Çok sık dalgalı saçı olupta ayrıca çok kabaran arkadaşlar saçınızın kabarmasını nasıl önlüyorsunuz. Çok ürün denedim hiçbir işe yaramıyor. Hayrına bu konuda iyi ürün keşfeden varsa önersin. Neler kullanıyorsunuz şampuan banyo sonrası kremler yatıştıran düz durmasını sağlayan ürün vb.Kabarık Saçlar için Hangi Şampuan Kullanılmalıdır?
Kabarık Saçlar için Hangi Şampuan Kullanılmalıdır?
Saç kabarması kadınlar için oldukça rahatsız edici bir durumdur. Saçı taramayı, saça şekil vermeyi oldukça zorlaştırır. Saçın kabarması genellikle nemini kaybetmesinden kaynaklı bir durumdur. Kabarık saçlar genellikle hasar görmüş saçlardır. Bunu engellemek için ise saç kabarmasını önleyen ürünler tercih edilmelidir. Kuru ve kabaran saçlar için şampuanlar, nemini kaybetmiş saça nemini geri kazandırarak kabarmasını önlemeye yardımcı olurlar.
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı, ilk kullanımdan itibaren yıpranan saçların onarılmasına yardımcı olur. Saçı nemlendirici yapısı sayesinde kuru saçlara nem kazandırır. Böylece saç kabarmalarının önüne geçer.
Gliss Magnificent Strength Şampuan
Gliss Magnificent Strength Şampuan, zayıf ve çabuk kırılan saçların güçlenmesine yardımcı olur. Güçlenen saçlar kırılmaya karşı direnç geliştirerek daha dayanıklı hale gelir. Daha sağlıklı hale gelen saçlarınızın kabarmasını engellemiş olur.
Insight Kabaran Saçlar İçin Nemlendirici Şampuan
Insight Kabaran Saçlar İçin Nemlendirici Şampuan, yüksek derece nemlendirme özelliği sayesinde kabaran ve elektriklenen saçlara savaş açar. Saçların yatışmasını sağlayarak kabarmayı önler. İçerdiği yağlar ile saçı nemlendirerek parlaklık kazanmasına yardımcı olur.
Organix Kukui Oil Şampuan
Organix Kukui Oil Şampuan, sülfatsız yapısıyla saç derisindeki önemli yağları koruyarak nemini tutmasına yardımcı olur. Saça nem kazandırarak parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.
Urban Care Twisted Curls Hibiscus & Shea Butter Saç Bakım Şampuanı; kuru, kabaran ve elektriklenen dalgalı ve kıvırcık saçlar için geliştirilen formülü ile saçın doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı olarak saçın kabarmasını ve elektriklenmesini engeller.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balım aktarlarda keratin diye bir ürün var 20lira felan çok kıvırcık kuru saçları olan ben tavsiye ediyorum ve tuzsuz şampuan kullan 10lira gibi bir fiyatı var gratisten alabilirsin
Keratin yuklemesimi bı onu yaptirmadim eğer oysa. Ama keratin içeren pahalı ürünler çok kullandım saclarim doğal boya yok aslında çok sağlıklı tek derdim çok fazla kabariyot aslan yelesi gibi.