Saç konusunda iyi olduğum için cidden herşeyi bazen kendim yaparım 😁. Örgü, saç rengi açma, bakım ve boyama bunları kendim yapmayı severim.
Güzelliğim bence çok güzel detaylıca anlatmış 😊.
Saçlarımı evde boyamaya cesaret edemedim. Bunu evde yapanları gerçekten tebrik ediyorum. Ben biraz mükemmelliyetçiyim. Yani bir işin çok harika olması gerekiyor. <3 Bunu yapamıyorsam veya yapamayacağımı hissediyorsam, hemen işi çok iyi bilenlere baş vuruyorum. :)
Genelde saçlarımı kendim boyuyorum hatta geçen ay kuaföre boyattığıma pişman oldum saç uçlarımı komple yaktı neyse ki keratin botoks yaptırıp kurtardım şu an kendim evde keratin yüklemeye devam ediyorum.
10 yıldır kendim boyuyorum sıkıntı yaşamadım hiç, alıştıktan sonra zaten herşey yapılıyor.
Çok haklısın. Öğrendikce insan kendini geliştiriyor 😊.
7 yıldır kendim boyuyorum çok da memnunum. İlk tam boyamada oldu bir sorun Koleston kullanınca kopkoyu bir saç olmuştu. Diğeri de son seferde. Renk denemesi yaptığım için ton koyu geldi oranı kaçırmışım ama hiç sorun değil tekrar boyanır değişir
yaa çok teşekkür ederim canım umarım bu video herkese faydalı olur 🥰 Bende çok Prof değilim ama çıkan sonuçtan memnun kaldım 😛
💖🐣
Cevap
14Cevap
17 yıldır hiç boyama taraftarı değildim saç rengimi yapısını herkes çok beğenirdi ama bi değişiklik olsun diye sarıya boyamaya kalktım işin içinden çıkamıyorum açıcı kullanmamama rağmen ilk boyamada çok açılmasına kanıp 3-4 kez üst üste boyamaya kalkınca saçlarım çok yıprandı keşke açıcı kullansaydım diyorum şimdi de eğer yeni boyayacaklar varsa ve eli benim gibi marifetiyse açıcı ile abartmadan açıp istediği rengi tek seferde yapmaya çalışsın her halükarda yıpranacaktır açıcıyı kötüleyenlere kulak asmayın
Ben hep kendim boyarım bir sürü de renk boyadım hep tut. Üstelik açmadan boyuyorum. Tarçın bakırına boyadım tutu. bal sarısı okey. Şarap kızılı okey. Aşk kızılı okey. Siyah zaten okey. Bronz kahve çok hoş oldu. Biraz daha uzasın saçlarımı bu seferde açık küllü sarıya boyatacağım. Ben saçlarımı hem kendim boyarım hem kendim keserim. Kuaförleri pek sevmiyorum ve israf olarak nitenlendiriyorum.
Evet saç boyama konusunda baya yetenekliyim, evde kendim açabilirim, boyayabilirim.. Defalarca da boyadım hiç sorun değil benim için. Sadece boya konusunda değil genel itibariyle bakım konularında yetenekli olduğumu düşünüyorum keza çevrem de bu fikirde.. Keyifli günler..
Aaa ben bu kızın videolarını izliyorum ahaha
Hayır hiç boyamadım ama bir keresinde kardeşimin gazıyla az kala civciv rengine dönüşüyordum zor kurtardık :D
Mavi gözlüysen yakışır 😁
teşekkür ederim çok sevindim izliyor olmana 🥰
Bnde severim kuaförler ne zamn kesim yapsa saçlarım küsüyor uzamiyor nedendir bilmem. oyuzden kendim uçlarından ay takvimi doğrultusunda keserim. Boyama izleri arada sırada mecbur kalınca denemeler oluyor. Tabi o da milyon video izleyip araştırma yaptıktan sonra bir heves ve cesaret doğrultusunda gelisiyor
Saçımı henüz hiç boyamadım doğal renginden memnunum :) ama boyamak istersem kesinlikle evde denerim annem de bu konuda baya uzman çünkü takıldığım yerde ondan yardım alırım 😄
Saçım doğal rengi siyah belime kadarken küt bi şekilde kestirdim. kulak aramı boyamak çok istiyordum gri renge. İki kere açtım birincide turumsu sarımsı bişi olmuştu ikincisinde sarıyı tutturabilmiştim. Ardından gri boyayı sürdüm garip bi tenks oldu yeşilimsi tekrar sürdüm ve koyu turuncumsu güzel bi ton oldu ödpdöpdld turuncu beklemiyordum ama beğendim akar diye düşündüm tam tersi koyulaştı şu an hiç akmıyor ldpdödpeöeşdö
Asla saçlarıma kendim bir şey yapmam, en ufak bir olumsuzluk bile kafama takılıp sinirimi bozar yoksa :D
koyu kahve/kızıl tonlarda ne kendimde ne arkadaslarimda problem yaşamadık 😄 açık renkler ise hep Kuaförde
saçlarım koyu sarı, o yüzden kıyamıyorumm :D ama çoğu kısmı beyazlamaya başlamış aşırı stresten :/ henüz boya kullanmadımm
Ben Boyamam Saçımı Ama Annem Boyar Saçlarını Çikolata Kahveyeye Boyar
Evet boyadım ama uzun zamandır yapmıyorum şeytan dürtüklemiyor değil yani😕😄
Kuzenime açtırmıştım. Yalnız açtırınca çok yıpranıyo saç.
İvola yıpratmıyor kuzu ben hep kullandım
Bu ivola çok bilinmeyen bi marka mı her yerde bulabilir miyim
@meleyyyy_19 cevap verir misin
Şimdi gördüm affedersin😊
İvola tozu ve suyu eczanelerde daha çok bulunur kuzu. Harika bir marka.
Evet boyarım ve keserim. Bir dr ben bir şey sormak istiyorum boya saç döker mi ya da kına?
Boyadan bir kaç gün önce bakıma başlıyoruz kuzum. Saçlar ılık suyla yîkanır. Banyodan sonra nemliyken argab yağı veya hint yağı uygulanır. Bir kaç gün bu işlemler boyanın zararlarından saçlarını korur. 😊. Bu arada palette kullan. En iyisi.
Hepsi tüm yağlar evimde var bir ara baharat işi yapıyorduk dükkandan kalma. Ama nasıl uygularım bilmiyorum 🤷♂️ 😔
@Maleyyyy_19 arganı ve hint yağını aynı anda kullanabiliyor muyuz? Yanu aynı anda saçıma sürebilir miyim?
Birgün argan bir gün hint yağı kullan kuzu.
Teşekkür ederim kuzum 🌸
Rica ederim güzelim😇
Tek renkse kendim boyuyorum. Bu arada bi açıcı markası vermistiniz yorumlarda denk gelmişti ama şimdi göremiyorum. Tekrar paylaşirsaniz sevinirim.
Belki de bazı kusurlar mükkemeliyeti doğurur boyatacak olanlar bi deneyin derim.
Saçlarımı hep kendim boyarım tek bir kötü deneyimim oldu onda da anneme saç açıcıyı sürermisin dedim diplere sürüp uçlara sürmedi rezil bir görüntü çıktı
Koyu bir renge boyayacaksam evde kendim boyarım. Onun dışında risk almam. Kuaförüme giderim.
Saçlarımda beyazlık yok ve beyazlıyan bir saç yapısına da sahip değilim.
Kısaca hiç boyamadım, boyamıyorum, boyamıyıcam 🌹
Hilal saraç'ı takip ediyorum sitede üye
Biliyorum kuzu😊
🥰 teşekkür ederim
kardeşim boyamıştı evde, idare etti beni
Ah keşkee benimde kardeşim öyle olsaydı..
Ben boyattığımda kötü yaptı.
Hatta özeti budur
www.instagram.com/.../?igshid=1hnumxy8d7kq3 😂😂
😂
Şu dönemde zaten olmaz fakat pandemiden sonra iyi bir kuaföre gidip saçlarımı kestane rengine boyatacağım tekrardan..
Kendim evde boyadım ve bir fark olmadı açıkçası çünkü çok riskli bir renk değildi... eger farklı ve riskli bir renkse kuaföre gidin derim ben
Evde boyamak daha tasarruflu :d
Bencedee ve eğlenceliii. Sabrım yetmiyor biri saçıma dokununca.
Dügünumde bile kendim yaptim o derece güvenmiyorum kuaforlere herseyini kendim yaparim boya kesim sekil hepsiii
Kötü olur diye boyamam.
Böyle bir risk alamam
Hayır yıpratmam saçımı.
Saçını hiç boyamamdım
Hiç boyamadim saçımı kuzum
evett şahsen ben geçen gün uçlarını maviye boyadım lorealın krem boyasıyla çok çabuk da tuttu ve yumuşak hala saçım yıpranmadıı
Genelde kendim boyarım..
Boyayı alırım arkadaşımı ararım 😃 gelir boyar
Daha hiç boyamadım
1 kere boyadım sadece kötü bi sonuç olmamıştı
Hiç boyatmadım bence deneme
Saç rengimi açtım defalarca ve boyadım. Kendi saçlarıma ombre bile yaptım. Bazı yakınlarıma bile hatta 😊.
Oooo çok iyiymiş başka ne yeteneklerin var 😄
Boya saçlara zarar veriyor kullanmamızı tercih ederim
Siyah yeni boyanmış saçımı nasıl açabilirim ndjdjdndne
Bende evde yaparım zevkli oluyor 😊
Tek olmaz biri yardım ederse neden olmasın
Boyamişlığım var. Hiç sorun yaşamadım
Ben kızların birkaç kez boyamış tım ünideyden
Oyle sorunlarin olmadi 😂😂
Boyadım
Evet ilk defa hemde ama beceremedim
Boyamam
Hayır