Güncellemeler
+1 yıl
pazarcıyım ben günde 14-16 saat çalışıyorum 7 yaşından belli beraber çalıştık beraber yedik sen benim hayatımda çalıştığım kadar çalışmamışsındır geleceği bok gibi olup depresyona giriyorsun ve burada senden çok daha başarılı olmuş birine laf atmayı hak biliyorsun harbi bravo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne oldu hayatın kademe kademe zorlaşacak ailen, sevdiklerin, çevren herkesin artık senden beklentisi var. Devlet nezdinde hata yapma lüksün artık yok sağlık sigortan da yok. 20lerin başında da geç kalmışlık hissi ben ne olacağım hissi başlıyor gelecek kaygısı, çocuk olmanın ayrıcalığını kaybetme sorumlulukların çok artması ama özgürlüğünde bir kademe artması demek bu kadar
Yedi yaşından belli babamla beri çalışıyorum ve babam bundan dolayı olsa gerek her şeyim ile o ilgileniyor sigortam başlatıldı ehliyetede yazdırdı tek bana ait bir dükkan açmayı düşünüyor geleceğim garantide yani benim adıma pekte bir şey değişmedi galiba
Seni de gerdeğe baban mı sokacak? Bunların olması seni yetişkin mi yapacak?
pazarcıyım ben günde 14-16 saat çalışıyorum 7 yaşından belli beraber çalıştık beraber yedik sen benim hayatımda çalıştığım kadar çalışmamışsındır geleceği bok gibi olup depresyona giriyorsun ve burada senden çok daha başarılı olmuş birine laf atmayı hak biliyorsun harbi bravo
Bana bak çocuk sen ne anlatıyorsun? Neyin başarısı? Babanın elinden tutmasının başarısı mı? Benim söylediğim şeyleri her ortalama insan yaşıyor sen arkanda ailen var diye yaşamıyorsun diye ben deli değilim çalışmalar var bunu destekleyen. Daha başarılıyım dediğin kişi 15 yaşından beri çalışıp annesine ve kardeşlerine kız haliyle baktı. Babam milleti dolandırdı bizi terk edip kaçtı, borçluları parayı bizden istedi biz vermeyince bizi kadın halimizle kelli felli adamlar dövdü 5 gün yoğun bakımda yattım göçebe gibi evde soğuk odalarda yattık taşındık. 15 yaşından beri çalışıyorum online modeller geliştiriyorum o yaştan beri. Türkiye’nin en iyi liselerinden birine gittim kardeşimi ben okuttum anneme ben baktım, üniversiteyi yüzde yüz burs kazanarak İsviçre’de okudum şimdi de Amerika’da yüksek lisans yapıyorum ne arkamda senin gibi baba vardı ne de bir destek hem okuyordum hem köpek gibi çalışıyordum fabrikalarda ellerim kanayana kadar çalışırdım taciz mi edilmedim o kadar erkek arasında dayak mı yemedim ne sen sor ne ben söyleyeyim. Senin hala çocuk olduğun için ve ayrıcalıklı şekilde büyüdüğün için bunu anlamam mümkün değil. Babasının desteğiyle kendine başarılı diyen çocuk benim girdiğim ortamların okulların arka kapısından giremez, konuştuğum insanlar suratına bakmaz. İmkansızlıklar içinde imkan yarattım ben tek başıma ve senden başarılıyım çocuk zırlama baban seni adam etmeye çalıştı diye sen başarılı olmadın ötede ağla
Dediklerinin %90 nı yalan klasik Türk dizilerini anlatmışsın doğruysa harbi çok geçmiş olsun ama dediğim gibi baya Türk dizisi senaryo bu
Ben böyle bir hayat yaşadım ister inan ister inanma kimseye benim yakan borcum yok en dibi de gördüm en tepeyide elhamdülillah şimdi görüyorum. Senin dizi dediğini ben çocukken yaşamaya başladım senin çevrenin ve ailenin ayrıcalıklı olması bizim gibi insanlar olmadığı anlamına gelmiyor. Kafanı babanın koltuk altından çıkar dünyaya bak hazmedememen benim problemim değil Allah bana bu kaderi yazdıysa bu zekayı da verdi yek avantajım oydu.
*yalan
Bir şeyler yazdımda geri sildim pazarda binlerce insanla tanıştım ve dediklerin pen inandırıcı gelmiyor uzatmaya değmez yani hadi iyi günler
Çokta şeyimde çocuğa bak hahahah babasının parasıyla yemedi tabi
Depresyonda ve hayatta başarısız olmuş biri gayet hayattan mutlu birini görünce göttü yandı tabi bilmem babası terk etmişti böyle olmuştu aynen yavrum kendine iyi bak haha
Ben de fabrikada hiç babası kendisini istismar etmiş birini tanımadım demek ki böyle şeyler sadece dizide olur değil mi? Senin mantığın bu. Baban seni o kadar zavallı yapmış ki üç yaşında aşılması gereken egocentrizmi (dünyayı kendi gördüğü gibi kabul etme yanılgısına düşmek) şu yaşında aşamamışsın ana kuzusu seni
Amaaan banane