Ne kadar uğraşsam da bir türlü eski dolgunluk, sağlamlık ve güzellikte saçlara kavuşamadım. Kemoterapi sonrası dökülen saçlar nasıl güçlü bir şekilde tekrar kazanılır? Etrafınızda buna benzer durumlar yaşayıp olumlu sonuç alanlarınız var mı?
Kemoterapi sonrası dökülen saçlar nasıl canlandırılabilir?
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsın. Bence zamanla hormonların iyice eski haline dönünce eskisi gibi olacaktır. şu an ilacın etkisinden dolayı öyle olabilir. Bunun dışında saçları güçlendirici formülleri araştırabilirsin. Ama endişe etme bence zamanla olacak. Tekrardan geçmiş olsunn <3
Rica ederimm, evet öyledir belki de hem her şey moral değil mi moralini yüksek tutt. Gene de kafanda bazı şeyler varsa o zaman daha uzman kişilere danışabilirsinn :)
Yok, iyi düşün derken, yani saçların hakkında olumlu düşün ki olumlu olsun, eskisi gibi gürleşsin demek istedim :D Aynen olmazsa da kader dicen artık :D
Biberiye yağını yaklaşık 1.5 ay denedim ama pek verim alamadım maalesef, ama kantaronu hiç denememiştim daha çok ağrı kesici olarak kullanıldığını biliyordum ama denicem, teşekkür ederim :)
Rica ederim şimdiden geçmiş olsun 🌺 ben bunu tüy sorunu yaşayan köpeğim de yaşadım normalde yanık, yara için süreriz ama bizde hepsi dışında tüy çıkarttı olmayan yerden ve yumuşacık oldu onda işe yarayan bizde de olur düşüncesindeyim :)