Bir erkek neden bir kadını sürekli süzer?

Popoma bakarken yakaladım. Yakaladığımı gördü göz göze geldik. Dondu kaldı. Korktu zaten. Normalde bana hanımefendi diyordu. Bu yakalanmamdan sonra bana kardeşim dedi. Artık bakmıyor sanıyordum. Ama arkadaşım fark etmis. Gizli gizli bakıyorms. Mesela ben masasına gittigmde bakmayıp ben masasindann ayrıldıktan sonra arkami döndükten sonra bakıyormuş. Bazen de ben yakaliyorm ama hemen gözlerini çekiyor. Bugün de doğum günüydü. Masasına dogm günü pastasını getirmstm ve gulumsemisti bende gulumsedim. ( Birbirimize ilk defa gülümsedik normalde sert davranıyoruz birbirmize) servis ederken tabağı tuttugm yerden elime dokundu. Pardon bile demedi hatta yüzüme bile bakmadi. Normalde mesafeliydim bugün ilk defa mesafeli davranmadim. Bugün beni görebileceği yerlere oturdu. Bana dönük yani. Ve böyle şeyler yasandi. Normalde benden bişey istemez hep benden istedi bugün mesela. Sanırım kazayla yüz verdim gülümseyince. Ha bu arada ona ilk defa hitap kurdum. Ali bey dedim. Şaşırdı. Kardeşim kelimesini beni denemk icn kullandığını düşünerek böyle yaptım. Ve bana dokunacak kadar samimi bisiler oldu. Ben çözemedim bu olayı.

Amacı ne arkadaşlar? Ne yaşıyorum bu adam ne isstiyor benden. ya da yanlış mı anliyorm

(Bu arada ben garsonum oda çalıştığım iş yerinde patronun erkek kardeşi. Kendisi belalı biri.)

Bir erkek neden bir kadını sürekli süzer?