merhaba arkadaşlar genetik olarak 2 tarafta kellik var ve bende müzdarip oldum maalesef. Kel olmak elbette kötü değil ama erken yaşta olması sıkıntı. Saçlarım döküldügü için kendimi her konuda özgüvensiz hissediyorum evlenemeyeceğimi düşünüyorum çünkü dış görünüşü iyi olmayan birisinin içini de tanıma istegi olmaz hiçbir kızda. Ne olduysa liseye geçince oldu aradaki farkı göreceksiniz. Yks ye o kadar kafa yordum ki saçlarım su gibi akıyordu bu olaydan sonra yaklaşık 7 8 aylık bir platoniklik durumu oldu yakin bir arkadaşıma o da bitirdi beni. Sorum kısaca kızlar kellere karşı ne düşünüyorsunuz. Ben bu durumdan kafamı yeme noktasına geldim sevdigim kız için kendimi her konuda kitap edebiyat şiir geliştirdim lakin saçlarımdan dolayı açılmaya korkuyorum. Mezuna kaldım bir de sözelden 340 la bölüm begenmedim aynı derdi bir daha çekeceğim hiç saç kalmaz bu seferBU ORTA OKULDAKİ HALİMBU YKS ZAMANINDA TEPEDEN ÇEKİLMİŞ HALİ BU DA YAKIN TARİHTEN
saçlarını korumak ve çoğaltmak istiyorsan dermatoloğa git genetik dökülme için belli sprey ve ilaçlar var ama araştır iyice yan etki vs kel erkeklere gelince onun da ayrı çekiciliği var asla öyle düşünme evlenme noktasında ya da iş ciddiye bindiğinde inan kıstas saç falan değil maddiyat ve huy güzelliği anlaşmak bugün bir nikahta bulundum damat geline göre dış görünüş olarak daha yaşlı çirkin sayılır insanlar tarafından ama kız görmüş beğenmiş yani takma kafana işler böyle yürümüyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim inan her sabah kalktığımda kendimi yiyip bitiriyorum keşke yakışıklı olsaydım diye çünkü kalp güzelliği bu devirde en azından bir kesimde işe yaramıyor. Yakın bir zamanda dermatologa görüneceğim teşekkür ederim tekrardan moral oldu
ilerde çok rahatsız olursan saç ektirirsin ya da protez saç kullanırsın saç dökülmesiyle kadın erkek bir sürü kişi uğraşıyor kendini bu konuda üzme güzel bir bölüm kazanmaya bak fazla stres seni sadece yorar ve geriletir başka bir şey yapmaz kişilik ve para ilişkilerde dış görünüşten daha önemli inan dış görünüş sadece başta işe yarıyor
Sizleri gördükçe az da olsa umut var diyorum iyi ki burada sormuşum umarım siz de istediginiz yerlere gelip sevdiginiz kişilerle beraber olabilirsiniz.