Saçları önlerden dökülmeye başlayan bir erkek direk saç ektirmeli mi seyrek saçlılar sürekli kadından red yiyor ve istenmiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilimde erkek tipi kelleşme var yani önleri dökülmüş. İstenmediği falan da yok ben gayet seviyorum, benden önce de sevgilileri olmuş şimdi ayrılsak birini bulması pek uzun sürmez buna da eminim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrılsak dedim ya
- +1 yıl
Acılıkoala Kuzu şimdi şöyle bir detay var sevgilini ilk tanıdığında saçları dökülmüş müydü sonradan mı oldu? - +1 yıl
@Meyvelipidem Çoktan dökülmüştü
En İyi Cevaplar
Kadınlar saçı dökülene değil karakteri kişiliği dökülene dikkat etmeliler.
Biri için peruk var, saç ektirme var, serum var şampuan var.
Diğeri için bir çözüm yok. Ya vardır ya yoktur.02 Yorumla- +1 yıl
Karakter herkeste var hem yakışıklı heemde karakterli olmalı erkek dediğin.. tip önemli
+1 yılO kadından kadına göre değişir... E herkesin kafasında belli bir tip belli bir yapı vardır. Niye kel insanlar evli değil mi sevilmiyor mu? Bunlara takılmamak gerekir bence tâbi 🙄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
42Cevap
- Saç Bakım konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBence her şey saç değildir başka nedenler de vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadını da buna benzer durumlardan reddeden de sizler değil misiniz? göze hoş gelmiyor reddediyor işte kadınlar içinde erkekler içinde aynıdır göze hoş gelmeyeni istemezsin? herkes ön yargılı naparsın saç ektirebilirsin güzellik için para akıtmak gerekiyor
910 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara dayatılan milyon tane güzellik algısı varken kadının da kel beğenmemesi normal.
Cevap sahibi+1 yıl@LimonluPastanınHüznü aynen erkekler sıralar yok küçük burunlu renkli gözlü beyaz tenli uzun boylu fit sarışın 906090 olsun der kadın sıralayınca hemen bir çemkirmeler suçlamalar
- +1 yıl
İmzamı atıyorum kızlar✍️
- +1 yıl
Kesinlikle! Yakışıklı olmayan erkek kızlardan uzak durmalı evlilik ya da kız arkadaş edinme gibi boş hayallere kapılmamalı ama gel kör ki sanki hiç aynaya bakmamışlar gibi gelip karşı cinse sokuluyorlar yüzsüzce!! tipten kaybediyorlar bari kızlardan uzak durup şereflerini kurtarsalar...
- +1 yıl
En çirkin kızında bile tonlarca erkek. Allah belanızı versin hala yakiniyorsunuz.
- +1 yıl
Erkekte encufak kusur sorun. 180 den kısayim diye yaşamadığım kalmadı, saçlarım da açılmaya başladı.
- +1 yıl
Kadın çirkin olsa bile sorun olmuyor. 152 boyunda aşırı tipsiz kızın bile instasinda tonla erkek yazıyor. Siz ne kadar yüzsüzsuniz de hala yakiniyorsunuz. Benim tek kusurusum yavaş uavas dökülmeye başlayan saçlarım ve 180 den kısa boyum kimse yüzüme bile bakmıyor. Gayette ozguvenliydim. Artık özgüven de kalmadı sayenizde. Birde yakınıyorlar. En çirkin kızın şansı oluyor da bizim olmuyor.
- +1 yıl
@Doufeelwhatifeel kel dolan awk
- +1 yıl
@Doufeelwhatifeel Kes sesini kel
- +1 yıl
@Doufeelwhatifeel Kel bir kadınla olur muydun, olmaz mıydın? Cevabın "olmaz" ise hiç konuşma.
+1 yılAslında ona kadınlar demeyeceksin.
Evrenin kanunu diyeceksin.
Erkekler farkında olmadan neslin devamına odaklıdır.
Kadınlarda erkeğini seçerken kusursuz bebeği dünyaya getirecek analizler yapar.
O sebeple farkında olmadan primitif düzen içerisindeyiz. 🖖20 Yorumla
+1 yılSenin bahsettiğin kişi dış görünüme önem veren çevrendeki insan veya insanlardır. Kendini sev mutlu ol kimse için hayatını yaşama ve ayrıca kime ne herkes herkesi sevmek zorunda değil özgüvenini sakın öldürme onu hep canlı tut insanları umursamayı da bırak artık böyle davranan insalara da gününü göster bakalım kim kimin canına okuyor
24 Yorumla- +1 yıl
Tamam haklısın vermeyen yok bende veriyorum dış görünüşe önem veriyorum ama ondan önce sevgi gelmeli anladın mı herkes kel olmayacak diye bir şey yok ister inan ister inanma ama benim matematik öğretmenim Uğur isminde bir hocam vardı adama kapılmıştım sürekli ona bakıyordum o da *kel*di ama benim sevdiğim insandı bayılıyordum ona çok güzel bakıyordu bana sanırım ilk lise aşkımdı ama seviyorum şimdi evli ve bir çocuğu var onunla çok güzel anılarım vardı o dan bence beni biliyordu bir ara geldi tepemde full bana baktı her yerim titredi çünkü adam 30 bense 17 diydim beklemiyorum yani sevgi önemli tamam mı herşeyden önce buna bakmalısın bence
- +1 yıl
N'apalım hayat bu kimseyi yargılayamam :)
Kank şimdi o tam olarak öyle değil
öncelikle
1- saçlar dökülüyo ama yakışıklı veya karizmatik misin? (Keza değilsen saçtan bağımsız olarak red yiyebilirsin)
2- seyrekse ve bakımsız görünüyosa seni yaşlı gösteriyo olabilir buna dikkat etmek gerek
3- gerekiyosa tabiki saç ektirmelisin AMAAA önce dökülmeyi durdurcak tedavi olmalısın yoksa ektirmenin falan anlamı yok22 Yorumla- +1 yıl
Kel ya da seyrek saçlı erkeğin yakışıklı olma ihtimali var mı ki?
Resimdeki tarz bir adam TRde maganda olarak gorunur. %99 da oyle cikar. Renkli gomlek, asabi bir surat ve o tarz bir gunes gozlugu. O yuzden bence. Ve zevksizligi de o adamin parasiz biri oldugunu anlatiyor. Parasiz bir adam tipi de yoksa kadinlar ne yapsin?
10 YorumlaBen olsam reddetmezdim ama genel olarak bir soru sormak istiyorum sen ve ya diğer erkekler bir kadın kel olsaydı onunla birlikte olmak ister miydiniz? Bu tarz konulara gelince hep tek taraflı düşünüyorsunuz siz kadinlardan herşeyi bekliyorsunuz ama aynı şekilde kadınlar sizden bekleyince neden böyle neden şöyle
633 Yorumla- +1 yıl
Evet orası öyle ama benim burda demek istediğim erkekler kadınlara gelince A dan Z her yeri hakkında bir yorumda bulunuyor ama kadınlara gelince niye bu şekilde kabul etmiyorsunuz ve ya beni böyle kabul et ben buyum diyip çıkıyorsunuz işin içinden ve bu tamamen empati ve karakter yoksunluğu
- +1 yıl
Toplum zihniyetimiz bizi bu hale getirdi maalesef eskiden erkekler kadınların güzelliğine kadınlar erkeklerin parasına bakarmış sonra erkekler baktı ki para varken tüm güzel kızlar kendilerine geliyor erkekler tarafından aldatmalar çoğalmış ve yeni nesil kadınları bunlardan kendisine ders çıkartıp kendi parasını kendisi kazanmaya başladı erkekler gibi dış görünüşe önem vermeye başladı erkekler gibi aldatmaya başladı ve erkeklerin başlattığı kadınların mağdur bırakıldığı durumlardan şu an erkeklerde mağdur, olması gereken de buydu ama yine sizin başınızın altından çıktı bunlar hep bu kadar doyumsuz olmasaydı erkek zihniyeti ilişkiler böyle bir hal alamayacaktı
- +1 yıl
Aslında tam da bu konu hakkında bir "Bence" yazmayı planlıyorum. Bu karşılıklı menfaat ve seçilebilirlik vasıfları hakkında bir görüşümü belirtmek istiyorum çünkü. Umarım sizinle de paylaşırım. Sizin de görüşünüzü almış olmak isterim. Meselemize gelince; burada aslında önemli olan kadının ve erkeğin fıtratlarına aykırı yüklemelerin zorlama yorumlarla sırtlanmaya çalışılması ile alakalı. Erkeğin özellikle hayvani duygular konusundaki hassas yaratılışı ve ani yükselebilirliği dikkate alınmalıdır. Kadının da yine aynı şekilde bir koruyucu güç altında kendini güvende hissetme arzusu irdelenmelidir.
- +1 yıl
Bence bu konu hakkında bir yazı yazmayın çünkü görüşünüz baştan yanlış erkeğin hayvani duygular üzerine bir hassasiyeti yok varsa da bu kadında da var aralarında ki tek fark ise erkeğin bunu dışarıya rahat yansitmasina izin verilip kadının kini ise bastirmislardir eğer bu konulara değinmek istiyorsanız toplumun en baştan bu konuma kadar nasıl geldiğini araştırıp o şekilde yazın. Çünkü Türk toplumu tarihin başında hu halde değildi biz İslamiyet adı altında Arap kültürünü yaşıyoruz.
- +1 yıl
Aslında "yazmayın" demeniz, ne olduğunu bilmediğiniz okumadığınız bir yazı üzerine olunca bi an fikriniz almamın çokta önemli olmadığı kanaatine sahip olmamı sağladı. Ancak sonrasındaki Türklerin Araplaştığı konusunda bir fikir birliğinde olduğumuz gördüm. Medeniyet adına yaşanan değer dejenerasyonu ne ise din adına yaşanan da benim gözümde aynıdır. Türk erkekleri kadınını "han"ım olarak görürken nasıl oldu da dört duvar arasına hapsetti iyi irdelemek gereklidir. Ben erkeklerde hayvani duygu var derken kadında yok demedim. Sadece kadın irade olarak daha kontrolör bir statüdedir. Bu nedenle bir fark vardır. Yoksa belki kadın daha arzuludur ve hatta hayatın bütününe karşı daha marjinal faydacıdır.
- +1 yıl
Ben son kurduğunuz iki cümle hakkında bir yazı yazacaksınız diye düşündüm. O yüzden öyle dedim. Kusura bakmayın ön yargılı konuştum haklısınız. Ama yinede kadın iradelidir, erkek değildir dediğiniz kısma katılmıyorum. Çünkü kadın iradeli olmaya mahkum bırakılmıştır bu toplum da. Namus kavramı kadının bacak arasına yüklenmiştir, ama erkeğe gelince iradeli olmamasını yadırgayan tek bir insan bile yoktur çünkü "o erkektir yapar" bu cümle insanların bilinç altına kazılı olduğu için bizim duygularımız bu yönde değişir. Duygularımız karakterimiz ve insanların, toplum, din üzerine kurguladığı birçok şey çocukluğumuzdan beri bilinç altımızda kazınır ve bizim ileride ki doğru yanlış kavramımız buna göre gelişir. Bunu ben demiyorum insan psikolojisi diyor
- +1 yıl
Örneğin toplumda kadın fiziksel olarak baskın olsaydı şu an erkeklerin yerinde kadınlar olabilirdi ve ya fiziksel olarak baskınlık olmasa bile kadınlar kendi fizik yapılarında erkekler gibi kendilerini güç olarak geliştirseydi onlardan daha küçük ve ince bir yapıya sahip olmasına rağmen erkekler gibi daha kolay ve rahat bir şekilde insan öldürebilecekti ve kadınlar zamanın da erkeklerden daha çok kan dökmüş olsaydı şu an erkeklerin konumunda kadınlar olacaktı eskiden böyleymiş zaten kadınlar yeri geldiğinde savaşa gidebilecek bir yapıya sahipmiş fakat toplumun din adı altında kadını bastırması kadınları bu hale getirdi
- +1 yıl
sen ne kadar kötü bi feministsin ya kadin erkek farketmez bana göre de kadinlar dıs görünüse daha çok onem veriyor erkeklere gore
- +1 yıl
tamam işte feministsin kadin erkek bence güc haric eşittir sonucta insan olarak bakarım ben ama senin dediklerine şöyle katilmiyorum siz kadinlar daha iyi seciyorsunuz boyundan tut yuz simetrisine kadar sizler daha çok dikkat ediyorsunuz
- +1 yıl
Feminist değil feminazi ** csfscsf
- +1 yıl
Asıl erkeklerden her şeyi kadınlar bekliyor: " Parasız erkek mi olur? Hesabı erkek öder. Boyu şu kadar cm' den kısa erkeğe erkek demem" Bazı kızlar adamı özellikle "erkeklik" gururundan vurmaya çalışıyor. Bunlar da cinsiyetçiliğin zirvesidir. Kimse kimseden üstün ya da eksik değildir.
- +1 yıl
@Altayca Aynı şeyleri erkekler de diyor! Bilmem Türk kızları kezban kadın dediğin sarışın olucak boyu bilmem kaç olucak balık etli olucak kalçası şöyle göğüsleri şöyle olucak kılsız olucak vücudunda çatlaklar olmicak göz renginden ayak fetişine kadar istekleriniz bitmiyor Rus kızlarına taparsiniz kendi ülkenizin kızlarına demediginizi birakmazsiniz para konusuna gelince bu algı baya bı yikildi benim etrafımda hesabı ortak ödemek isteyen bir sürü kız var asıl erkekler bu durumu gurur haline getiriyor ben kıza hesap odetmem diyorlar siz bu algıyı yaratıyorsunuz bu devirde kızlar bir kaç kriter dışında karakterlisini bulsa öpüp başına koyacak kendi eksiginizi kapatmadan kızlaraa laf etmeyin
- +1 yıl
kadinllarda da erkeklerde de dıs görünüşe cok fazla talan kisiler var hem içgüdüsel hem de karakterinle alakali bisey ama bence kadınlar daha çok onem veriyor yok boyi şöyoe olacak saćlari gur olacak genis omuzlu olacak penisi soyle kalın uzun olacak gözleri renkli olacak parasi olacak vb vb neyse herkesin gonlüne gore versin
- +1 yıl
@Altayca asıl erkeklerden her şeyi kadınlar bekliyor yazmışsın iki taraftan bakın dememissin benim üstteki yazılarımı okuduysan toplumun bu güne kadar gelen görüşlerinden ve bu devirde artık her iki tarafında aynı isteklerde bulunduğundan bahsettim bana saldırır gibi cavp verme yani
- +1 yıl
ben hayatimda yaşamasam gormesem yazmam kafinlar 1 2 cm e bile takıyorlar paraya herşeye takıyorlar ben kafınlarin dıs görünüse daha cok onem verdigini düsünüyorum sen düşünme okey
- +1 yıl
anladım haklisinama insanlsrin %90 ı dıs görünüse önem veriyir yani bu da bi gerçek keşke oyle olmasayfi ama oyle ben gercekten kültüre akla çok onem veririm kafama uyan birine okeyim ama karşi taraf istemeyebiliyor
- +1 yıl
@hazzedar Amerikalı bir bilim insanı bile türk insanının çok çeşitli ve farklı bir ırk olduğunu söylemiştir gerçekten de öyleyiz hepimiz birbirimizden farklı güzelliklere sahibiz senin de dediğin gibi türk erkeklerinin çoğu sabit zihniyetli bir şey güzelse onun dışında ki güzelliklere bakmıyorlar ve güzel olarak adlandirmiyorlar ve bu gerçekten cahillik
- +1 yıl
@hazzeder teşekkür ederim düşüncelerin için illaki güzeller vardır diğer ülkelerde de ama türk kızları da bir çok ülkeye göre çok güzel evet güzellik yarışmalarında Türk kızlarının adı çok gecmiyor ama bunun biraz boy genetiğiyle ve toplum baskısıyla alakası var yeni yeni dünyaya aciliyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi sac var ona da özen gösterin. Azıcık para harcayıp ektirin. Kadinlar biraz soluk görünse beğenmezsiniz. Erkekler olarak da azıcık özen gösterin. Biz boşuna mi o kadar urun kullanıyoruz.
80 Yorumla
+1 yılKel olmak ıstemeyen kızların tercıhıdır lakın kendı akraba ya da yakın cevrelerınde bıle yası ılerleyınce kel olan bır sürü erkek vardır once kendınde ozguven olucak gıyımıne ve tarzına dıkkat edıceksın zekayla tamamlayacaksın sonrada sana sac ıcın degıl sen oldugun bırı gelır ıstemeyen tabıkı olucak herkes sevıyorum dese sorun daha büyük olurdu
00 YorumlaKarakteri olsun, bana özel hissetdirsin, ona güvene bileyim saçı umrumda değil. Zaten gerçekden sevdiğinde onu dünyanın en güzeli/ yakışıklısı buluyorsun
31 Yorumla- +1 yıl
Biraz samimi ol aşko yok öyle bir şey
+1 yılÇünkü toplumumuzun çoğunluğu bedenleri seviyor ruhları değil. Ama gerçek olan şu beden zaman geçtikçe değişir ama ruh hep aynı.
BEDENLERİ DEĞİL RUHLARI SEVİN20 Yorumla
+1 yılKılda keramet olsa... çıkmazdı. Keramet saçda değil. Hitabette. Tavırda, goyimde ve dildedir.☺
10 YorumlaKadınlar genellikle karaktere bakıyor. Yakışıklılığa bakan kesim de var ancak onları saymıyorum. Konuşmamıza hitap etme şeklinize kişiliğinize bakarlar. Zaten uygun bir insan değilseniz bakmazlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın olarak çok net söyleyebilirim ki gerçeğe çok uzak bir yorum bu tip en önemli şeydir bir erkekte ve tabi saçta...
+1 yıldökülmesini önlemek istiyorsan, omega3 zengini balık tüketimini artır ve abur cubur şeker ekmek vb iyice azalt veya kes. kaliteli protein ve yagları artır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEstetik durmadigindan. Ya tam kel ya sacli arasi olmuyor gibi. Bazilarinda goze batmadigi gibi bazilarinda goze batiyor. Ozellikle benim sahsi gorusum yanlar durup tepe saçların tamamen dokulmesi bayagi estetikten uzak. Ama bazi ozellikleriniz gorunusunuzun onune gecebilir.
30 Yorumla
+1 yılYok ya kişiye göre değişiyor bence, kimi de öyle seviyor.
214 Yorumla- +1 yıl
@yarakim olur niye olmasın sarımsak sür :) rahatszsan
- +1 yıl
@yarakim şimdi bak dediğimi yap bi kaç güne pistte saç çıktığını göreceksin. Koca karı işleri ama sonuc veriyor. Önce sarımsağı ez sonra iğne batır saç olmayan yerlere sarımsak derinin altına işlesin. Saç kıran olan arkadaslarıma yapıyorum cıkıyor. Hiç kel birinde denemedim sen bi dene ama
- +1 yıl
@yarakim korkma korkma kızlar bile korkmuyor. Dövme yapıyo gibi düşün. İğne derinin altına gircek sadece demiyorum iğneyi kafatasına sok. Ondan snra ezdiğin sarımsağı sürecen. Saç kıranı biliyon mu bi yerde hiç sac cıkmıyor. İlaçlar bile bu yöntem kadar etkili değil inan bi dene vala çok merak ettim sende de işe yarıycak mı.
- +1 yıl
@yarakim hadi buyur yazdım ya bak sen dediğimi kesin yap kafana güneş geçmiş iyice bi kerede anlamıyon bak
- +1 yıl
@yarakim istediğin kadar araştır benden iyi kaynak mı var
- +1 yıl
@yarakim insan bildiği konuyu konuşurken özgüwenli olur.
- +1 yıl
@yarakim yok ben öfkelenmedim normal konuşmam böyle
+1 yılkadına pek çok kulp takan bizler. varsın bize bir kaç kulp taksınlar. Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel özelliklerimden dolayı ve diğer sorunlarımdan dolayı hep sinir, stres ve üzüntü içindeyim. Çirkinim de zaten ve TC kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değilim. Ben kendimi sevmiyorum; kadınlar niye beni sevsin?
10 YorumlaBence fizik Kellikten daha önemli. Fiziğin iyiyse saç o kadar da önemli değil.
Zaten erkeğin estetik ve güzel olan yeri saçı değildir fiziğidir00 YorumlaOlduğundan daha büyük görünüyor ve erkeği de gösteren saçıdır yani.
20 Yorumla
+1 yılSaç bahane bir kadın severse kafası kopsa bile sevmeye devam eder o erkegi demekki sevmiyor
00 Yorumlaewet bazi kadinlar kel erkekleri daha cekici bulur bu tamamen zevk ve begenme meselesi dir
00 Yorumlailkel dürtülerle ilgilidir. saç aslan yelesi gibi kadınlarda cinsel açıdan büyük bi uyarandır.
11 YorumlaBirçok kadın katiyyen kel sevmiyor bazen buluyorum ama seveni çook nadir.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin şansın hiç yok bence...
- +1 yıl
Olanı söyledim
+1 yılSaçım var sanki ben seviliyorum kadınlar benden nefret eder
00 Yorumla
+1 yılsaçlarım gür ama bu yaşta beyazlar var biz napak dökulse daha iyi
05 Yorumla- +1 yıl
Boya alıp boyayabilirsin.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü yok bana ters niye beyaz var anlamıyom yaşlanma değil yüzüm çok genç duruyo
- +1 yıl
Yaşın geçse ve beyazın varsa boya yapmanın nesi ters ki? Ak saçlı mı dolanmak istiyorsun? Boya bir şey olmaz.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü az var tek tük çok belli olmaz hem beyazsa beyaz kendimi böyle severim sevende böyle sevsin
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam eğer saçların var ve dökülme devam ediyorsa kullanabileceğin ilaçlar var ama bu yan etkiler çoğu kişi de %30 yaygınlık gösteriyor ama döküldüyse ve saç kökleri ölduyse saçları usturaya vur ve fitnesse dayalı çalış örneğin The Rock veya Serdar aktolga gibi vücut da yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKarı milleti oyledir kendi kusurlarına bakmaz kusursuz ister
00 YorumlaKim demiş red yiyor diye? Keller her g.. eller 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
@Sevlsrc 😂😂
- +1 yıl
Ahaha çok doğru bir tespit 😄
- +1 yıl
😅😅😅
+1 yılHayır kel değilim ama Sempatik kelleri saydırtmayın bana şimdi !!
00 Yorumla
+1 yılNe tam kelsin ne tam saçın var. Arada kalan hiçbir şeyi sevmez kadınlar.
00 YorumlaKıllı seviyolar demek ki bende kelim ayıptır söylemesi
00 Yorumla
+1 yılKel çekiciliği diye bir şey de var eğri oturup doğru konuşalım şimdi
00 YorumlaCevap vermeyi bile reddetmisler, isin asli nedeni toplumun ona ogrettikleridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkegin saciyla sakaliyla oynanir :p
kel beyleri taniyorum yakisikli olan var sac bas pek onemli degil ya20 YorumlaNormalde kel olarak tanisalar red etmezler. Saçların dökülmesi yaşlılık başlangıcı olarak kabul gördüğü içindir muhtemelen. Yani saç bu tabiki de dökülebilir fakat her türlü imkanın olduğu günümüzde önlem almamak reddedilmeye razı olmak demektir.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşlarından sonra Türk erkeği göbekli kel olmaya başlıyor genetik sanırım. Bazı Erkekler kel olsa bile çekici karizmatik oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Genetik olanı da var fakat genel sebep aşırı stres. Gelişmemiş ve refah seviyesi düşük ülkelerde normal bir durum
Cevap sahibi+1 yılErkekler neden stres yapıyor ki? Ne stresleri var? Ülkede erkek olmak özgür olmak demektir istediğin her şeyi ve kötülük yapmak bile serbestir
- +1 yıl
Milyonlarca insan geçim sıkıntısı çekiyor. Özellikle babalar ev geçindirmek uğruna iş yerinde mobbinge ses cikartamiyor. 3 kuruş için hayvan gibi calistiriliyirlar. Hiçbir hakları yok. Kağıt üstünde olsa da bu hakları kullanmıyorlar. Tüm bunlara da çocuklarını okutabilmek onlara güzel bir gelecek bırakabilmek adına yapıyorlar. Ve bir çok insan da bunlara dayanamadığı için intihar ediyor...
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şey tamam da bi saçı kusur kaldı sanki. Önemli kriterlerim sağlansın da kel mel farketmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani saçlarının olması benim için bir tık öndedir kendimden daha büyük duran bir erkekle olmak istemem
00 Yorumla
+1 yılReddedilme bahanesi olarak sunulabilir bence yoksa sırf kel olduğu bir erkek reddedilmemeli. Bunun haricinde sırf kendini birine beğendirmek için saç ektirmeyi saçma buluyorum. Fakat kendi için yapıyorsa kişi bu işlemi tabii ki olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYo erkek kardeşimn de saçları dökülmeye başladı senelr önce fakat kızlar peşinde 😊yani bu biraz yüz ve kişilik güzelliği ile ilgili
33 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir dökülme bu kuzu tamemen mi kel? ilginç geldi bana bu yorumun
- +1 yıl
Yo önler döküldü işte bayağı arkada var ve 3numara 4 numara kestrıo hep
- +1 yıl
Yani tepede ve arkada var saçı ama kısa jestrnce hoş duruyo ve tipi de düzgün olunca maşallah diyim😊
+1 yılBenim saçım varda noluyor sanki yine reddediliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ne derse desin kadınlar önce tipe bakar. Temiz kalpli sever sadıkmış boş onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeter olun dökülsün saçlarınız kendini beğenmiş erkek topluluğu
12 Yorumla- +1 yıl
:( çok üzüldüm ben kendimi beğenmiyorum ki
- +1 yıl
Niye öyle diyorsun
- Saç Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kel erkek sevmiler bro tecrübeyle sabit 😉
20 Yorumla Aşkım çünkü kadınlar saçları olan erkekleri sever erkekte saç daha karizmatik hava katar kel erkekler pek çekici değil tek sebep bu
20 YorumlaSaçı Seyrek Olan Bir Erkek Bence kazıtmalı Ve Johnny Sins Gibi Olmalı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen reddetmezdim. İlk aşkım zaten Caillou.
50 YorumlaKellerde testesteron hormonu daha fazla değil miydi ya? Tercih meselesi tabi :)
00 YorumlaÇünkü kadınlar zalim, kelleri sevenlerde var la abartmayın
00 Yorumla
+1 yılBazı kel erkekleri sexy buluyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma
+1 yılBen reddederim hem de gerçekten kel oldugu için
20 Yorumla
+1 yılkadınları bilmem de ben de tercih etmem pek
17 Yorumla- +1 yıl
nedeni nedir saçlari dökülmeye baslayinca sekli mi kayıyor açıklaman ne bu konuda beģenmemek kolay yoksa
- +1 yıl
@Caesaris sanırim görüntüde çirkknlikbolarak algılaniyor ya da yaşlilık vb diye ondan evet bundan demekki
- +1 yıl
ben daha gür ve uzun saç beğeniyorum
- +1 yıl
niye yani içgüdüsel olarak mı güzel görünuyor o yüzden değil mi
- +1 yıl
herhalde bilmiyorum ben saça önem veririm
- +1 yıl
anladım tabi sizin tercihininiz sizin kararınız saygı duyarım
Sarılıp ağlaşalım kardeş..
10 Yorumla
+1 yılektirsin abi kel kel nereye kadar
00 Yorumla
+1 yılret etmez parası varsa tapacak derecede olurlar
00 Yorumla
+1 yılKeltoş babana koş derim öylelerine
00 Yorumla
+1 yılOna saç bakım ürünü alamayacaktır.
00 Yorumlaİleride çocukları da öyle keltoş diye
12 Yorumla
+1 yılKellik biraz bahane gibi geldi bana.
02 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem