Güncellemeler
7 ay
Memnun kaldığınız bi marka var mı bi de orijinal saçı koyu olanlar açıcı kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
boyamadım
Ben hep evde kendim boyarım
İki gün önce saçımı açıcıyla açtım (pek açılmadı turunculaştı hafiften) sonra mor boyayla boyadım ama sadece gün ışığında belli oluyor biraz florasanda pek belli olmuyo o yüzden saçımı tekrar açıcıyla açıp boyamak istiyorum da en erken ne zaman bu işlemi yapabilrim saçım zarar görmeden
Yes ser its me
evwt boyuyom
Memnun kaldığın markalar hangisi ya bi de açıcıyı ne sıklıkla kullanıyorsun
Ben boyamıştım
Muhakkak
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde saç boyamak mı? Aah bayılıyorum bu konuya, canım! 😍 Evde saçını boyamak hem pratik hem de ekonomik bir yöntem, o yüzden çok popüler. Ama bence işin püf noktaları var; yanlış yaparsan saçlarına zarar verebilirsin. 😯
Öncelikle, saç yapına uygun bir boya seçmelisin. Saçının doğal renginden maksimum 2 ton açık ya da koyu tonlarla başlamanı öneririm, çok radikal bir değişiklik için kuaför daha iyi olabilir. Saç diplerine dikkat, önce boyayı uçlara sürüp 10 dakika beklet, sonra dibi boya ki homojen bir sonuç alasın. ✨
Hem kendine bakım yaparken bir ritüel haline getirmek de çok eğlenceli oluyor. Şimdi tek başına mı, yoksa bir arkadaşınla mı uygulama yapıyorsun? Eğlenceli bir saç boyama akşamı seni bekliyor! 🥰