AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
Kıvırcık saç çok tatlı duruyor. Düz saçı olan kıvırcık ister kıvırcık olanın da düz ister😄😄
😊Evet kıvırcık saç çok tatlı ve çekici. Düz saçda fena değil 😉 uzun olsuna rengi şekli farketmez 😊
Curly hair method uyguluyorum saçıma. Başka iyi gelen hiçbir şey olmadı.
😊 Saçların çok güzel görünüyor 😉
Dolgunlaştırıcı kullanın iyi gelir ama ağır hissedebilirsiniz
Malesef hep fön ve bir gün saçlarımdan olacağım diye korkuyorum
Benim hep saçlarım döküldüğü için pek kasmıyorum, kesip geçiyorum :)
cut.
kıvırcık ve bukleli saçlar ya en sevdiğim koruma altına alınmalı
hayır ondan denemedim elidor kıvırcık saçlar için saç kremini kullandım
Benimm kıvırcık saçımdan eser kalmadı :D kat kat kese kese dalgalıya döndüü..
Bende istiyorum kıvırcak saç benım saçlar ne düz ne dalgalı şekılsız yanı
Abi kıvırcık dedinmi aklıma beyaz show daki adam geliyo
Abi beni boyle insanlar nerden buluyo ya email bile atıyorlar arkadaş
Saçlarım kıvırcık değil ama gerçekten çok tatlı oluyolar gidip sıktırasım geliyo yanaklarını
Kesinlikle elidor belirgin bukleler kullanıyorum ve gerçekten çok memunum 🍀😚
Düz sacliyim ve kıvırcık şekil vermek cok zor oluyor
Elidor belirgin bukleler yıllardır kullanıyorum saçımı yıpratmayan tek ürün
Elektriklenip kabarmaması için bağlıyorum önce sonra bakım yapıp havalandırıyorum
benim bır türlü kıvırcık olmuyor :( hep kısa ve uzun yardım edın
Kivircik saclarim olsaydi elbet biseyler yapardim bende😄
Kıvırcık saçım yok ama desteklemeye geldim
Kıvırcık saçları çok seviyorum ama maalesef benim yok kıymetini bilin
Kıvırcık şarkılar zaten hayata bir sıfır önde başlıyor.
Keşke kıvırcık yapsa, o zaman işe yarardı fakat saçlarım düz😂
Cidden işe yarıyor mu yoksa fıs mı kullanan bana yazsın lütfenn
Eskiden hep kivircik saclarim vardi uzatip kivircik yapicam insallah
Kıvırcık saç çok güzell duruyor :)
Genelde örüp açıyorum 😂
Bende o saçları nasıl yikiyolar onu merak ediyorum benim düz uzun bunu bile yıkayıp durulamak zor
Özellikle saçlarının uç kısmı bukleli olan saçlar kadına yakışıyor.
Her ne kadar düz bir saç yapısına sahip olsamda, önereceğim bir ürün.
O kremin turuncudundan kullanıyorum kokusu harika yumuşacık yapıyor saçlarımı 🌸🌸
Bir kadının en büyük aksesuarıdır saçları kıvırcık saç da ayrı bir güzellik katıyor kadınlara
kıvırcık saclar güzel oluyor ama ben kıvırcık değilim
Saçlarım kıvırcık olsun die perma yaptırmıştım. merinos koyunu gibi olmuştum.🤣
Elidor’un belirgin bukleler kremini kullanıyorum. Elektriklenmeyi alıyor
Bu sıcakta bukle umrumda değil havada topuz yapıyorum.
Kıvırcık saçların bakımı gerçekten özel bakım gerektiriyor
Gayet kolay halledebiliyorum çokta büyütmemek lazım.
Hem örüyorum hemde maşa yapıyorum ikiside harika bukleler için çok iyi
Nedendir bilmiyorum ama kıvırcık saçlı kızlar hep güzel oluyor
Valla ben Hindistan cevizini elime döküyorum azcık saçımın heryerine sürüyorum canlı ve kabarmasını önlüyor bukle içinde elidorun yeşil bukle özel kremini kullanıyorum kıvır kıvır oluyor ama benim kendi halide kıvırcık
Saçlarım yaşken saç kremi ile tarıyorum sonra saç maskesi yapıyorum , Saçları duruladıktan sonra keratin bakım kremi sürüyorum ve en son köpük kullanıyorum bu kadar yoksa çok zor oluyor...
Ben hiç bisey yapmıyorum yaa zaten kapalı olduğum için saçlarım fön ısısına toza falan hiç maruz kalmıyor ve hep canlı kalıyor ama bir ara pantenin belirgin bukleler biseyi vardı onu kullandım çok iyidi
Bende kıvırcık saçlıyım banyodan önce hindistan cevizi yağı ile masaj yaparak 40 dakika beklettikten sonra yıkıyorum ben keratin şampuanı kullanıyorum onun bakım yağı ve kremi var onu kullanıyorum kapalıyım ama saçlarım gayet hacimini koruyor
Tabi ki elidor belirgin bukleler! İflah olmaz kabarık yumuşak olduğu için bukleleri belirsiz bir saçım var. Birçok ürün denedim ama etkilerinden memnun kalmadım kaldıklarım da yıprattı ama Elidor sayesinde göz alıcı buklelere sahip oldum.
Düğünde nasıl bir saç yaptırabilirim bu kıvırlarla çok yoruldum düşünmekten...
Zaten dalgalı özel bir ürün kullanmıyorum ama elidorun sarı ve ruruncu seri saç kremi ve sampuanını severek kullanıyorum
İyi secim
Ben duştan sonra saçlarımı havluyla kurulurken sıkıp bırakıyorum. Kurutma makinesiyle kurularsam şekillenmiyor. Rn iyisi önce havluyla ıslaklığını almak. Sonrasında bir müddet taramıyorum. 10 dakika sonra nemliyken tarıyorum.
Eğer kıvırcık saçlı olsaydım kesinlijle duşta ve dustan sonra krem kullanirdim aksi taktirde kabarıyor ve bakimsiz bir görüntü oluyor. Çok yakın bir arkadaşım kıvırcık sacliydi, kol çantasında bile saç kremi taşıyordu.
saçların dalgalı eğer uzarsa dalgalar ortya çıkıyor
onun dışında herhangi bir işlem yapmıyorum
Kıvırcık saçlı kızlar hayata bir sıfır önde başlar net
Kıvırcık saçlı güzel kadınlar, iyi ki varlar
Ne denesem kabarıklığı atamadım badem yağı sürüp çıkıyorum yaş gibi duruyo güzel oluyor
Saçım Kıvırcık değil kıvırcık saçlı olanlara hayret ediyorum bakımı yıkaması nasıl oluyor diye
Ben kullanıyordum başta memnundum ama sonra saçım yağlı gibiymiş durmaya başladı
Ben pek aykırı sayılmam ama saçımı maviye boyamayı düşünüyorum 😀
Kıvırcık saç sevmiyorum saçlarımda düz.
Loki olanlar düşünsün tüm bunları
kıvırcık saçı yöneymek çok zordur duşta bakım kremini kullanıyprum çıkınca bu kremi ve sonra saç jölesi ile sabitliyorum hoşunuza giden sabit tutan köpük markasj varsa yazabilir misiniz ❤
Elidorun belirgin bukle olan yeşil bir kremi var ya o ya da pantenin birşeyi var ıslakken ikisinden birini sürüyorum tarıyorum hafifte sertleştirmeyen jöle sürüyorum👌
Bazen kıvırcık saçları açması zor oluyor makina bile fayda etmiyor aslında güzel bakım kremleri şampuanları olabilir ama kıvırcık saçların bakımı zor diyebilirim
Sacım kıvırcık degil mutluyum istediğimde köpüklüyorum
En sevdiğim bayana yakışan dalgalı saçlar editörün bukleli saçlar için olan keminden kullanıyorum köpükler da ise yarıyor taft in özellikle mükemmel kokuyor
Saçlarımı sadece duşta tarıyorum. Çıkınca %100 pamuk bir havluya sarıp bekliyorum daha sonra elidor belirgin buklelerle saçlarımı yukarıya doğru avucumla yediriyorum. Kuruttuktan sonra hazırrr.