AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
Kıvırcık saçlıyım :) Saçlarım için kullandığım iki ürün var. Biri gratisten aldığım BeeBeauty Saç Köpüğü öteki ise enn sevdiğim kıvırcık saçlar için olan elidor saç kremi.
durulanmayan saç kremini banyodan sonra ıslak saça sürerim sonra ıslakken örerim ertesi sabah kıvırcık oluyor bir sonfaki banyoya kadar kıvırcık kalıyor örme şekli kalın ama
Harika görünüyor ❤️ Ben de deneyeceğim en yakın zamanda 🌺
Güzel bir paylaşım olmuş.
Zaten Elidor kullanıyorum ve çok memnunum
kıvırcık değilim ama uyandığımda saçım bilmediğim şekilde çok dağınık oluyor aşırı hemde
Her kıza değil ama yakışana gerçekten çok yakışıyor
Güzelliğim allah vergisi şekerim birşey yapmıyorum yaptığım tek şek yıkanıp çıkmak ve elidor yeşil 7/24 kullanmak sonuç harika oluyorm
Bence kivircik sac yapmak icin banyodan sonra islak saca diger elimizle hacim verebiliriz sıkma yoluyla
benim saçlarım kıvırcık başa çıkmakta zorlanıyorum bazrn ama kıvırcık saçlar mükemmeldir😍
Soğuk suyla duş almaya her zaman özen gösteririm.
Asla ama asla sıcak suyla yikamam
saçlarım hep kısa, kıvırcık olduklarını gören yok :)
benim saçlar doğal dultan sonra herhangi bir upraşım yok saçımı az bir kuruturum sonra da şekillenmesini beklerim :D
Bayılıyorum kıvırcık saça ya ben de perma yaptırmak iatiyorum kızlar öneriniz nedir yaptırınca güzel oluyor mu 😊🌹
Bence kıvırcık saçlı kızların enerjileri bı başka oluyor ve ben onları daha doğal buluyorum en azından yapay değiller saclari
Elidoru kullanıyorummm ayrıca mükemmel kokuyor bayılıyorum herkes saçlarımı övüyor ve doğal bir görünüm veriyorr iyi ki keşfetmişim💜💜
Bende kıvırcık sacliyim ve kakulum var bundan nefret ediyorum kakulum saçım kıvırcık diye hep yukarı kalkıyor bu yüzden saçım kötü görünüyor
Saçlarınız ıslakken urban care in güçlü tutuş köpüğünü sürüyorsunuz sonra da difüzörle kuruttunuz mu tamamdır denendi onaylandı 👍👍👍
Saçlarım zaten öylede kıvırcok saç pek güzel değil niye bu kadar istiyorsunuz kece gibi taranmıyo resmen
Birşey sormak istiyorum, hacimli olmayan kıvırcık saç mi var yaaaa, ben hiç denk gelmedim galiba 😅😅😅
Sadece ıslatıyorum... Kıvırcık olmanın en güzel yani suyla şekillenmesidir net yani...
Düzler siz sulayınca neler oluyor peki?
Aahhh kıvırcık saçlı olmak vardı benim saçlarım dalgalı ama hep kıvırcık saçlarım olsun diye uğraşıp duruyorum sürekli 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kıvırcıklar artık popüler dağınık duruyo yine seviliyor
zorlanıyorsanız keratin felan çok şey yapmamak gerekiyor
buna ulaşmak için bişey yapmana gerek yok zaten yaparsan ulaşamazsın kendi halinde doğal olarak daha sağlam ve güçlü olur
Suyla ıslatıp kabarıklığını alırım ve daha sonra elidor belirgin bukleleri kullanırım veee mükemmeelll ❤
saçlarım kıvır kıvırdı. hiç sevmezdim. bir sene boyunca düzleştirdim sonunda dalgalı bir hal aldı ama hala kabarıyor. özel bakım istiyor.
Kız arkadaşım da kıvırcık ve elidor krem kullanıyor. Cidden onda işe yaradı. Bu sorunu yaşayanlar bir denesin derim.
Duş sonrası hindistan cevizi yağı ile saçlarımı tarayıp örüyorum. Yağ emiliyor çok dokusu hafif. Akşam açıyorum saçlar kıvır kıvır 😁
hep kıvırcık saçım olsun istemiştim ama olmuyo saçlarımı üç gün örülü bırakıyorum açınca anca 1 saat dayaynıyor ya
Kıvırcık saçın bakımı cidden çok zor.
Ben yeni şampuan arayışındayım. Saçlarımı yıkadıktan sonra fön makinesi kullanmadıysam elektriklenmiyor.
Kıvırcık saçlar güzel ve çekici olduğu kadar zahmetli de. Ancak Elidor bu zahmeti ortadan kaldırıyor🌸
Saçlarım dalgalı. Bazı arkadaşlarım saçlarını çok güzel kıvırcık yapıyorlar, onlardan öğrenirsem ben de deneyebilirim
Duştan sonra taramayip kendi haline bırakınca iki fıs saç spreyi harika oluyor 🤩
Kıvırcık olanlar düzleştirmek, düz olanlar kıvırcık yapmak istiyor genelde.
Duştan sonra belli markaların ürünlerini kullanarak saçlarıma şekil veriyorum.
Kıvorcık saclılar cok tatlı sevgılım olsun ısterdım
Kıvırcık saçlı değilim ama çok işime yaradı teşekkürler
Aldım deniyorum kıvır kıvır yapıyor saçlarımı çok güzelll😍😍
Elidor hem kaliteli hemde uygun fiyatlı zaten herkez kullanabilir
Kuzenim elidor ve belirgin bukleler icin sac kremi, bir de kivircik saclar icin vigo kullaniyor.
Maalesef kıvırcık saçlı değilim ama deneyebilirim galiba
Hic bisey yapmiyorum sacim boyle hatta keratin yaptiracam dumduz saci cok seviyorum
Peki elidorun bu bakim kremi saçı normalinden fazla döküyo mu?
Kıvırcık değilde çok dalgalı ve çok çabuk kabarıyo o yüzden fazla uzatamıyorum sevmiyorum
Saçlarım dalgalı kıvırcık olsa düşünürdüm 🤗
Köpük ya da şekillendirici krem kullanıyorum çok güzel oluyor dalgalı saçları seviyorum 😊😊
MESela benimde kıvırcık saçlarım var ben genellikle nemlendirici kullanıyorum
Ben de kıvırcık saçı çok beğeniyorum perma yaptırmayı düşünüyorum🌸 harika 🌸
Bir kıvırcık manitam olmadı. Kızlarda en çok hoşuma giden saç
Arkadaşlar hindistan cevizi yağı kullanıyorum saçlarım kıvırcık kabarmıyo ve hoş bir görünüm alıyo
Hic bisey zaten duz sacim ama kivircklar genelde jole sprey vs kullaniyor
Sik sik dus alip sacimi duzenli tariyorum bakimini yapiyoru
Yağlı vücut kremiyle nemlendiriyorum ben saçımı sonra fön kullanıyorum
Aa bende kullanmak istiyorum saçlarım kıvırcık saçı nasl yapıuor güzelse alaym
Saçım kıvırcık değil ama kıvırcık olsaydı yapardım bir şey ler
Kıvırcık değilim ama bana kıvırcık saçlılar çok sevimli görünüyor. Bakımı da zor tabii
Bakım yağim ve drgisik degisik yaglarim hic eksik olmaz
Bir de kuru şampuanlar var, hacim için kullanılabilirler.
Her yöntemi denedim ama asla saçlarım kıvırcık olmuyo 0
faydalı bir parlasim emeği geçen herkese teşekkürler