Beyler Bayanlar Öncelikle Merhaba Hepinize. Yeni Katıldım Buraya.
Ben 16 Yaşımda Böbrek Rahatsızlığı Yüzünden Kortizon İlacı İçmeye Başlamıştım. O İlaç Bana Kilo Aldırdı Ve Şişirmişti. Doktor Sonra Bıraktırdı. Şişler İnmeye Başlayınca Saçım Dökülmeye Başladı. Ön Ve Tepe Tarafım Seyrekleşti. şu an 18 Yaşımdayım Ve 16 Yaşımdan Beri Saç Dökülme Şikayetim Vardı. Saçlarım Ön Ve Tepede Uzamıyor. Ön Ve Tepelerde Uzuycak Olan Saç Ense Tarafında Uzuyo. 1 2 Ay Önce Özel Bi Hastaneye Gittim Ve Bana Saç Lasyonu Verdi. Bunu Kullan Saçın Çıkar Geri Dedi. Kullandım Fakat Bi İşe Yaramadı. Yani Saçım Hala Arka Tarafta Uzuyo. Aklıma Saçımı 3 Numaraya Vurdurmak Geldi. Vurdurdum. Fakat Şimdi Ön Ve Tepe Tarafı Nabarsam Yapıyım Hiç Bi Şekilde Uzamıyo. Kortizon İlacından Önceki Saçım Gür Ve Güçlüydü. Eski Saçlarımın Geri Gelmesi İçin Ne Yapabilirim Başka :/ Dışarı Çıkarken Şapka Takmaktan Bıktım Artık. Yan Taraf Ve Ense Tarafında Saç Dolu Ön Ve Tepe Bomboş :/
Önerilerinizi Beklerim.
Ben 16 Yaşımda Böbrek Rahatsızlığı Yüzünden Kortizon İlacı İçmeye Başlamıştım. O İlaç Bana Kilo Aldırdı Ve Şişirmişti. Doktor Sonra Bıraktırdı. Şişler İnmeye Başlayınca Saçım Dökülmeye Başladı. Ön Ve Tepe Tarafım Seyrekleşti. şu an 18 Yaşımdayım Ve 16 Yaşımdan Beri Saç Dökülme Şikayetim Vardı. Saçlarım Ön Ve Tepede Uzamıyor. Ön Ve Tepelerde Uzuycak Olan Saç Ense Tarafında Uzuyo. 1 2 Ay Önce Özel Bi Hastaneye Gittim Ve Bana Saç Lasyonu Verdi. Bunu Kullan Saçın Çıkar Geri Dedi. Kullandım Fakat Bi İşe Yaramadı. Yani Saçım Hala Arka Tarafta Uzuyo. Aklıma Saçımı 3 Numaraya Vurdurmak Geldi. Vurdurdum. Fakat Şimdi Ön Ve Tepe Tarafı Nabarsam Yapıyım Hiç Bi Şekilde Uzamıyo. Kortizon İlacından Önceki Saçım Gür Ve Güçlüydü. Eski Saçlarımın Geri Gelmesi İçin Ne Yapabilirim Başka :/ Dışarı Çıkarken Şapka Takmaktan Bıktım Artık. Yan Taraf Ve Ense Tarafında Saç Dolu Ön Ve Tepe Bomboş :/
Önerilerinizi Beklerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilemeyiz benle aynı yaşta olan biri vardı geçen gördüm daha bir dökülmüş saçları abooo kimdi ya o. Daha geçen hafta gördüm saçlar ortadan gitmiş yazık
:/
benimde cok dokuluyor yılan derisi cok iyi geliyor ama
Abla Yılan Derisi Bulunurda Onu Saçamı Sürüyoruz Yani Alınca Ne Yapmamız Lazım Teşekkür Ederim Şimdiden😊
Bu işler genetik ve psikolojik
Genetik Olması İmkansız Gibi Bişey. Kortizon İlacından Sonra Oldu :/
Orayı görmemişim öncelikle geçmiş olsun. İlk olarak doktora danışın faya bulamazsanız saçınızı sk sık sıfıra vurun şehir efsanesi derler genelde amam işe yarar genelde
Teşekkür Ederim
Badem yağı sür saç diplerini besliyor
Onu Denemedim. Deniycem Ama. Teşekkür Ederim😊
Genetik
Genetik Olması İmkansız Abla. Kortizondan Önce Saçım Hiç Dökülmüyodu
Genetik olabilir.
Server Serdaroğlu'na gidebilirsin teşhis koyar.
Teşekkür Ederim😊
rica ederim
Irsi olabilir
Nasıl Yani
Genetik yani, ailede saçı dökülen kel varsa sen de olması normal
İlaç yüzünden de olabilir
Ailede Tek Bende Var Abla. Kortizondan sonra dökülmeye başladı Ve Hala Dökülüyor. Bi çözüm bulamadılar