Saç Bakım Saçlarım seyrek mi duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Keratin yaptıktan sonra herkesten saçin az yorumunu aldim Saçlarım seyrek mi duruyor? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır normal duruyor. 0 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl biraz seyrek duruyor ama çok da güzel duruyor doğrusu. bana öyle geldi yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Az mı duruyor Yorumla Kashtira 1 yıl yani sık durmadığı kesin Yorumla Soran 1 yıl Rengi bakır mı sence? Yorumla Kashtira 1 yıl hayır bakır değil bu bildiğim kadarıyla bunun tonu farklı Yorumla
VanTokkern Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hacmi azalmıştır keratinden sonra. Kötü değil 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence gayet sık duruyor 0 0 Yorumla
Hdjsmsvsusn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saçın seyrek değil ince telli 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gür mü duruyor Yorumla Hdjsmsvsusn 1 yıl Çok gür diyemem ama gayet iyi. Yorumla Soran 1 yıl Rengi bakır mı sence? Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Az durmuyor. Saçın sanırım ince telli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gayet iyi. Önceden nasıldı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Daha kaba Yorumla Soran 1 yıl Daha hacimli idi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence hangisi iyi Yorumla Soran 1 yıl Öncesi tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Foto var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır normal duruyor.
biraz seyrek duruyor ama çok da güzel duruyor doğrusu. bana öyle geldi yani
Az mı duruyor
yani sık durmadığı kesin
Rengi bakır mı sence?
hayır bakır değil bu bildiğim kadarıyla bunun tonu farklı
Hacmi azalmıştır keratinden sonra. Kötü değil
Bence gayet sık duruyor
Saçın seyrek değil ince telli