Saç Bakım Deneme amaçlı saç bakım ürünleri kullanır mısınız yoksa hep aynı ürünleri mi kullanırsınız? SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uygun fiyata görünce dayanamıyorum bime gelmiş bu ürün hemen aldım internetten yorumlarına bakayım dedim bulamadım, umarım güzeldir 😄 Deneme amaçlı saç bakım ürünleri kullanır mısınız yoksa hep aynı ürünleri mi kullanırsınız? Cevapla İnternet Soruları Uygun Fiyat Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mavibideniz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl 3 yıldır aynı markayı kullanırım saçlarım Zarar görür diye yeniligede açık değilimmm.. 0 0 Yorumla
MasalSolin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben hayatta yapmam. Hayatımda bir kez kullandım farklı bir ürün saçlarım tiftik tiftik oldu. Ama belki benim saçım hassastır o kısmı bilmiyorum :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 yıldır aynı markayı kullanırım saçlarım Zarar görür diye yeniligede açık değilimmm..
Ben hayatta yapmam. Hayatımda bir kez kullandım farklı bir ürün saçlarım tiftik tiftik oldu. Ama belki benim saçım hassastır o kısmı bilmiyorum :D
Denemem standart marka kullanırım
Öyle bir fantezim yok :)
Hep ayni