Arkadaşlar saçlarım çok elektriklenip kabarıyor ne yapmalıyım? Özellikle sıcak havalarda düzleştirdiğim saçlarım çok elektriklenip kabarıyor. Ne yapmalıyım? Hangi spreyi kullanmalıyım? Lütfen bana bir sprey önerir misiniz?Elektriklenen ve kabaran saçlar için öneriler
Elektriklenen ve kabaran saçım için hangi spreyi kullanmalıyım?
Yapılacak en iyi şey, bu saç tipleri için uygun şampuanları, saç kremlerini ve diğer saç bakım ürünlerini kullanmaktır. Eğer kullanmıyorsan Elidor serum bakım kremlerini deneyebilir, daha kontrollü ve yumuşak saçlara sahip olabilirsin.
Ayrıca Elidor sıvı saç spreylerinden gün içinde ihtiyaç duydukça faydalanabilirsin. 🥰
Schwarzkoph beology sac spreyi (koyu mavi kutulu olan) bir de ashley joy sac spreyi. ikisi de guzel nemlendirip parlaklastiriyo bir de kabariklik tamamen gidiyor. Aksamdan dus alip sonra spreyleri kullandiginda sabaha sacini duzlestiriciye fone gerek kalmadan kendi haliyle cok guzel kullanabiliyosun. bir de ikisinin de kokusu cok guzel🙏
Kabarık ve elektriklenen saçlar her kadının rahatsız olduğu bir görüntüdür. :)
Saçlar neden elektriklenir?
Kuruyan ve nemsiz kalan saçlar, ihtiyacı olan nemi havadan çeker. Seneler içinde boyanan, yıpranan saçlar zamanla cansızlaşarak elektriklenebilir. Hava durumu, mevsim geçişleri gibi faktörler saç elektriklenmelerine neden olabilir. Yanlış şampuan tercihi, bakım kremi kullanmama, gün aşırı düzleştirici, maşa gibi saç şekillendiricilerle yapılan işlemler saçların elektriklenmesine yol açabilir.
Elektriklenen saçlarla baş etmenin yolları nelerdir?
Saçlarını tararken plastik taraklar yerine ahşap taraklar kullanmalısın. Özellikle ince telli saçlara sahipsen geniş tarakları tercih edebilirsin. Saçlarını sıcak su yerine ılık su ile yıkamayı tercih etmelisin. Ilık su, saçların daha az elektriklenmesine yardımcı olur. Saçlarının ihtiyacına göre doğru saç bakım kremini seçerek saçlarının elektriklenmesini azaltabilirsin.
Elektriklenen saçlar için en doğru şekillendirici bakım kremi hangisi?
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi formülünde bulunan Argan Yağı ve bal ile saçlarına hem ipeksi bir yumuşaklık verir, hem de pürüzsüz ve ışıl ışıl parlayan saçlara kavuşmanı sağlar. Ayrıca kokusu muhteşem! 😍 Tıpkı benim gibi elektriklenen ve kabarık saçlara sahip biri için harika bir kurtarıcı oldu. Şiddetle denemeni tavsiye ederim. ❤️
Elektriklenen saçlar, birçoğumuzun kabusu. Ben saç spreyi kullanmanı önermiyorum. Sana vereceğim tavsiyeleri adım adım uygularsan, bu tarz problemler yaşamayacaksın.
🎀İlk önce genelde elektriklenme ve kabarma kuru saç tiplerinde görülür. Eğer saç tipiniz kuru ise, elektriklenmeye karşı saç kremi kullanabilirsiniz.
🎀Saçlarınızı her gün yıkamayın. Gün aşırı yıkamak doğru olanıdır.
🎀Düzleştirici kullanıyorsanız, saçlarınızı maksimun sıcaklıkta bir kere düzleştirin. Tekrar tekrar düzleştiriciyi saçınıza temas ettirmeyin. Ama muhakkak düzleştirmeden önce, koruyucu bir ürün sürmeyi unutmayın.
🎀Yıkamadan önce muhakkak saçlarınızı kökten uca doğru tarayın. Banyo sonrasında elektiriklenme olmayacaktır.
🎀metal, plastik taraklar kullanmayın. doğal kıllı tarak kullanmanızı öneririm..
nuxe nemlendirici saç yağı spreyi var bundan kullanabilirsin bir de duştan çıktığın zamaan saçını kurulama daha fazla elektiriklenir bırak kendi halinde kurusun
Elidor Ne Diyor