Merhabalar Sorunu görünce hemen geldim :) saç bakım yağlarını çok seven biri olarak saçların ihtiyacı olan nemi bakım yağları ile sağlayabiliriz 🥰
Saç yağları faydalı mı?
Tabiki de doğru soruna doğru bakım yağı ile saç bakım yağları faydalıdır. Saçların ihtiyacını göre bir reçete uygularsak eğer saçlarımıza olan faydalarını göreceğiz. İçersinde bulanan vitaminler ve her bakım yağının bir özelliği ile gereken bakımı saç bakım yağlarından sağlayabiliriz.
Mutlaka kullanılması gereken yağlar
Hindistan Cevizi yağı ile saçlarınızı besleyip yumuşacık olmasını sağlayabilirsiniz.
Jobobo yağı ile saçları neme doyurup elektirlenmeyi önleyebilirsiniz
Çörek otu yağı ile saç diplerini besleyip daha hızlı saçlarınızı uzamasını sağlayabilirsiniz.
Zeytin yağı ile kurumuş saçlarınızı yumuşatır, kolay taranmasını sağlar ve günden güne güçlü saçlar olmasını sağlayabilirsiniz.
Argan yağı ile yine saçlarınızı güçlendirip daha hızlı uzamasını sağlayıp dökülmeyi , kırılmaya engel olabilirsiniz.
Bir kaç bakım yağından bahsetmek istedim ama şimdi benim en sevdiğim saç bakım yağına sıra geldi 🥰🥰
Elidor by Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Saç Bakım Yağı
🥰🥰 Evet bu mucizevi yağı neden sona ayırdığımı okuyunca anlayacaksın. Kendim de kullandığım için size mutlaka önermek istedim :) Kuru mat yıpranmış saçlarıma adete Hızır gibi yetişti ışıl ışıl dolgun mis kokulu saçlarım oldu neden mi? Çünkü ;
C vitamini deposu böylelikle saçlarım gereken vitamine duyuyor ve güçlü hale geliyor.
İçerisinde bulunan Nar çekirdeği yağı sayesinde saçlarımı derinlemesine besledi neme doyurdu.
Sönük olan saçlarımı daha hacimli ve dolgun görünmesini sağladı.
Saca nemi eşit oranda veriyor bu sayede ağırlık hissi oluşmuyor saç da
İçerisinde bulunan koku incileri sayesinde gün boyunca misler gibi kokuyor saçlarım 🥰🥰🥰
Bu özelliklerde olan bir yağdan zarar gelir mi bir daha düşün :) Ben Elidor By Elvin Levinler bakım setinin diğer ürünlerini de kullanıyorum. Fakat en iyi saç bakım yağını arayanlar için ayrıca önermek istedim ♥
Ben direkt şampuanın içine cam terebentin yağı döküyorum bu sayede güçlenip üzüyor biraz Argan yağı biraz da kayısı yağı ekliyorum başka bir şey kullanmama gerek kalmıyor saçlarım hep parlak ve yumuşak
Bende inanılmaz bir saç dökülmesi var. Şampuanlardan pek fayda görmüyorum , bir iki aydır hindistan cevizi yağı kullanıyorum. bir değişim görmedim. Bıttım sabunu kullanıyorum bir kaç aydır , oda kepeği önlüyor baya , ama oda dökülmeye fayda vermiyor. en sonunda sadece saç dökülmesi için ilaç falan denicem artık.
Saçlarım uzun kullanmıyorum zararlı bence saç köklerini saç diplerini öldürür kimyasal pakete girmiş hiçbirşeyi kullanma bebek şampuanı yap kendine kadın doğum hapı ile dalini karıştır saçına uygula bide sarımsak ve yumurta sarısı okey bys
Değişiyor ama ben şu an 2 dusta bir pantene argan yağı kullanıyorum ve saçımın elektriklenmesini engelliyor Durulama gerektirmiyor duş sonrası için Kokusu da gayet güzel Onun dışında hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve kesinlikle işe yaradığını söylebilirim Sadece birkaç saat bekletip yıkadıktan sonra bile saçlarıma can geliyor ve parlıyor Onun dışında 24 bitkili bir yağ var O da hindistan cevizi yağı kadar olmasa da nispeten güzel Son olarak defne yağı kullanıyorum saç dökülmesi için ama faydasını görmedim