18 yaşındayım ben saçım böyle seyrek yani kellik yok ama genel olarak saçımın tamamı seyrek yani dökülme gibi durmuyor. Çünkü dökülme olsa genelde tepe noktasından baslar ama fauller de böyle seyrek ama babam 45 yaşında saçı baya ıyı yanı benden ıyıdır yani saçı o derece. Babam kel değil yani benım neden ergenlık zamanında böyle seyrekleştı onu anlamadım. Ne yapsam düzelir ilerde kellik olur mu acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
18 yaşındayım ve saçlarım seyrek gibi oldugunu farkettım yani ama babam kel değil nedne benım böyle oldu ne yapsam seyreklık gıder acaba?
Saçlarım genel olarak seyrek, ileride kellik olur mu?
yani meslegim erkek kuaforu genelde erkkler dayilara ceker dayilarda kel yoksa dokulecegini sanliyorum gunde 50 100 arasi dokulme normaldir sac surekli yeniler tani yenilemesi icin kan akisinin iyi olmasi gerkli yani sigara trans yag hazir boreklerde vs. gibi damar tikayan seyler kullanmaya devma ederseniz kilcal damarlar tikanir gozlerde ve kafa derinde tikanma cok olur birde testesteron sorunlari var ise bayanalrn dokulmemesin sebebi osterejen salgisi saca osterejn salgisindan daha baskndr birde yaş ile alakalidr yasinz 30 ustundeyse dokulme yavaslar hatta durr 55 60 kadr bildigim bunlar en onemlisi osterejn yuksek tutmak ve damr tikayan zarrli aliskanliklardan vazgecmek gerek
beslenmem gayet iyi benim saglıklı beslenıyorum bir de ben 3 4 ay önce saçımı 3e vurmustum ve farkettım ki saçım hep yara bere içindeydı o boşlukların arasında ful vardı böyle acaba o saçın çıkmasını mı engellıyor ne yapmam lazım ona karşı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hç bir şekilde kestirtme.
dokotra gıdeyım mı acaba yanı seyrelme dedıgım de saımı sağa sola ayırırsam görünüyo hafif bi çizgi o yanı oyle çok değil
olursun
babamın ve sülalede kel yok yanı az seyrekleşti diye kel neden kalacam onu anlamadım
yani meslegim erkek kuaforu genelde erkkler dayilara ceker dayilarda kel yoksa dokulecegini sanliyorum gunde 50 100 arasi dokulme normaldir sac surekli yeniler tani yenilemesi icin kan akisinin iyi olmasi gerkli yani sigara trans yag hazir boreklerde vs. gibi damar tikayan seyler kullanmaya devma ederseniz kilcal damarlar tikanir gozlerde ve kafa derinde tikanma cok olur birde testesteron sorunlari var ise bayanalrn dokulmemesin sebebi osterejen salgisi saca osterejn salgisindan daha baskndr birde yaş ile alakalidr yasinz 30 ustundeyse dokulme yavaslar hatta durr 55 60 kadr bildigim bunlar en onemlisi osterejn yuksek tutmak ve damr tikayan zarrli aliskanliklardan vazgecmek gerek
beslenmem gayet iyi benim saglıklı beslenıyorum bir de ben 3 4 ay önce saçımı 3e vurmustum ve farkettım ki saçım hep yara bere içindeydı o boşlukların arasında ful vardı böyle acaba o saçın çıkmasını mı engellıyor ne yapmam lazım ona karşı?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!