Çok güzel bir saç bakım seti gördüm erkek arkadaşıma almak istiyorum fakat daha önce hiç konuşmadık bu konuyu. Almak gerekiyor mu, o bana alır mı, düşünür mü bunu? Kafamda soru işaretleri :D Ne düşünüyorsunuz? Zaten buluşamıyoruz malum, hediye göndermek heyecanı arttırır mı?
Bence şart. Çünkü o sevgili , o en değerli. Gerekirse onun için arkadaşlarını satar , babana uçan tekme atarsın. Kredisine kefil olur , haciz geldiğinde onun yüzü gülsün yeter dersin. O yüzden yılbaşında sevgilisine hediye almayanlar vicdansız , merhametsiz ve hayatı boyunca bir kelebeğin kanatlarını okşamamış insanlardır.
Hediye almak içten gelen bir duygudur zaten. Alınmak istenirse her zaman alınır karşındakini mutlu etmek için illa ki yılbaşı gibi bir gün olmasına gerek yok. Özel günler hariç tutuyorum bu duruma. kişiye kalmış bir durumdur
Şart değil.. Almaktan ziyade senin senin yaptığın emeğinden olan bir şeyi hediye etmen daha güzel olur. Sevgilinle verimli vakit geçirmek şefkat ve merhametle sevgini hissettirebilmek zaten en büyük hediye aman sevgi göstereyim derken dozajı fazla kaçırmayın. Sevgi göstermenin de ölçüsü var.
Bana göre, yılbaşında genel olarak hediye almak gereksiz. Ne sevgiliye, ne aileye, ne arkadaşa. Şimdiye dek kimseye almadım, bundan sonra da alacağımı düşünmüyorum. Çünkü bence bir anlamı yok.
Eğer ki sen hediyeleşmeyi seviyorsan bir kereye mahsus olmak kaydıyla ona hediye gönderek hediye almayı ve vermeyi sevdiğini ona gösterebilirsin. Fakat o senin kadar ince düşünceli olmayabilir. Sana herhangi bir şey de almamış olabilir. Zaten hediye karşılık bekleyerek alınmamalı.. Fakat insan karşı taraftan verdiği hediyenin değil, verdiği değerin karşılığını beklediği için hayal kırıklığı yaşar..
Yılbaşı , doğum günleri evlilik yildonumu vs tüm yılı kotu birsekilde gecirip hediye almak ya da o gun gelince kutlama yapmak bayram olunca bayramlasmak insanlari arayip sormak mantiksiz, kısacası hersey özünde iyidir neysen o olmalisin birine ya da birseye deger veriyorsan bunu zaten her zaman gosterebilirsin o günün bi ozelligi yok o zaten hergun sizin icin özeldir
İçten olmayan her hediyeye karsıyım. Hediye dediğin içinden geldiği için alınan bir sey bence özel günlerde vs evet zorunlu ama herkesin kutladığı genel günlerde eğer içinden gelirse güzeldir. Eğer zorunluluktan alınıyorsa pek bir anlamı yok maalesef ki..
Burada herkes doğru ve yanliş üzerinden gidiyor. Çünkü hediye demek herhalde para harcanması demek. Tabiki hediyeleşmek çok güzel birseydir değer verildiğini gösterir. Kalbinizden ne geçiyorsa onu yapın. Para konusu mantık alanına girer, orada da aşk olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şart değil insan sevgisini değer verdiğini hediyeler le göstermemeli bir çift söz mutlu eder insanı bir gülüş kötü gününde yanında olmak iyi gününde beraber gülmek ister benim sevgilim yok ama olsaydı hediye filan istemezdim sadece yanımda olsun isterdim
Bence hiçbir özel gün de birine hediye almak şart değil. Hediye içten gelen bir şeydir. Yani istiyorsan sıradan bir gün gördüğün de onu hatırlatan bir şey almak bile özel gün de alınan zoraki hediyeden daha mutlu edici ve samimidir.
İnsanlar arasında hediyeleşmek güzel birşeydir. Bazen ufak dokunuşlar insanları mutlu etmeye yetebilir ve önemlidir... Bu sadece Yılbaşına indirgenmeden, imkanlar ölçüsünde diğer zamanlarda da yapılırsa daha da güzel olur...
İlla hediye vermek için para harcamak gerekmiyor. ben nişanlıma, rahmetli babasiyla birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafı karakalem çizmiştim. çok duygulandı. sonra kendi ellerimle atkı boyunluk örmüştüm kış boyu hep onu takıyor. manevi bir emek ve değer katmalısınız bence. harcadığınız paranin içindede sizin emeğiniz olsun mutlaka😉
Şart veya zorunluluk değil, fakat belki güzel bir jest olabilir:) bu arada hediye almak yerine hediye yapmayı da deneyebilirsiniz, ben hep öyle yapıyorum:)
Selam😇 Yılbaşında sevgiliye hediye almak bence şart değil. Siz zaten birbirinize hediyesiniz bu yılı birlikte geçirmek bile sevgilini bence hediyeden daha çok mutlu eder. 👌
Şart değil tabiki ama sevgilinin sana hediye alacağını düşünürsen sende ona elindeki para kadar birşeyler alabilirsin ha durumdan duruma değişir hani senin pek yoktur paran ve sevgilinde bunu bilir sorun etmez o sana alır o durum değişir ama elinden gelirse ufak bişey al
Biliyorum bazı bayanlar çok Kızıcak😀 ama erkekler nadir umursar bu günleri çok da umursamayan tanıdığım insanlar var arkadaşım da ince düşünür hediye alır herkese bana bir gün geri dönüş yapıp almıyor diye dert yanmıştı beklentin olmuyacaksa al gitsin sonuçta sevdiğin birine hediye alıyorsun iyi yıllar 🙂
İnsan sevdiğine bişey alması için illa özel bir gün mü olması gerekiyor seven insan sevdiğine içinden geldiği her an alabilir Tabi ben yılbaşı ve sevgililer gününde iki katı para verilerek alınan hediyelere karşıyım
Tabiki de şart değil bunun şartı zorunluluğu mu olur hediye yani sonuçta. İçinden geliyorsa al yani karşılık beklemek saçma. İçinden geliyorsa al gitsin yoksa da güzel bir söz mutlu bir ilişki en güzel hediye olur birbirinize.
Yyooooo bence yok eşim bana allahtan en büyük hediye ne hediyesi daha istiyim ondan ikimizde birbirimizi çok seviyoz daha napalım hediye bizim için hediye önemli değildr hiç birzamn
Şart olduğunu düşünmüyorum. şöyle bir şey ne zaman alacaği önemli değil önemli olan insanin içine ne zamanki hediye alayim hissi gelir o zaman mesela ben hediye almıyacağım çünkü sevgilim yok 😁
Bence şart değil ya hediye dediğin ansızın içinden gelince de alınabilir. Tabii dogum gunu yıldonumu vs hariç o zamanlarda da sevgiliye hediye alınabilir.
valla daha biz doğum günlerini zor kutluyorz yılbasına nasıl buluşacagımız bile belli degil ama kesin alınmalı en azından güzel olurdu ya allhtan dogum günüm 27 aralık ikisisni bir kutluyorum :)
@selinn00_ Fiziksel engelliyim yürürken ayaklarım hafif içe doğru dönüyor ve sağ elimin kası zayıf onun dışında yürüyorum koşuyorum araç kullanıyorum dans ediyorum ama çoğu kadın ön yargılı bu yüzden arkadaş dahil olmuyorlar 0
Onlar halt etmiş kardeşim. umudunu kaybetme! Bende de esansiel tremor var.(elde titreme) psikolojik olduğunu söylüyorlar. ilaçlara mahkum oldum.35 yaşımda nişanlanmak kismet oldu. çünkü gerçekten sevdiğine inandirdı. beni sardı sarmaladı. onunla özgüven kazandım.3 yaşimdada saclarim dişlerim anca gelişmeye baslamis.1985 doğumluyum ama gelişimimi 1988'lilerle birlikte tamamlayabildim. fiziksel olarakta özürlü gibiymişim öyle dediler. Ama Kendimi geliştirdim. Eskisinden eser kalmadi. ufak tefek illaki kusurlarim var elbet. Ama Güzel Rabbim hep yardımcı oldu. Insanlar benim canımı acıtsada pes etmedim. Bu tarz sorunlari kusur olarak görmemeliyiz. en büyük kusur insanların zihniyetinde ve kalbindedir. bizler kusurlu değiliz. Asıl kötü bakanlar kusurlu.
🙏Gece gece sinirlerim bozuldu ama sağlık olsun. Sen her zaman kalbini temiz tut Allah herzaman yanında olur. Elbet bir bedel ödetir. Rabbim yanlarina birakmaz. Bizlere böyle zeka seviyesi düşük insanlara karşı sabretmek düşer.
Çünkü düzeldim. sen de pes etme. istersen herşey olur. illaki bi yolu ve çözümü vardır. Allahtan ümit kesilmez. oturduğun yerden hiç birşeyi ilerletemezsin. Araştır, bul, öğren, dr. ların en iyisini bul. hayatta değişiklikler herzaman işe yaramiştir. farzet ki elinde sana çözmen gereken bir bulmaca verdiler. çözersen dileğine kavuşacaksın dediler ve çözmek sana kaldı. Asla pes etme ve sitem etme. önce kendinle barışık ol ve yola devam. önce kendini sev sonra bulmacaya devam et. sana güveniyorum. başarabilirsin. Bi abla demişti dersin.😉🍀🙏Bol şans diliyorum.
@uykucuşirine12 Teşekkür ederim abla bende pandemi olmadan önce Latin dansçısıydım festivallere katılır kızlarla dans ederdim. Ama ilk adımı onlardan beklerdim.
Tebrik ediyorum seni. Başarılarinın devamı dileğiyle.. Ben de piyano dersi aliyordum benim derslerde maddi durum yüzünden yarım kaldı. işsiz kalınca tabi. Ama pes etmeyeceğim tabi. işe girebilirsem inşallah önce ilk işim piyano almak olacak ve gelsin dersin devamı. Hadi bakalım.