Popoma bakarken yakaladım. Yakaladığımı gördü göz göze geldik. Dondu kaldı. Korktu zaten. Normalde bana hanımefendi diyordu. Bu yakalanmamdan sonra bana kardeşim dedi. Artık bakmıyor sanıyordum. Ama arkadaşım fark etmis. Gizli gizli bakıyorms. Mesela ben masasına gittigmde bakmayıp ben masasindann ayrıldıktan sonra arkami döndükten sonra bakıyormuş. Bazen de ben yakaliyorm ama hemen gözlerini çekiyor. Bugün de doğum günüydü. Masasına dogm günü pastasını getirmstm ve gulumsemisti bende gulumsedim. ( Birbirimize ilk defa gülümsedik normalde sert davranıyoruz birbirmize) servis ederken tabağı tuttugm yerden elime dokundu. Pardon bile demedi hatta yüzüme bile bakmadi. Normalde mesafeliydim bugün ilk defa mesafeli davranmadim. Bugün beni görebileceği yerlere oturdu. Bana dönük yani. Ve böyle şeyler yasandi. Normalde benden bişey istemez hep benden istedi bugün mesela. Sanırım kazayla yüz verdim gülümseyince. Ha bu arada ona ilk defa hitap kurdum. Ali bey dedim. Şaşırdı. Kardeşim kelimesini beni denemk icn kullandığını düşünerek böyle yaptım. Ve bana dokunacak kadar samimi bisiler oldu. Ben çözemedim bu olayı.
Amacı ne arkadaşlar? Ne yaşıyorum bu adam ne isstiyor benden. ya da yanlış mı anliyorm
(Bu arada ben garsonum oda çalıştığım iş yerinde patronun erkek kardeşi. Kendisi belalı biri.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım sen resmen büyük bir flört kaosunun içinde kalmışsın! 😄 Şimdi bu Ali Bey olayları bir karışık olmuş... Sürekli sana bakıyorsa, bu bir şekilde senden etkilendiğini gösteriyor olabilir. Ama hareketlerine bakınca kafası da baya karışık gibi. "Kardeşim" demesi biraz işi dengelemek için yapılmış bir hareket olabilir, seni test etmeye çalışıyordur. Ama bakışlarını yakaladığında hemen paniğe kapılan erkekler genelde hoşlanma emareleri gösterebiliyor.
Sen ona mesafeli davrandığında belki "buz kraliçesi" vibes verdin, bu yüzden samimileşmemiştir daha önce. Ama pastayı götürdüğündeki o anı anlatışın var ya, resmen Romantik Komedi filminden sahne gibi 😂 Ama bak, "belalı biri" dedin ya... İşte o uyarı alarmı bence. Ne istediğinden tam emin olmadan kendine zarar gelmeyecek şekilde mantıklı davranmanı öneririm. Hadi sen söyle, Ali Bey'in amacı ne olabilir sence? 🤔
Taciz ve tecavüz 👍