Bundan 3-4 sene önce saçımda egzama ilk defa çıkmaya başlamıştı ve saçım çok kaşınıyordu ben de kaşıya kaşıya her gün aynanın önünde çok fazla saçımı döktüm yani saçımı baya zedeledim. Hala egzamam var ancak eskisi kadar kaşınmıyor ve eski dökülmem durdu yani şu an normal bir insanınki gibi dökülüyor. Ancak eskiden dökülen bölgemde olan saçlar uzamıyor o şekilde kaldılar. Şu corona bittikten sonra mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum çünkü genç yaşta insanların saçlarının çıkardığını duymuştum. O da olmazsa saç ekimi yaptırcaz artık. Ancak bunlardan başka önerebileceğiniz bir şey var mı söylerseniz sevinirim. Şimdi bu ilk fotoğraftaki sol şakağım gördüğünüz gibi burası gayet normal çünkü burda bir zedelenme olmadı. Ancak 2. fotoğraf sağ şakak bölgem işte zedelenme burda oldu ve o gördüğünüz küçük tüyler ve kıllar uzamıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşar lütfen cevap yazabilir misiniz? Düşünceleriniz, tavsiyeleriniz benim için çok önemli
Bu tip dökülmeler çok normal ki sen sadece o bölgeye odaklandığın için sana dökülüyormuş hissi geliyor, ancak dışarıdan bakan birisi bunu anlamayacaktır bile. Ayrıca maşallah saçların gür, hiç sorun yapma, 30 yaş öncesi pek saç ekimi önerilmiyor, hem senin de zaten hiç ihtiyacın yok, bu şekilde kafaya takmak, egzamadan daha çok zararlıdır.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Ancak saçlarımda zaten şu an dökülme yoktur 3-4 yıl önce büyük bir dökülme yaşadım o bölgede ve böyle kaldı. Sol şakak ile sağ şakakı karşılaştırınca büyük bir fark var. Saçıma fön çekince ya da havaya kaldırınca o açılmış olan bölgem belli oluyor. Berberler bile direkt farkediyorlar. 30 yaş öncesi önerilmiyor çünkü saçın daha da dökülüp iyice oturması tavsiye ediliyor ancak 30 yaşına kadar böyle bekleyip 30 dan sonra yapacaksam ne anlamı var. Gençlik yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum. Hem 18 yaşında yaptıran bir çok kişi var benim gibi emin ol. Ancak sormak istediğim belki ekimden başka bir şeyler yapılabilir mi? Bildiğin bir şey var mı bu bölgeyi güçlendirmek için uzaması için vs?
Sen hangi ürüne bakarsan bak o tür yorumlar yazacaktır. Çünkü her ürün kişiye özeldir yani başkasına fayda sağlamaz ancak sana sağlar, denemeden bilemezsin bu işler deneme yanılma yoluyla olur.
Öncelikle saçma sapan ürünlere kesinlikle para verme para tuzagı çunkü hiçbir işe yaramaz sana tavsiyem makineyle en kısa şekilde yani 1 numaraya vur sonra saçını badem yağı veya benzeri yağlarla destekleyerek uzat işe yarıyacaktır.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama bire vuramam yani bir kere vurmuştum hiç hoşuma gitmemişti. Badem yağına bakıcam. Başka önerdiğin bir şey var mı? Loreal Serioxly Denser Hair diye bir tonik var çok beğenilmiş sence o nasıl?
Korkma. Bazı kişilerin şakakları genetik olarak dökülür. Kelliğin belirtisi denemez pek. Emre Karayel'inde şakakları açık senin gibi.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim ki doğal bir süreç olarak dökülmedi. Ben kendim saçıma aşırı zarar verdim bilmeyerek çok fazla uğraştım çok dökülmeler oldu ve bu şekilde kaldı. Şu an dökülme yok. Ancak dökülen bölge de saçlar uzamıyor. Minoxil kullanıyorum pek bir işe yaramadı. Mezoterapi yaptırıcam ilerde.
En İyi Cevaplar