Yanmış saçlar yeniden hayata döndürülebilir mi?

Bence yanma derecesine göre farklılık gösterir. Yeniden hayata döndürülmez belki bakımla daha sağlıklı görünebilir.
Evet döndürülür.
Kendimden biliyorum :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Genelde herkes bir şeyler yapılırsa kurtarılır diye oda olmuyor çevremde o kadar çok kişi yaşadı ki bunu boyamaktan artık saçlar harap oldu yandı gitti kestirmeden olmuyor yani düzelmiyor.
Keratin bakımı ile evet
Çok zor sanırım iyi bir bakım lazım ve zaman
kuaforde iki kere sacim yandi ve koptu kup kuruydu bir kac ayda nasil eskisi gibi gur ve isiltili oldu simdi tarifini verecegim, 1 ay bunu uygula net sacin mis gibi olacak
jojoba yagi, tatli badem yagi, biberiye yagi, hint yagi, hindistan cevizi yagi, argan yagi, avokado yagi. bu karisimi haftada 2 kere dustan once diplere masaj yap ve uclara bolca sur en az 4-6 saat arasi beklet ve mucizeyi gor :D
iyi bir ve özenli bir bakimla donecegini dusunuyorum gerekirse operasyon
@Edameda06 bazı doğal yollar var internette gördüm Üç yemek kaşığı salatalık suyu, bir yemek kaşığı bal, bir yemek kaşığı zeytinyağı ve iki yumurta sarısını karıştırın. Bu karışım saçlarınıza masaj yaparak yedirin ve streçle sarın. Yarım saat sonra saçlarınızı çok az şampuan kullanarak yıkayın. Bu işlemi haftada üç kez tekrarlayın.
yanmamasına sevindim içtenlikle saçlarının yıpranma herkeste olağan bir durum
Dönmez bondplex olan içerikler biraz bağları yapıştırıyo gibi ama kalıcı değil olaplex diye bi marka var çok pahalı daha kullanmadım ama izlediğim bütün videolarda baya başarılı sonuçlar alınmış 3 numarası için ona bi tık inanıyorum çünkü içindeki aktif madde patentli kendi buluşları başka hiç bir markada yok belki yeni bi şey keşfetmişlerdir. Aranızda kullanan varsa lütfen yazsın değer mi o paraya ona göre ben de alayım artık
Net hayır, sadece görünüsünü hindistan cevizi veya argan yagla düzgün bir görünüsünı düzeltebilirsin. Birde ara ara kestirerek kurtulamaya bak derim ki ben öyle yaptım. Klasik kuaförler ilk önce sacı acarlar, acarken de malzememiz cok kaliteli derler. Saca sarar vermez. Aaa bir bakmıssın dip boyaya gittiginde sacınız cok yıpranmıs, keratin bakımı yapalım, üzerine de pahalı ürünlerinden satmaya calısırlar. Bende kurumus bir cicegi düzeltin hadi diyorum artık. Hic inanmıyorum kuaförlere
Kesinlikle döner ama kesim şart çok dipten yandıysa bile kaynak taktırıp o şekilde biraz idare [email protected] instagramdan bak onun da saçları dipten yanmıştı bu süreçte neler kullandı neler yaptı öne çıkanlarında var ve saçı şu an inanılmaz sağlıklı :)
Yandığı yerden kestirilip sonra güzel bakım uygulanınca bunun yanında sıcak işlem yapılmazsa saç düzelir
maalesef... keratin bakımla yavaşta olsa toparlanır.. ama masrafina deymez .. kestirmen daha iyi
yanma derecesine göre döndürülebilir ama eskisine göre biraz daha sönük olur.
İşinin ehli kuaförler kurtarıyor bakımlar sayesinde
Kuaförler yapıyorlar birşeyler diye biliyorum. Daha önce yanmadı saçım
bundan yaklaşık 6 sene önce sık boyamaktan yakmıştım ve bir tutam saçım kalmıştı ve saç derimde kocaman bir boşluk vardı bence geri döndürülebilir
benim kuzenimin saçı yanmıştı önce kestirdi sonra hindistan cevizi yağı badem yağı zeytinyağı çam terebentini karştırarak bi karışım yapıp saçlarına uyguladı faydasını oldukça gordu tavsiye ederim
Düzenli bakım ve kesimle evet (kesime çok karşıyım hiç hoşlanmıyorum saçlarımı kestirmekten ama en etkili çözüm uçlarından aldırmak)
gerçekten düzgün ve dikkatli bir bakım lazım.
Evet, loreal extra ordinary oil saç maskesi ile.. Harikalar yaratır!
Ne yazık ki olmuyor ama destekleyici bakımlarla toparlaya bilirsin
Uçlardan kestire kestire ancak döndürülür.
Maalesef saçlarınız yandıysa tekrar hayata dönmesi mümkün değil.
Basitçe şöyle anlatabilirim parmaklarınızın dış derisinin tamamen soyulduğunu düşünün yani parmaklarınızda hiç deri yok bu aşamada yapılacak ilk müdahale tabiki pansuman olur ama pansumanın bir süresi var ve yenilemeniz gerekir buda saçınıza yaptığınız yoğun bakım gibidir düzenli bir şekilde bakım yapmanız gerekir. Sizin düzenli bir şekilde parmağınıza pansuman yaptığınızı ve artık acı hissinin azaldığını düşünelim tekrar parmaklarınızı kullanmaya başladınız ama eskisi gibi rahat hareket edemiyorsunuz bazı durumlarda acıdığını hissediyorsunuz tabi birde görüntüsü var yani artık parmaklarınıza ne yaparsanız yapın hem eski performansının hemde eski görüntüsünün tekrar geri gelmeyeceği kesindir.
Bu durumu yaşayan hanımlara tavsiyem öncelikle saçınızı emanet ettiğiniz kuaförü çok dikkatli seçmeniz ve kuaförünüzün yönlendirmelerine uymanız siz bu tarz durumlardan kurtarabilir. Oryal ile işlem yaptırmadan önce parmaklarınıza bakın ve bu hikayeyi gözünüzün önüne getirin.
operasyonla geri dönemezmi
🤣
Peki ne yapmak gerek, tek çözümü kestirmek mi olur?
Üzerine konuştuğumuz saçın öncelikle bir profesyonel tarafından analiz edilmesi gerekir. Tabiki bakım yapılarak kullanılabilir seviyeye gelebilir ama saçınızda olması gereken pulları yok ediyorsunuz bunun eski haline gelmesi imkansızdır. Çözüm işini iyi bilen ve uygulayan bir kuaföre gitmek.
Peki, teşekkürler 😊
Buna cvp olarak direk keratin bakımı diye öneriyor meslektaşlarınız, sizce ne denli işe yarıyor?
Keratin bakımın mantığı iyileştirmek veya tedavi etmek değildir. Saçın güncel durumunu korumak için yapılır yani bir nevi telefonunuza ekran filmi çekmek gibi parçalanmış bir ekrana koruma yapabilirmisiniz. Saçınız yıprandıysa yumuşatma veya koruma değil saçın sıkılaşmasına yardımcı olacak ürünler kullanmalısınız. Yıpranmış saçların en büyük düşmanı ısıdır keratin yaparken kullanılan pres ve benzeri ısıl işlemler saçınızı daha kötü yapacaktır.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.