve kaşlara tüy dökücü krem sürmek gibi).
Saçlarımı seviyorum eğer böyle bir durum yaşasaydım kesenlere tepkimi gösterirdim ama ortalığı dağıtmazdım. Makul şekilde tepkimi gösterirdim, yapacak şaka mı bulamadınız derdim 😄 Yamuk yumuk kesildiyse berbere gidip düzelttirirdim.
Bu soruyu bir erkek olarak yanıtlarsam çok tepki vermem zaten kısa saçlıyım uzar ser geçerim. Ama beline kadar uzun saçları olan bir kız için bu cinayet sebebi 😄
Benim saçlarım zaten uzun birde kesseler sinir krizi geçiririm cinnet bile gelebilir ama çok kısa değilse sorun etmem de kökten kesseler Allah korusun olacaklardan ben mesul değilim 😊
Böyle birşey yapmaya kimse cesaret edemez. Ederse de sonuçlarına katlanır. Karsımdaki kisiye zarar vereceğimi sanmıyorum ama kaynak vs yaptırıp dururdum.
Yapan kişinin gelişiyle geçmişiyle bir güzel oynardım çünkü belli gelişiyle ve geçmişiyle sorunu var Sonrada arkafaşlığımı bitirirdim Ki ztn belasıno bulmadıysa böyle bişey yapmaz bu şaka değil bu kaka 💩
Yasamisligim var çok aglamis sinir olmuştum kıskanç bir kuzenim yapmıştı bunu ben 6 yaşındayken o benden büyüktu, tabi sabah kırpılmıs bir koyun misali uyanmistim... şimdi saçlarımı hala kiskanirlar...
Ben sizin eski hesabınızda bu tür bir soru sorduğunuzu nereden bilebilirim. Kaldı ki eski hesap ve kaldı ki herkesin aklına gelebilecek klasik bir saç bakım sorusudur. Üzerinize alınmanız çok garip. Bu soruyu sormayan bakım fenomeni yoktur.
Balım ben hala aynı kafadayım. Tesadüfler olabilir. Güzellik bakım fenomeniyim içerik üreteceğim alan belli keza sende bir zamanlar öyleydin bu tip tesadüfler normal. Yaptığın yorumun uslübu tepkili. Benim o gün ki uslübum kibardı. Kendimizi ifade etme biçimimiz insanlar karşısında önemlidir. Yalnış anlamaya meyil verebilir.
Saçlarıma çok değer veririm Uzun ve güçlü seviyorum Kim yaptıysa gerçekten çok fena bozuşurduk. Cidden saçlarım kesilseydi kendimi çok kötü hissederdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sinirlenirdim, ağlardım, en son kim saçımı kestiyse bende onun saçını keserdim
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Uykunuzda saçlarınızı kesip size şaka yapsalar ve sabah uyandığınızda fark edince bu duruma nasıl bir tepki verirdiniz?