Evde düz saç nasıl yapılır?
Saçım kabarık kıvırcık evde saçımı jilet gibi nasıl düzleştirebilirim çok denedim de yapamıyorum taktik verir misiniz? 💜

Selamlar,
Dyson Airwrap sayesinde dümdüz ve istediğin saç stiline kavuşmanız mümkün. Sizleri Dyson Airwrap hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Dyson pürüzsüzleştirici fırça
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Dyson, Farklı Saç BaşlıklarıSaçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
Akıllı Isı Kontrolü
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Benim kıvırcık değil işe yarar mı bilmiyorum ama ben saçımın düm düz düzleştirmiş gibi durması için saçımı kurularken tarıyorum kuruladıktan sonra tekrar tarıyorum hiç kabarmıyor dümdüz oluyor
Cevap
632Cevap
www.google.com.tr/search kıvırcık iken..
www.google.com.tr/search düz iken sen..
İzmirliye benzeyip benzemediğini bilmiyorum ama bildiklerimi söyleyeyim. Saç rengin olmuş ve yakismis. Kaşların degisik, dikkat çekici ve hoş. Bir de sormamissin ama yine de dile getirmeden edemedim. Kaslarin gözlerini işaret ediyor hemen ve gerçekten güzeller. Hoş hatunsun vesselam !
Sizi ekranlardan severek takip ediyoruz öncelikle bunu söylemek istedim, sorunuza gelecek olursak Saçlarım kıvırcık ama kıvır kıvır değil - küçükken öyleydi - saçıma fön çekmeyi severim cimri bir arkadaşımın saçını kuaföre kestirmek istememesi üzere saç kesiminde de tecrübe sahibi biriyim taliplerimi bekliyorum
Şöyle saygıyla bir bakmak gerekir ve üslubunda yorum yapmak gerekirse kıvırcık halin çok daha hoş ve narin duruyor düzü seviyorum dersen gitmemiş değil oda yakismis ama tatlılık konusunda kıvırcık daha ideal duruyor allah gönlüne güzelliği ne göre versin :)
bende öyleydim saçlarım seninkinden daha kıvırcık kabarık , ben hep düzleştirirdim kendi saçımın kıvırcık olduğunu unutmuştum artık arkadaslarımın sayesinde şimdi düzleştirici fön furmuyorum saçlarıma :)
yami diyeceğim su, doğal herzaman güzeldir ve kıvırcık saç özeldir. bir insanda tatlılık yansıtır.
bence kıvırcık saçlarını kullanmalısın. aksi taktirde yıpranırsa özlersin :)
Kıvırcık sac zor ya aslında bakım falan tarama dan sıkıntı yok uzanlmıyor 😂😂😂
Uzamiyo
kıvırcık saç bakım gerektirir benimde uzamıyordu şimdi kalçamda neredeyse sürekli saç derine masaj yap ve duş çıkışı ör.
Özel kullandığın bir şeyler var mi
yılan yağı ve hint yağınıda kullandım ama masaj ve örgünün faydası daha fazla
Saç renginiz güzel, gözleriniz ve kaşlarınız güzel. Çok hoş, güzel bir bayansınız. Kesinlikle İzmirlisiniz. Güzelliğinizi için size çok sevdiğim şair Cahit Külebi"nin Şiiri ile taçlandırmak isterim.
Savaştepe köprüsünden geçen tirenler
Sel olur İzmir'e akar
İzmir'in denizi kız, kızı deniz
Sokakları hem kız hem deniz kokar
Bakıyorum da ikisi de yakışmış. Madem moralin bozuk ben biraz iltifat edeyim sana. Ama söyleyeceklerimin samimiliğine gölge düşürmesin :)
Öncelikle çok duru bir güzelliğin var ve gözlerin muhteşem.
2. fotodan gördüğüm kadarıyla da çok hoş bir fiziğin var.
Sorudan biraz koptum ama kusura bakma söylemezsem çatlardım :))
Bak Tatlım Sen Zaten Her Şekilde Güzelsin O Olayda Sorun Yokta.
Umarım Saçların Gerçekte Kıvırcıktır, Ben Kıvırcık Saçlı Kız Severim.
Huyum Kurusun Ben Böyleyim...
Ama Sen Her Şekilde Güzelsin.
Tabi Bana Sorarsan Kıvircik :)
Doğal bir güzelliğin var ama tadını kaçırmadan hafif dokunuşlarla kaşlarına şekil verebilirsen güzel olur.
Saçlarına gelince altınkahve ile komple boyayıp hafif kabarık halde yaparsan çok çok güzel olursun. Ombre yaptırma saçlarına ;-)
Valla yanlis. anlama. escinsel. falan. diilimde. ilk. defa. hemcinsimden. birini. beyendim. surda cok. guzelsin canim. ya. masallah allah. nazarlardan. korusun ayrica iki. turlu sacta yakismis. hem kivircik. hem. duz. ama. kendi. kisisel. tercihim. kivircik. oldugu icin. ben. olsam. daha. cok kivircik. tercih ederdim
Çok güzelsin canım. Amma ve lakin:
1. Saçlarını doğal rengine bırak
2. Kaşlarını düz yap
3. Renkli gözleri ön plana çıkara bilecek göz makiyajını öğren. ( Bence doğal halin de çok güzel.
En son yüzüne ayrı, vücuduna ayrıca bayıldım
kıvırcık. saçlarına yazık etme düzleştirip ya da bir kere değişiklik olsun diye düzleştirebilrisin ama kesinlikle kıvırcık halin bin basar. Zaten düz halide pek düz değil :D
kıvırcık saç modeli çok hoş , güzel ve size daha sempatik hava veriyor
düz saç ise asil ve de zarif. sizde daha çok düz saçınız olmasını çok beğendim
rica ederim :)
kıvırcık değil de dalgalı diyelim sana çok iyi gitmiş ve çok daha havalı duruyor
ayrıca düz saç da çirkin değil değil sadece dalgalı daha iyi oturuyor yüzüne
1. resımdeki gibi düz kalsın bence, yanlş anlama ama kıvırcık olunca biraz fazla kabarıyo ve o güzel yuzun gizleniyo sanki :/
Bu arada çok tatlı ve güzel bir bayansın, fizik olarakta gayet güzelsın, dudakalrın ve o renkli gözlerne bayıldım :) Allah nazarlardan saklasın ;)
Saol
sende sağol ki, böyle bir güzelliği görme sansını bana verdiğin için, tabi sadece bana değil ama olsun :) Yaş kaç nerelisn acaba?
Tipik bir İzmir kızı kendine has güzelliği ile.. O güzel gözlerin var iken kaşlarının şekli hiç de dikkat çekmiyor bile.. Mutlu ol her şeyinle güzelsin..
bence saçının rengini aç biraz. veya saçlarına dalga, kat falan yaptır. iki modelde iyi sayılabilir ama koyu saç rengi çok boğmuş suratını. kuaför değilim ama güzellikten anlarım az çok. :)
Düm düz yaa :( Maşa yapsan tutmuyor, saçlar hacimsiz duruyor. Bazen keşke dalgalı veya kıvırcık olsa diyorum
Valla hic oyle deme o kadar zor kii
Düz saçlılar kıvırcık saç ister, kıvırcıklar ise düz saç :D bu her zaman böyledir :D ama kıvırcık saçlı olmak bir ayrıcalık gibi geliyor bana :D daha çekici sanki
Eh yapinca evet shsh ama yapana kadar oluyo insan hele birde kopugun bitmisse dhdh
Düz saçlarda da durum kötü işte :D sanki kafana yapışmış gibi duruyor bazen :D
Biz hicbiseyden memmun olmayiz ya sbsb
Bencede :D:D:D
Yüzün uzun bir tipe sahip olduğu için düz olunca daha uzun gösteriyor. Kıvırcıkken daha iyi bence :)
ikisi de ayrı güzel , kıyafete göre tercih et , düğüne derneğe düz çarşıya pazara gezmelere tozmalara kıvırcık
O sağ alt resimde dudağı büzmüşün ya küreği ağzına yapıştırasım geldi...
Duru bir güzelliğin var hepicii yakışmış takıl kafana göre.
Suratın ne kadar pudralı çıkmış. Biraz foto ayarlarını normale getir. Suratına bakmaktan saçlarına bakamadım. Gözlerinin feri bile gitmiş.
yer yer kıvırcık, diplere doğru düz ve hafif hava esintisi yanlar dalgalı. Ara ara yüksek hava basıncından dolu şiddeyli karşılıklı ve genelde dalgalanmalar meydana gelebiliyor.
Masallahhh anlatim superr
Teşşşkürler :)
E. İ. G. için ayrıca arigatoo...
Rica ederim
Kısa kestirmiştim saçımı acayip kıvırcık oluyordu o zamanlar şimdi orta boylarda falan dalgalı oluyor ama ben düz kullanıyorum
Çok güzelsin, ben benzettim ama kasların bir tık kavisli olsa daha da guzellesirsin, çok düz buldum. Bahtin yüzünden güzel olsun insAllah :)
Ruslara benziyorsun, sarışın ve renkli gözlerden hoşlanmamama yani saçlarının rengi ten renginle uyumlu olmuş işte
Çok güzel bir kızsın. :) kizma ama kuaforde kaslarini duzellttir duz ve cok uzun. O zaman fistik gibi bir kiz olucaksin eminim bundan kaslarin icin uzulme herseyin bir caresi vardir ölüm hariç. Eminim cok iyi olucak kaslarin
birini seçsem diğerine hakaret olur ikisininde yakıştığını düşünüyorum ikisine kullanabilirsin kombinine ve gideceğin yere göre.. tebrikler.
Kaşları bir tuhaf kızın ya 😄 bir tek ben mi farkediyorum bunu? 😄
Kabarik oluyor bends hep ne tam duz ne kivirik nede dalgal:))) boylede yakisiyor ondan kullaniyorum
Kesinlikle benziosn :) abi diorm yaaa izmirin kizlari muhtesm :) 8 yildir turkiyede olmamama ragmen hala fikrim ayni :)
kıvırcıkta çok şiriin ama düz saç gözlerini ve yüzüne tam gitmiş diyebilirim ayrıca uzun saçta aynı şekilde, sana da düz yakışmış eheh
Düz daha çok yakışmış ama her halinle güzelsin bence. Moralinin bozuk olmasına gelince; kimse seni sen izin vermediğin sürece üzemez, buna izin verme.
Saol canım ... Insan bazen baskalarindan değil de baska sebeplerden de uzulur :)
kıvırcık çok daha güzel ve daha olgun gösteriyorsun marjinal bir havan var kıvırcıkken :)
Teşekkürler 😊😊
kıvırcık. düz hali (düz degil aslında ama) çok yıpranmış duruyor.
kıvırcık çok yakışmış yüz saclıda yüzün ince gibi durmuş :)
ya sen bırak milletin ne dediğini ben burada kolay kolay kimseye güzelsin demem ama sen gerçekten güzelsin sade bir güzelliğin var, saç olarakda kıvırcık daha çok yakışmış
ikisi de beyaz tenlisin sanırım sana kızıl saç çok güzel gider :) ya da karamel
ne demek rica ederim :)
yüzünü daha çekici kılan dalgalı model oluyor. bence de dalgalı olması daha hoş.
Hafif nemli saçlarını düzleştirici makinasıyla istediğin gibi olur canım
Keratin uygulayıp fön çekersen olur ama bilen birinin yardımına ihtiyacın var
Arzum çok ıyı marka benımkı kendını otomatık ayarlıyor.
Tek başına zor yaparsın düzleştiriciyi doğru kullanmalısın saçın ince ise ısı ayarını doğru ayarlamalısın. Hafif ellerini ıslatıp saçlarına sür ve öyle düzleştir.
LAN KIVIRCIK SAÇLA SEN NE TATLI BAKIYORSUN LAAAAAAAAAN :* :* :* :* :* yerim seni aşkım <3 < 3
Günaydın güzel bayan. Her iki saç şeklide güzelliğinizi ortaya çıkarmış. Düz saç çok yakışıyor size.
İkisi de gidiyor sana. Dönüşümlü olarak iki modeli de dene. Tek birine bağlı kalma.
ikiside ayrı yakışmış değiştirerek kullana bilirsin..
dalgalı saçlarım. uzadığı zaman sorun oluyor kabarıyor düz olsaydı daha rahat olurdu ama yine de memnunum ya :)
Saçlarım recoysla dolgun mu dolgun dalgalı mı dalgalı. Başka sorunuz yoksa ben yatayım.
İzmirliye benziyorsunuz evet. Kaşların çok fazla düz ve de evet. Çaresine bakarsın sen zaten.
Bence sana çok kısa olmıycak şekilde asimetrik küt saç muhteşem gider diye düşünüyorum
Biz erkekler size hep duz saçı yakıştıracağız. Ama siz kızlar, inatla kıvırcık yapacaksınız.
Kıvırcık ayrı bir güzel, düz ayrı bir güzel sen her halinle, her mevsimde, her ayda, her günde ve her sabahta güzelsin :)
Düz saçlı halin çok daha iyi gözler güzel ;-)
Nazar değmesin. Allah sahibine bağışlasın ;-)
Kıvırcık saç hoş olmuş ama sen saçlarını çok boyama yine de kötü olmuş bak birincisinde
Bu saclarin biri dalgali digeri kivircik gibi duruyor
Yani uclari dalgali, duz sayilir iste
Bence dalgali o saç ve o daha guzel.
Biraz ekstra makyajla sağdaki daha bir hoş durur :)
Gözler ne renk?
Sol alt en iyisi. Sağ alt en kötüsü :)
Ikiside guzel ama secim olarak Kıvırcık daha da güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?